[GESLOTEN] Remington EC300 REVEAL Heated Eyelash Curler (+winactie)

Een apparaat dat datgene doet wat ik bij een mascara altijd een beetje mis: mijn wimpers krullen. Ik test de Remington Heated Lash Curler.

Grote bambi-ogen, met lange, zwarte wimpers en een mooie krul voor die ultiem verleidelijke blik.. Wie droomt er niet van? Helaas is niet iedereen hier05mee gezegend (alhoewel, mijn vriend wel dus). Gelukkig bestaan er tools om de boel toch een beetje te faken.

1

Ik moet eerlijk bekennen dat een normale wimperkrultang in mijn kast ontbreekt. Ik heb nooit de behoefte gevoeld om te pielen aan mijn wimpers met een tangetje en vermoedelijk ben ik er ook een beetje te ongeduldig voor. Deze verwarmde wimperkruller van Remington lijkt mij – als hij goed werkt – een bijzonder fijn alternatief.

Je kunt de kruller zowel op wimpers zonder mascara als wimpers met mascara gebruiken. Tevens is hij te gebruiken om je wenkbrauwen in model te brengen. Behalve de wimperkruller zit er ook een verlicht pincet bij. Beiden werken op batterijen.

2

3

De krultang heeft een handzaam en slank formaat en is zeer lichtgewicht. Hij is makkelijk te bedienen met een schuifknopje. Het verwarmingselement werkt niet super snel, het duurt ongeveer een minuutje voordat je kruller klaar voor gebruik is. De temperatuur loopt op tot ongeveer 36 graden. Op de achterkant zit een stickertje dat van kleur verandert zodat je exact kunt zien wanneer hij klaar is voor gebruik.

Kleine kanttekening: het was nog fijner geweest als de krultang uit zichzelf uit zou gaan na een paar minuten, want ik ben nu al twee keer vergeten het schuifje weer op off te klikken. Gelukkig wordt het apparaat nooit te warm, maar het is wel zonde van de batterij natuurlijk.

5

Het batterijtje bevindt zich in het handvat. Het gaat om een kleine AAA-variant.

collage 2

Ik gebruik de kruller eerst om mijn wimpers even door te kammen. Vervolgens plaats ik ‘m bij de wortels van mijn wimpers. Een paar seconden druk ik het even aan. Ik doe twee sessies waarbij ik eerst mijn buitenste wimpers verwarm en vervolgens de binnenste wimpers. Het werkt zeer gemakkelijk!

Het resultaat is een mooie en duidelijk aanwezige krul. Dit bevalt me wel! Na een laagje mascara zit de krul er nog steeds mooi in.

Ik wilde ook even kijken wat het effect zou zijn als ik al mascara op zou hebben, dus dit testte ik de volgende dag.

collage

Het effect hierbij is wat minder. De haartjes zijn natuurlijk door de mascara al iets aan elkaar geplakt en het zou kunnen dat het effect daardoor niet zo aanwezig is. Liever gebruik ik de kruller dus voorafgaand aan het aanbrengen van mascara.

6

Dan zit er een de verpakking ook nog een pincet. Opzich een leuk idee, maar het pincet pakt de haartjes niet zo heel goed op. Het lichtje werkt wel fijn om haartjes goed te kunnen zien.

WINNEN

Lijkt het jou wat om de complete set met de Remington EC300 REVEAL Heated Eyelash Curler uit te proberen? Ik geef een exemplaar weg!

Wat moet je daarvoor doen?

– Laat een reactie achter dat je meedoet (vergeet niet je e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje)
– Als je dat nog niet deed: volg mij op Snapchat, wordt gewaardeerd! Gebruikersnaam is Laviesagista.

De Remington EC300 REVEAL Heated Eyelash Curler is te koop voor €19,99.

Dit vind je misschien ook leuk

68 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  29/08/2016

  Wat een uitkomst voor veel vrouwen. Lijkt me ook een handig ding voor Aziatische dames met korte, rechte wimpers. Het effect vind ik best oké. Niet verbluffend maar dat had ik ook niet verwacht. Ik heb zelf lange en gekrulde wimpers dus ik laat de eer om te winnen graag aan een ander over!
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn onzekerheden in het moederschapMy Profile

 • Reageren
  Dhemy van Amelsfort
  29/08/2016

  Wat zou ik dit graag winnen! Ik heb s ochtends met 2 kleine kindjes niet veel tijd om m’n wimpers helemaal in model te brengen en hiermee lijkt me het toch wat eenvoudiger. Volg je al een tijdje op Snap, Lutske is een van m’n favorieten ?

 • Reageren
  Esmée van der Bos
  29/08/2016

  Ook ik ben niet gezegend met een stel Bambi ogen met mooie gekrulde wimpers, dus iedere ochtend weer in de weer met het martelwerktuig, ook wel bekend als wimperkruller? lijkt me dan ook ontzettend gaaf om deze te winnen! Scheelt een hoop pijn en geen ooglid velletjes gegniep!

 • Reageren
  Janine
  29/08/2016

  Ja ik doe mee!

 • Reageren
  Marlyne
  29/08/2016

  Wat een super handig ding!! Zou echt perfect zijn voor mij!!?

 • Reageren
  Nina Schieving
  29/08/2016

  Ja ik doe ook mee!
  Heb super korte wimpers van mezelf, dus dit zou ik graag uit willen proberen! Snapchat volg ik je al 🙂

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  29/08/2016

  Wauw, wat grappig! Ziet er heel goed uit. Ik heb zelf al hele lange wimpers dus ik denk niet dat het iets voor mij gaat zijn.
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…OPI Washington DC CollectieMy Profile

 • Reageren
  Hannah van Dijken
  29/08/2016

  Wat een gaaf ding! ? Met mijn hangende dikke wimpers kan ik zeker zo’n handig apparaatje gebruiken! Ik doe dus zeker mee! Op snapchat volg ik je al langer, je bent ‘schuldig’ aan verschillende aankoopjes van mij doordat ik je volg, oeps..

 • Reageren
  Anouk
  29/08/2016

  Niet zo’n fan van mascara maar kan mooie gekrulde wimpers wel waarderen! Ik doe mee

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  29/08/2016

  Wat een grappig ding! Ik gebruik iedere dag een wimperkruller (gewoon zo’n ouderwets ding dus) en daar kan ik echt niet zonder. Ik heb vrij lange wimpers en als ik mijn bril draag, wapperen ze iedere keer tegen mijn glazen aan..irritant! Zo’n heated eyelash curler klinkt fijn, wel even oppassen met de hitte, maar dat zal wel gewoon een kwestie van wennen zijn :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Nieuwe Essence Matt Matt Matt lipsticks najaar 2016My Profile

 • Reageren
  Vera
  29/08/2016

  Dit dingetje lijkt me echt ideaal! Helaas ben ik vervloekt met rechte wimpers die een laag waterproof mascara nodig hebben nadat ik ze heb gekruld, omdat ze anders binnen no-time weer terugzakken in hun natuurlijk vorm.
  Hopelijk krijg ik door deze tool minder snel een “knik” in mijn wimpers door de wimperkrultang.
  X Vera

 • Reageren
  Sara
  29/08/2016

  Wat een geweldige winactie, ik doe super graag mee!
  Mijn wimpers kunnen wel wat va va voom gebruiken als ik weer eens een slechte nacht heb gehad door mijn 2 kids.

 • Reageren
  Carlijn
  29/08/2016

  Wat een innovatief product, lijkt me erg leuk om ook te proberen! Ik heb van mezelf best aardige wimpers, alleen staan ze kaarsrecht vooruit. Ook zakken de wimpers echt a la minuut in bij mij als ik ze wel krul, dus zo’n één met warmte lijkt me ideaal! (Tuurlijk volg ik je al op snap!)

 • Reageren
  Yvette
  29/08/2016

  Ik heb van mezelf vrij lange maar recht naar voren staande wimpers, niet zo mooi. Ik krul mijn wimpers dus elke dag met een wimperkruller. Ben heel benieuwd naar deze wimperkruller, het lijkt me een stuk fijner voor je wimpers. Uiteraard volg ik je op alle social media kanalen (snapchat is favoriet!).

 • Reageren
  Sophie
  29/08/2016

  Handig! Ik gebruik altijd een wimperkruller en zoals het er bij jou uit ziet werkt dit wel super goed! Zou het graag willen proberen:-)

 • Reageren
  Natascha
  30/08/2016

  Ik doe graag mee. Ben erg benieuwd hoe het werkt. Ik volg je op Snapchat.

 • Reageren
  Heleen
  30/08/2016

  Leuk!! Ik wil graag meedoen, dat kunnen die wimpers van mij wel gebruiken!
  Heleen onlangs geplaatst…#10 Slapen bij het GardameerMy Profile

 • Reageren
  Jorieke
  30/08/2016

  Heee, ik ben fan van je hoor op snapchat! Super leuk om james lekker gek te zien doen. Ik wil heel graag de wimperkruller winnen omdat ik helaas kaarsrechte wimpers heb xx

 • Reageren
  Danielle
  30/08/2016

  Wat een super fijn product! Ik heb vrij zware wimpers, dus ik moet altijd m’n wimperkrultang warm maken met de föhn, dit zou een uitkomst zijn!

  (Ik volg je al een lange tijd op snapchat en moet altijd er lachen om je typetjes)

 • Reageren
  Jess
  31/08/2016

  What??? Where has this been all my life!
  Ik durf soms op belangrijke make-up dagen mijn wimperkruller omwarmen onder de kraan of met de haardroger 🙂
  Ik zou wel bang zou om mijn wimpers stuk te maken. Ik doe graag mee (geen snapchat)
  Jess onlangs geplaatst…Happy Birthday!My Profile

 • Reageren
  Michele
  31/08/2016

  Ik doe heel graag mee! Mijn wimpers zijn de laatste tijd helaas niet meer zo mooi, en de wimperkrultang maakt dit er niet beter op. Dit zou zeker een uitkomst zijn als ik het zo zie! (op snapchat volg ik je al heel lang ;))

 • Reageren
  Leonie
  31/08/2016

  Ah Sanne, wat maak je me blij met deze review! Ik ben helaas ook niet gezegend met prachtige wimpers, wel zie ik ze elke dag bij mijn vrouw! Ze doet er niks mee, draagt geen make up en snapt denk ik niet hoe gezegend ze is!
  Ik zou graag de remington willen winnen om ook te kunnen wapperen en waaien met fantastische wimpers!

 • Reageren
  Sophie
  31/08/2016

  Super handig ding, denk dat mijn zus en moeder hem ook geweldig zouden vinden! Ik volg he al een tijd op snapchat.

 • Reageren
  Roxanne
  31/08/2016

  Mijn vriend heeft ook van die mooie, lange wimpers. Echt om jaloers van te worden. Mijn kleine rechte wimpers kunnen altijd wel wat krul gebruiken. Nu ben ik wel dagelijks in de weer met een normale wimperkruller, maar deze lijkt me toch eigenlijk een stuk fijner!

 • Reageren
  Merel
  31/08/2016

  Oeh leuke actie! Ik doe zeker mee! Bambi-eyes, here I come!

 • Reageren
  Celine
  31/08/2016

  Ik doe graag mee! Wat een mooi effect zeg !

 • Reageren
  Frederique
  31/08/2016

  Ha! wat grappig, ik zag dus inderdaad net je snapchat dat er nog niet veel reacties waren dus ik doe graag mee!
  Ik ben heel benieuwd want ik heb een gewone wimperkruller maar dat gaat bij mij echt in fases, dan gebruik ik hem heel veel en dan weer een hele poos niet. Geniet van het weer! 🙂

 • Reageren
  Melanie
  31/08/2016

  Jaaaaaa!!! Graag!!!?

 • Reageren
  Serena
  31/08/2016

  Oooooh geweldig! Wat zou ik dit graag proberen. Mijn wimpers zijn vreselijk en met een normale wimperkruller krijg ik ze niet mooi, dus dat heb ik al opgegeven. Duimen maaar!

 • Reageren
  Rianne
  31/08/2016

  Oh wauw! Super handig, en helemaal nu de school weer begint ? De finishing touch aan mijn back to school look ❤️ Xxx

 • Reageren
  melanie
  31/08/2016

  Wat lijkt me dit handig!!! Ik heb dus echt verschrikkelijke wimpers van mijzelf, misschien dat hiermee de kans bestaat dat ook ik mooie bambi ogen kan maken! Duimen duimen duimen.

 • Reageren
  Nathalie
  31/08/2016

  Dit zou ik heeeeeel graag willen!!! ?

 • Reageren
  Robin
  31/08/2016

  Ik doe graag mee! Normaal sta ik iedere ochtend een halve minuut met de föhn op mijn wimperkruller te blazen haha. Ben benieuwd!

  Liefs Robin

 • Reageren
  Karina
  31/08/2016

  Oh Sanne, die wil ik graag winnen! Die wakkere blik in de ochtend met mooie gekrulde wimpers heb ik ook wel nodig met die dreumes van mij ?

 • Reageren
  Lotte
  31/08/2016

  Oeeeeeeeee je ziet echt super goed het effect van de wimperkruller! Normaal valt mij een wimperkruller altijd redelijk tegen, maar deze heeft mij overgehaald!! En aangezien mijn ogen de afgelopen weken op half 7 hangen, omdat ik gewoon 0.000000000000000% vakantie heb gehad, hoop ik mezelf een beetje op te vrolijken met dit leuke cadeau! X

 • Reageren
  Sanne
  31/08/2016

  Oehh deze kan ik goed gebruiken! De wimpers bij mijn linkeroog staan altijd heel stom vooruit, terwijl de wimpers aan mijn rechteroog altijd mooi omhoog staan. Met een normale wimperkruller krijg ik dit niet gefixt, waardoor ik altijd het idee heb dat je dat goed kan zien dat de wimpers bij mijn linkeroog wat naar beneden staan. Dit apparaatje zou dit kunnen fixen voor mij!

 • Reageren
  Roww
  31/08/2016

  Ik doe graag mee. Dit lijkt me een ideaal product. Ik volg je al op snapchat, beter gezegd, door je snapchat kwam ik op deze winactie!

 • Reageren
  Nienke
  31/08/2016

  Hoi! Op snapchat zag ik je herinnering over deze winactie, wat een super leuke en handige gadget! Niks irritanters dan een mini velletje van je ooglid tussen de ouderwetse wimperkrultang te krijgen?. En ja, dat gebeurt mij helaas te vaak.. Auw. Wat zou het een uitkomst zijn deze Remington Eyelash curler te winnen?

 • Reageren
  Aliyaa dabbagh
  31/08/2016

  Oh wauw! Dit lijkt me een handige tool om te hebben! Ik heb net zoals jij ook geen behoefte om met een tangetje aan mn wimpers te spelen. Dit lijkt me een goeie uitkomst! Ik doe zeker mee met de winactie xxx aliyaa

 • Reageren
  Lianne
  31/08/2016

  Jaaaa! Dat is handig! Ik doe graag mee 🙂

 • Reageren
  Gabie
  31/08/2016

  Dit zou een leuk cadeau zijn voor mijn dochter die helemaal in de make-up fase zit momenteel.

 • Reageren
  Sanne
  31/08/2016

  Ha Sanne,

  Ideaal dit!

  Liefs! (en groetjes aan Lutske)

 • Reageren
  Joyce
  31/08/2016

  Wauw! Ben benieuwd of het iets doet met mijn vervelende wimpers! Ik maak graag kans 🙂

 • Reageren
  Patricia
  31/08/2016

  Wauw! Zou ik graag willen winnen!!
  Ik heb vandeweek m’n vriendje heel lief aangekeken en die gaat een mooie kaptafel voor me maken! ( timmerman dus een handige Harry!) dit zal al een prachtig begin zijn dan!! Zag het voorbij komen op snapchat en dacht dat gaan we eerst doen!!

  Groetjes patries

 • Reageren
  Jorien
  31/08/2016

  Jaaa gaaf!! Ik doe zeker mee ?

 • Reageren
  Claudia v
  31/08/2016

  Weer een leuke actie. Ik doe graag mee. Ik kijk altijd met veel plezier naar jou en James, voornamelijk op snapchat, maar ook op instagram en op jouw blog natuurlijk. Ik heb zelf ook een kleintje, schattig meisje van twee jaar, en elke keer als ze James zijn stemmetje hoort, trekt ze mijn telefoon uit mijn handen om naar hem te kijken. Dus James heeft ook een volger haha.

 • Reageren
  Sella
  31/08/2016

  Heel graag zou ik meedoen aan de winactie!! Ik krul mijn wimpers met een gewone krultang, maar verwarm deze altijd met een föhn. Resultaat vroeg in de ochtend: brand plekjes onder m’n ogen en een hoek van 90 graden in m’n wimpers omdat de wimperkruller te heet is ? deze wimperkruller zou dan ook een uitkomst voor mij zijn!
  Liefs

 • Reageren
  Eva van der Aa
  31/08/2016

  Ooooh cool !! Ik doe graag mee aan de winactie.

 • Reageren
  Raphaëlle
  31/08/2016

  Wauw, prachtig effect! Ik heb zelf rechte wimpers waar menig wimperkruller het werk ook niet goed bij doet. Daarom lijkt mij dit een goede uitkomst! En ook wil ik weer even een compliment maken over je geweldige en leuke schrijfstijl altijd! Liefs ❤️

 • Reageren
  Jaimy scheerman
  31/08/2016

  Wauw wat een mooi effect ik heb korte wimpers zou het super vinden om deze te winnen! Dus ook ik doe mee??

 • Reageren
  Kendra
  31/08/2016

  Wauw! Ik doe heel graag mee aan deze winactie, ben heel benieuwd of ik hetzelfde resultaat zal hebben!

 • Reageren
  thelanguageoflifestyle
  31/08/2016

  Yes!! Leuke actie, lijkt me voor mijn wimpers! Ik doe mee!

 • Reageren
  Louise
  31/08/2016

  Ik doe graag mee. Volg je op snapchat via Kellycaresse

 • Reageren
  danielle
  31/08/2016

  Ik kan een heel verhaal gaan houden waarom ik vind dat ik hem moet winnen, maar ik hou het gewoon bij: ik doe graag mee!!

 • Reageren
  Lisette
  31/08/2016

  Ik gebruik dagelijks een wimper kruller dus ben erg benieuwd! ik ga duimen

 • Reageren
  Marloes
  31/08/2016

  Oeh ik zou hier heeeeel blij mee zijn, dan voel ik me weer een beetje mooier tijdens mijn zwangerschap from hell, dus ik doe graag (op de valreep) nog mee met de win actie! ❤

 • Reageren
  Bo
  31/08/2016

  Ik doe mee! Ben heel benieuwd of het iets voor mij is! Als ik je foto’s zie word ik nieuwsgierig.

 • Reageren
  Anouk
  31/08/2016

  Yes! Ik wil winnen met mijn mooie vooruitstekende stokjes van wimpers!

 • Reageren
  Stephanie
  31/08/2016

  Dat lijkt me heel handig! De mascara die ik altijd gebruikte is er helaas uit, en ben nog heel erg op zoek naar een product die weer volume aan mijn wimpers kan geven, dit zou de oplossing kunnen zijn ?

 • Reageren
  Marije Scheerder
  31/08/2016

  Die wimperkruller zou ik heel graag willen winnen ? Mijn wimpers kennen namelijk ook totaal het woord krullen niet ☹️

 • Reageren
  Anniek
  31/08/2016

  Aaah dit lijkt me DE uitkomst. Mijn beautystash puilt uit met wimperkrultangen aangezien mijn wimpers letterlijk naar beneden staan, ja het kan echt!! Ik heb lange wimpers maar er zit dus totaal geen krul in. Dit apparaat lijkt me geweldig.
  En of course volg ik je op snapchat, vanaf het begin! My favorite!!
  Ik hoop dat ik de gelukkige ben met deze winactie, fingers crossed!!

 • Reageren
  Nicole
  31/08/2016

  Oh dat lijkt me leuk en handig om te proberen!

 • Reageren
  Charlotte
  31/08/2016

  Jaa voor mijn lange maar rechte wimpers!

 • Reageren
  Esmee
  01/09/2016

  Super leuke winactie ik doe zeker mee!!

 • Reageren
  Maud
  01/09/2016

  Wat een super handig ding zeg!
  Ik gebruik nu zelf een gewone wimperkruller… dat gedoe met steeds vervangen van ‘rubbertje’ of het pijnlijke dat ik de kruller perongeluk op mijn ooglid zet.
  De ideale uitkomt voor mij dus…
  Ik doe graag mee!!

 • Reageren
  Anita H.
  01/09/2016

  Yes, ik doe ook mee.

 • Reageren
  Petra
  02/09/2016

  Ik reageer normaal gesproken niet op winacties, maar deze lijkt wel voor mij gemaakt. Ik heb namelijk, nu precies een week geleden, de helft van mijn wimpers aan 1oog eruit getrokken met mijn wimperkrultang….Waarschijnlijk had ik het rubbertje lang niet vervangen, dus was deze versleten en kwamen m’n wimpers direct tegen t metaal aan. Het ziet er echt heel raar uit (gelukkig doet een dikke laag eyeliner wonderen aan verdoezeling) en ik durf nooit meer een normale wimperkruller te gebruiken. Deze komt mij dus echt als geroepen (uiteraard voor als m’n wimpers weer teruggegroeid zijn)!

 • Reageren
  Suzanne
  03/09/2016

  Ik zag net op snapchat dat je bijna een winaar ging kiezen dus ik denk ik doe nog even mee!
  Ik zou de wimperkruller graag willen testen met mijn korte en stugge wimpers, misschien dat je het dan toch nog ziet als ik mascara op doe haha.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.