‘Would you rather’ beauty tag

would you rather

Op de blog van misslipgloss kwam ik de ‘Would you rather’ beauty tag tegen. Deze bevat een lijst met tien beautyvragen waarbij je moet kiezen tussen twee uitersten. Een lastige opgave vind ik altijd! Ben je benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder!

1. Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?
Dat is niet zo heel moeilijk voor mij.. Sowieso kies ik dan voor mooie make-up en slordig haar. Ik heb niet eens zo heel veel tegen messy hair, het kan nog best leuk zijn. Mijn haar zit altijd een beetje tussen netjes en slordig in, dus ik weet zeker dat ik dat wel kan handlen. Geen make-up is voor mij helaas echt geen optie, haha.

2. Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?
Oh mijn wenkbrauwen zijn mijn alles! Ik zou het heel erg vinden als ik die niet meer zou hebben en voor altijd moet bijtekenen. Ik ga dan ook voor optie 2, de wimperhaartjes eruit. Ook al betekent dat dat ik elke dag nepwimpers op zou moeten. Bovendien kun je met eyeliner ook een heleboel faken.

3. Wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?
Hmm.. dan kies ik toch voor Sephora. Deze winkel heeft zoveel fijne merken en producten. Van huidverzorging tot make-up en een heleboel daartussenin. Sephora heeft natuurlijk ook veel meer merken zoals Urban Decay, Nars, Too Faced. Hoewel ik de Mac erg zal missen, vind ik dit niet een moeilijke keuze.

4. De lipgloss/lipliner look óf een eighties permanentje?
Met die eerste wordt bedoeld zo’n zwarte lipliper die opgevuld wordt met de allerlichtste kleur lipgloss. Krijg al de rillingen als ik eraan denk. Je snapt wel dat die optie voor mij uit den boze is. Doe mij dan maar zo’n gek eighties permanentje, ik maak er wel wat leuks van.

5. Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?
Jullie weten inmiddels denk ik wel dat ik echt een aversie heb tegen slecht aangebrachte of de verkeerde kleur foundation. Ik moet dus wel gaan voor optie 2. Ik denk dat ik me daar beduidend minder aan zal storen. Wat ik wel heel erg lelijk vind is een roze/rode blush die te heftig is aangebracht. Een perzikblush zou ik dan nog wel enigszins acceptabel vinden.

6. MC Hammers Pants of een fietsbroekje?
Oh dit is toch echt allebei te lelijk voor woorden.. Meh. Dan doe dan maar een fietsbroekje. Zo’n MC hammer pants laat je figuur verschrikkelijk uitkomen.

7. Liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?
Ik stoor me persoonlijk niet zo aan hele duidelijke tan lines, ik vind het altijd wel een soort vakantiegevoel oproepen. Sowieso doe ik nooit echt moeite om de tan lines te voorkomen. Dat gedoe met je bikinitopje, dat je dan weer vergeet dat je je bandjes hebt losgemaakt en dat je vervolgens iedereen een boobie flash geeft… Daar doe ik niet aan. Ik heb eigenlijk altijd flinke tan lines en ik vind daar niks mis mee. Een veel te oranje spray tan daarentegen… Dat vind ik wel heel erg fout.

8. Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?
Allebei natuurlijk verschrikkelijk, maar als ik dan toch moet kiezen dan zou ik gaan voor een lelijke haarkleur. Of toch niet. Wat een lastige vraag is dit! Ik zou niet weten wat ik met een echte slechte coupe zou moeten doen. Ik stel me dan voor: zo’n opgeschoren kippenkontje aan de achterkant en een veel te korte bob die dan van achter naar voren afloopt. Nee hoor, dat vind ik 10x niks. Dan maar die slechte haarkleur.

9. YouTube weg of Twitter weg?
Ik heb niet zo heel veel met Twitter dus ik zou het niet erg vinden als dit op een gegeven moment ‘weg’ zou zijn. Youtube vind ik wel een onmisbaar kanaal! Naast dat ik er natuurlijk mijn eigen video’s upload, kijk ik ook graag video’s van anderen. Ik kan uuuuuren zoet zijn op Youtube. Het is tevens mijn favoriete SOG (studie ontwijkend gedrag) bezigheid..

10. Zou je liever je make-upkwasten voor altijd opgeven, of mascara?
Niet moeilijk! Mijn make-upkwasten zou ik opgeven. Ik ben best creatief met mijn vingers als het gaat om het aanbrengen van oogschaduw of blush, dus dat overleef ik wel. Zonder mascara zou ik echt niet kunnen leven. Dit klinkt waarschijnlijk heel overdreven, maar stel jij je eens voor: een leven zonder mascara? Dan is toch geen enkele look echt ‘af’? Bovendien zorgt mascara voor een veel expressievere gezichtsuitdrukking.

Ik hoop dat jullie deze Tag leuk vonden en natuurlijk mag je ‘m overnemen!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Nadine
  05/05/2014

  Leuke tag! Ik vind dat je erg gezellig schrijft, heerlijk om te lezen! De meeste van je keuzes zou ik ook maken, alleen zou ik liever voor de afgeschoren wenkbrauwen gaan dan voor het uittrekken van m’n wimperhaartjes. Ik ben namelijk heel slecht met nepwimpers en vind sommige getatoeëerde wenkbrauwen nog best natuurlijk ogen 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.