Onze reis naar Vietnam: de dag van vertrek!

Vandaag is het zover: onze reis naar Thailand en Vietnam, de reis waarvan wij al zo lang dromen met z’n tweeën, gaat beginnen!

6 juni is de dag dat wij koers zetten naar Zuid-Oost Azië. Onze vlucht vertrekt om 17.45 vanaf Schiphol en dat betekent dat we overdag nog heerlijk kunnen genieten van James, die we natuurlijk vreselijk zullen missen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er al best wel wat tranen om gelaten heb (god wat voel ik me ineens kwetsbaar als moeder), maar tegelijkertijd weet ik dat hij het ontzettend naar zijn zin zal hebben bij zijn oma’s en dat het voor ons goed is om dit met z’n tweeën te ondernemen.

Ons globale reisschema hebben jullie in dit artikel al kunnen lezen. We vliegen eerst naar Bangkok en na een dag gaan wij door naar Vietnam, alwaar wij ongeveer twee weken zullen reizen. Natuurlijk ga ik vloggen, maar voor extra kiekjes, verhalen en informatie raad ik je aan om mij op Instagram en Snapchat (op beide accounts heet ik Laviesagista) te volgen.

Wat houdt onze reis in voor mijn website? Ik heb mijn best gedaan om zo goed mogelijk vooruit te werken en ik denk dat dat aardig gelukt is. Kom dus vooral dagelijks terug voor reviews, artikelen over het moederschap én natuurlijk niet te vergeten af en toe een update over onze reis. Ik heb echt mijn best gedaan om er iets leuks van te maken. Laat ook vooral gewoon reacties achter, want die zal ik uiteraard lezen zodra ik Wifi heb.

Vanmiddag om 15.00 komt er een tweede artikel online.

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  06/06/2016

  Een hele goede en mooie reis gewenst! Ik ben enorm benieuwd naar al je ervaringen, foto’s en filmpjes, lekker van genieten!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Borstvoeding: Alles over kolven en moedermelk bewarenMy Profile

 • Reageren
  Nathalie
  06/06/2016

  Super dat jullie het gaan doen! Heel veel plezier!! En vandaag extra knuffelen met James!

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  06/06/2016

  Heel veel plezier samen! Geniet ervan!

 • Reageren
  Elisabeth
  06/06/2016

  Echt een supergoede reis gewenst! Maar hou is het dan met je kiespijn?
  Elisabeth onlangs geplaatst…Dingen waar mijn dreumes van gaat stuiteren van enthousiasmeMy Profile

 • Reageren
  Kelly
  06/06/2016

  Heel veel plezier toegewenst. Geniet van de kostbare momenten samen, maar geniet ook van het gemis van James, want dit is 1 van de zeldzame momenten dat je hem echt kan missen en dat je weet hoe enorm belangrijk die jongen voor je is. Deze momenten laten je weer even leven en alle gevoelens ervaren die er zijn. Mijn broertje is alleen geweest en is als een ander mens terug gekomen! Hoop dat jullie alles kunnen doen wat jullie willen en in alle veiligheid en gezondheid terug komen!
  Kelly onlangs geplaatst…Dag van de bouwMy Profile

 • Reageren
  Yasmin
  06/06/2016

  Hele goeie fijne reis en geniet ervan!
  Yasmin onlangs geplaatst…Tag: Wat als je moet kiezenMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  06/06/2016

  Aah ik wens je echt een hele fijne reis toe! Geniet ervan x
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Clinique Long Last Soft Matte LipstickMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  06/06/2016

  Heel veel plezier!! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Herinneringen vastleggen tijdens je zwangerschapMy Profile

 • Reageren
  Annemijn
  06/06/2016

  Ik wens jullie een fantastische reis! Geniet er lekker van én van elkaar natuurlijk.
  Annemijn onlangs geplaatst…Hoe houd je als blogger je werk en privé gescheiden?My Profile

 • Reageren
  Ilse van Kreanimo
  06/06/2016

  Ik wens jullie een heerlijke rzie en ben benieuwd!

 • Reageren
  Jamaila
  06/06/2016

  Hele fijne reis toegewenst samen! Geniet van het land en van elkaar natuurlijk. Ben benieuwd naar de mooie foto’s en filmpjes!
  Jamaila onlangs geplaatst…Mijn sterrenbeeld en ikMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  06/06/2016

  Ik wens jullie een fantastische vakantie!! En ik ben natuurlijk heel benieuwd naar al jullie avonturen!
  Tamara onlangs geplaatst…Slik, mijn baby is nu echt 1 jaar.My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  06/06/2016

  Ik wens je een geweldige reis toe!! Geniet nog lekker van jullie tijd met James vandaag! 🙂 Ik kan me voorstellen dat je hem hard gaat missen! Een veilige vlucht en tot binnenkort! XX
  Anneleen onlangs geplaatst…Daguitstapje naar BredaMy Profile

 • Reageren
  Marijke
  07/06/2016

  Heel veel plezier met zijn tweeën!
  Marijke onlangs geplaatst…Stoere jongens kledingMy Profile

 • Reageren
  Linda | One Day Trip
  16/06/2016

  Heel veel plezier! Ben benieuwd naar je verhalen en vlogs ?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.