Review | Beautygloss Eylure wimpers Silky en Fluffy

Ik houd van nepwimpers. Ik houd van Mascha. Ik houd van Eylure. Deze wimpers móóóest ik dan ook hebben!

Wat werd ík enthousiast toen ik hoorde van de samenwerking tussen Beautygloss en Eylure. Ik ben al vanaf moment uno een trouwe volger van Mascha en ik sla geen beautyartikel over. Tel daarbij op dat ik heel graag nepwimpers draag en je kunt je voorstellen dat ik een gat in de lucht sprong bij deze lancering. Mascha heeft samen met Eylure maar liefst drie setjes wimpers uitgebracht: Silky, Fluffy en Pretty. Ik koos voor de twee die mij het meest aanspraken namelijk Silky en Fluffy.

1

12

De verpakking vind ik meteen al helemaal Beautygloss. Ik noem: roze, Beautyglosslogo en Mascha’s handtekening. Enerzijds oogt het wel een beetje druk al die informatie en details op de buitenkant, anderzijds vind ik het wel erg gaaf dat ze bij deze speciale editie echt voor een afwijkend uiterlijk van het doosje hebben gekozen. Iedere variant wimper heeft trouwens een net iets ander uiterlijk.

Beautygloss Lashes By Eylure | Silky

2

We beginnen met de Silky variant. Deze wimpers lijkt mij prima ‘dagelijkse’ wimpers. In het doosje ogen ze redelijk lang, ik ben benieuwd hoe dat op mijn ogen uitpakt aangezien mijn ogen niet al te groot zijn. Overigens kun je op de achterkant van de verpakking zien hoe de wimpers bij Mascha zelf staan, op iedere verpakking staat ze afgebeeld met de betreffende wimpers op haar ogen.

5

13

Ook de close-up vertelt ons dat we te maken hebben met hele fijne wimperhaartjes. Ik moet zeggen dat ik zelf iets meer houd van een grotere ‘haartjesdichtheid’ maar dat neemt niet weg dat dit soort wimpers nog steeds een enorm verschil kunnen maken met je eigen wimpers. Bovendien kun je nepwimpers ook aanzetten met wat mascara om het effect nog dramatischer te maken.

Wanneer ik de wimpers uit de verpakking haal merk ik al dat de wimperband enorm dun is. Ik deed een poging de wimper met mijn pincet uit de verpakking te halen, maar hierbij trok ik al wat haartjes scheef. Je kunt dus beter je vingers gebruiken.

Oog zonder wimper:

7

Oog met wimper:

14

De wimpers zijn qua grootte precies goed voor mijn oog. Ik hoefde verder niks bij te knippen. Ondanks de dunne wimperband gaat het aanbrengen moeiteloos; ik leg ze op mijn wimper met het pincet en vervolgens druk ik ze op hun plek met mijn vingers. Ik ben verbaasd over hoe zichtbaar ze eigenlijk zijn, ik dacht dat de dunne wimperhaartjes wel eens zouden kunnen wegvallen tegen mijn eigen volgekwakte mascara-wimpers maar niets is minder waar.

15

Links draag ik geen wimper, rechts wel. Wauw wát een effect. Mag ik even heel hard gillen?! (Ja, zo blij word ik van perfecte nepwimpers). Ik vind het echt heul erg mooi. Je ziet gewoon amper dat het om een nepwimper gaat. Kortom, een uitstekend dagelijks wimpertje zonder al teveel poespas.

Beautygloss Lashes By Eylure | Fluffy

3

Door met de variant Fluffy. Deze zijn wat opvallender en dramatischer en stiekem hebben dit soort wimpers mijn voorkeur. Ze zijn wat voller en daardoor wordt je look nóg zwoeler en intenser. Zeker voor feestje zit je met dit soort wimpers gebakken.

11

De haartjes lopen kriskras en als je goed kijkt lijken er zelfs twee banen te lopen. Ze zijn behoorlijk vol en ook de wimperband is dikker van deze Fluffy-editie. Zo’n dikkere band vind ik zelf prettiger, het maakt de wimper minder kwetsbaar. Handig detail trouwens: er wordt aangegeven welke wimper rechts en welke links moet.

Oog zonder wimper:

7

Oog met wimper:

9

Halleluja in de gloria dit is perfectie alom. ZO WIL IK ZE HEBBEN DIE NEPWIMPERS!! Ik wil deze elke dag dragen. Ik wil ermee slapen. Ik wil ermee douchen. Ik wil dit. Altijd.

10

Man man man wat vind ik dit mooi. Kijk dat rechteroog eens sexy zijn! Deze wimpers krijgen een dikke vette 10. Zo. Punt uit.

Dat gezegd hebbende zijn we aan het einde gekomen van deze – inmiddels 800 woorden tellende – review. Het moge duidelijk zijn dat ik mega enthousiast ben over de samenwerking Beautygloss – Eylure en wat mij betreft gaan ze in de toekomst nog duizend andere nepwimpers uitbrengen. Ik heb nu al een beetje spijt dat ik het derde setje niet heb aangeschaft maar dat ga ik natuurlijk asap doen.

De Silky variant kost €6,99 en de Fluffy variant kost €8,99. Eylure is te krijgen bij Etos. 

Welke variant vinden jullie het mooist?

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

  • Reageren
    Lifesabout
    26/02/2016

    Oh wat zijn ze mooi! Ik draag nooit nepwimpers omdat ze of te opvallend zijn of ze voelen niet fijn. Ik ga toch eens een setje proberen, leuk voor een avondje uit! Als deze moeke dat tenminste nog aankan :’)
    Lifesabout onlangs geplaatst…Vlog #4. Een onthoofd kind en in plassen stampen.My Profile

  • Reageren
    Griet
    26/02/2016

    Mijn oog viel meteen op de fluffy wimpers en ze zien er idd ook echt de moeite uit! Mascha heeft hier echt een prachtige samenwerking gedaan

  • Reageren
    Nadine
    26/02/2016

    Love it! Heb zelf ook deze twee alleen nog niet geprobeerd!
    Bedankt voor dit leuke, spontane artikel! X

  • Reageren
    Sandra
    26/02/2016

    Hi Sanne,

    Ik volg Mascha ook al vanaf het begin maar sinds ze meer gefocust is op vloggen en ze haar manier van posten (hele korte reviews) heeft aangepast kijk ik steeds minder op haar site (wat vind jij ervan?). Toch vind ik haar beauty posts nog leuk genoeg om af en toe een kijkje te nemen :).

    Maaar over de nepwimpers: Ik was al heel benieuwd naar deze nepwimpers maar na het lezen en zien van je review nog meer! Ik ga ze snel kopen (mochten ze er nog zijn, ik lees veel reacties op haar instagram over dat ze heel snel uitverkocht zijn, oh noooo!).

    • Reageren
      La VieSagista
      26/02/2016

      Hi Sandra, dank voor je comment! Ik bewonder Mascha al lang om haar professionaliteit (en haar persoonlijkheid in de vlogs) maar ik als beautyliefhebber prefereer ook langere en uitgebreidere reviews. Ik snap ook dat zij commercieel blijft en goed doorheeft waar de meerderheid van haar lezers de voorkeur aan geeft. Hopelijk vind je bij mij wel de juiste reviews 😉 Feedback is altijd welkom.

  • Reageren
    Nicole
    26/02/2016

    Wauw echt tof! Die tweede is mijn favoriet! Ik heb nog nooit nepwimpers gedragen, zou best eens willen proberen.
    Nicole onlangs geplaatst…Het grote telefoondilemma (2) – De ontknoping!My Profile

  • Reageren
    Kirsten
    26/02/2016

    Ohhh ik wil ze!!! Ze zien er zo natuurlijk uit!!
    Kirsten onlangs geplaatst…PINK PEARL POP MAC LIPSTICK REVIEWMy Profile

  • Reageren
    Laura
    26/02/2016

    Heel mooi, ik ben echt dol op nepwimpers!
    Persoonlijk zou ik wel het buitenste wimper ‘groepje’ (ik heb geen idee hoe ik het anders moet noemen, haha) eraf halen zodat ze iets verder bij je binnenste ooghoek vandaan beginnen, dat ziet er iets natuurlijker uit, zo valt het minder op dat het niet je eigen wimpers zijn 🙂

    • Reageren
      La VieSagista
      26/02/2016

      Hi Laura, ja ik ga nog even spelen met de exacte lengte van de wimpers, misschien moet ik er toch een stukje afknippen inderdaad!

  • Reageren
    Denise
    26/02/2016

    Wat een heerlijk enthousiast artikel! Ik draag eigenlijk nooit nepwimpers maar ik neig nu heel erg naar Silky. Morgen toch maar even kijken! 🙂

  • Reageren
    Farah
    26/02/2016

    Ik draag geen nepwimpers, maar silky kan zo voor echt gaan. De silky spreekt me meer aan dan de fluffy
    Farah onlangs geplaatst…PLANNING MAAND MAARTMy Profile

  • Reageren
    Farah
    26/02/2016

    Wauw de fluffy vind ik echt heel erg mooi!

  • Reageren
    Wies | Nature of Happiness
    26/02/2016

    Ziet er echt mooi uit! Ik draag zelf nooit nepwimpers, maar met een feestje is het wel erg leuk. Vooral de eerste set vind ik mooi!
    Wies | Nature of Happiness onlangs geplaatst…KIKO Rebel Romantic: Intensively Lavish Lipstick en Rebel Bouncy BlushMy Profile

  • Reageren
    Mahwish
    27/02/2016

    Ohh ik zag deze wimpers vandaag inderdaad in de schappen liggen. Ik ben al op zoek naar goede nepwimpers en als ik je review zo lees, is het wel het uitproberen waard. Mooi!

  • Reageren
    Barbara
    27/02/2016

    Wat een mooie review! Ik ben zelf niet zo van de nepwimpers. Lijken altijd een soort van strijd om ze op te brengen. Resultaat: rode ogen met 2 bovenste rijen wimpers. Conclusie: need a lot of practice?. Neemt niet weg dat ik ze prachtig vind. Vooral de tweede set! Wow!

  • Reageren
    Channa
    27/02/2016

    Wauw, prachtig. Ik ben nooit van geweest van nepwimpers, maar deze zijn prachtig.
    Channa onlangs geplaatst…7x waarom ik toch een loedermoeder ben!My Profile

  • Reageren
    Liset - Beautydagboek
    27/02/2016

    Ze zijn mooi he? Ik was gisteren toevallig op het persevent van de Beautygloss Eylure lahses lancering en heb ze gelijk mogen uittesten. Ze bleven echt de hele dag goed zitten en vooral Silky is voor een extra volumeboost heel geschikt. En dit setje is ook zo natuurlijk!
    Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Foto’s Beautygloss Eylure persevent + unboxing goodiebagMy Profile

  • Reageren
    Carlijn
    27/02/2016

    Mooi hoor! Ik heb geen flauw idee of dit goede wimpers zijn of niet, qua kwaliteit, maar ze maken je oogopslag echt geweldig mooi. Heb zelf nog nooit nepwimpers gehad, zou niet weten hoe het staat of voelt.
    Carlijn onlangs geplaatst…Een mooiere huid door Beauty SuppsMy Profile

  • Reageren
    Eva
    27/02/2016

    Ik wil silky! Hou van perfect gescheiden wimpers dus fluffy vind ik eigenlijk helemaal niets. Goede review!

  • Reageren
    Dorien
    27/02/2016

    Deze staan hoog op mijn lijstje. Ik ga straks even kijken of ze hier te koop zijn. Mijn favoriet is Silky, Perfect om elke dag te dragen zonder er te glam uit te zien. Ik ben alleen mega slecht in het aanbrengen van wimpers dus ben benieuwd!

  • Reageren
    Lindsey Beljaars
    27/02/2016

    Wauw, ziet er inderdaad prachtig uit!! Ik ga zelf ook snel een setje kopen!
    Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Etos Highlighting PowderMy Profile

  • Reageren
    Bianca
    27/02/2016

    Mascha is de geknipte persoon voor zo’n samenwerking, ik hoop dat ze dit nog vaker doet met andere merken. Silky vind ik trouwens het mooist want ik hou van naturel, fluffy is echt niet mijn ding.

  • Reageren
    Tessa - Dazzling Beauty
    27/02/2016

    Wauw, ik vind de fluffy wimpers ook erg mooi bij je staan! Je hebt me erg enthousiast gemaakt :-))

  • Reageren
    Elsie
    27/02/2016

    Super mooi! Ik zou voor de fluffy gaan omdat die er toch iets natuurlijker uit zien! Leuke review trouwens ook, heerlijk enthousiast 😉
    Elsie onlangs geplaatst…WeekendsMy Profile

  • Reageren
    Marijn
    27/02/2016

    Ahh ik ben enthousiast. Ik was toevallig net met experimenten met nepwimpers begonnen toen de samenwerking bekend werd gemaakt. Super enthousiast, ik wil deze twee paren ook dolgraag!

  • Reageren
    Lillyshuid
    27/02/2016

    Wauw die Fluffy zijn zo prachtig! Super deze review, ik ga ze zeker kopen!

  • Reageren
    Nadia
    01/03/2016

    Ik vind de silky erg mooi! Inderdaad best natuurlijk (voor dagelijks gebruik) en toch net dat beetje meer! Fluffy vind ik (van dichtbij in ieder geval) persoonlijk wat minder met die kriskras haartjes.

  • Reageren
    Larissa
    02/03/2016

    Ik wil niet heel lullig doen maar het is hou in begin niet houd 😉 ^-^ leuk artikel veder

    • Reageren
      La VieSagista
      02/03/2016

      Hoi Larissa. Houd is hier juist, dat kun je van mij aannemen 😉 Overigens is hou ook mogelijk, dat is wat informeler.

    Laat een reactie achter

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.