Real Techniques Blush Brush

brush 2Het merk waar ik verreweg de meeste kwasten van in mijn bezit heb is Real Techniques. Tot nu toe hebben ze me qua kwaliteit nooit teleurgesteld en dat is ook de reden dat ik blijf gaan voor dit – in mijn ogen – geweldige merk. Graag vertel ik jullie wat meer over deze kwast: de blush brush.

Een blushkast is een onmisbare tool als je poederblush wilt aanbrengen. Je hebt ze in allerlei vormen en maten: schuin afgesneden, dikke haren, dunne haren, korte haren, stugge haren, zachte haren en ga zo maar even door. Ik kies het liefst voor een kwast met zachte haren omdat ik vind dat dit mijn blush op de meest natuurlijke manier aanbrengt. En bovendien voelt het natuurlijk hartstikke lekker aan. Een kwast met stuggere haren zorgt ervoor dat je blush iets dekkender wordt aangebracht en een kwast met zachte haren zorgt voor een iets natuurlijker effect.

Wat betreft zachte haren heb ik over deze Real Techniques Blush Brush niets te klagen. Hoewel de haren synthetisch zijn, voel ze echt heel fijn aan op mijn huid en mijn blush wordt mooi gelijkmatig verdeeld. In deze close-up kun je goed zien hoe zacht en buigzaam de haren zijn.

blush brush
DSC_1206Het handvat van de kwast bestaat uit een aluminium gedeelte en een stroef rubberen gedeelte. Dit zorgt voor een erg prettig greep. Ook de grootte van het handvat vind ik fijn. Hebben jullie door hoe enthousiast ik ben? 😉

Ik heb deze kwast nu ongeveer twee maanden in gebruik en ik merk dat ik er heel vaak naar grijp. Een enkele keer gebruik ik ‘m ook om poeder op mijn gezicht aan te brengen, want daar is hij groot genoeg voor. De kwast heb ik nu een keer of twee gewassen en de haren blijven nog steeds geweldig zacht. Deze Real Techniques Blush Brush kun je bestellen voor €12,50 onder andere op de webshop van TheMakeUpSpot, een van mijn favoriete webshops.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  14/02/2014

  Deze heb ik ook, hij is heel fijn! Het was mijn allereerste kwast van Real Techniques en heb nu ook de setting brush en de face expert brush 🙂

 • Reageren
  Rachel Kromdijk
  16/02/2014

  klinkt als een fijne kwast! liefs en nog een fijne week verder

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.