Random wishlist (lifestyle, interieur, beauty)

Onderstaande items zitten al een tijdje in mijn hoofd. Kijk je mee naar mijn wishlist?

Suit Suit Fabulous Fifties koffer. Vroeger gaf ik heel weinig om fatsoenlijke reiskoffers. Ik deed jaren met een exemplaar van nog geen 20 euro en zelfs als de wieltjes het al begeven hadden dan reed ik er nog mee door. Tegenwoordig weet ik hoe fijn het is om een comfortabele reiskoffer te hebben, maar vaak vind ik de designs erg saai. Deze van Suit Suit trok meteen mijn aandacht toen ik toevallig voor een familielid een nieuwe koffer wilde bestellen. Hij is trendy, gemakkelijk rijdbaar en verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Te koop op: SuitSuit.com

Dyson V8 draadloze stofzuiger. Stofzuigen is niet mijn favoriete klusje en dat komt ook vooral omdat ik dat gezeul met een stofzuiger bloedirritant vind. Het snoer is vaak te kort voor de hele woonkamer en ook de trap stofzuigen vind ik een crime omdat je dan het hele apparaat achter je aan moet slepen. Deze Dyson V8 snoerloze stofzuiger is daarom sindskort op mijn wishlist gegaan. Ik denk dat je zo’n exemplaar er ook veel sneller bij pakt dan een ‘ouderwetse’ stofzuiger met snoer. Te koop op: Coolblue.com.

Illy koffiemachine. Wie mij inmiddels een beetje kent, weet dat ik verzot ben op koffie. Ik drink elke dag zo’n drie koppen en kwaliteit van koffie staat bij mij hoog in het vaandel. Het is tenslotte toch een beetje een verwenmomentje en dan moet je jezelf niet tekort doen met cheapy varianten. Op dit moment gebruik ik een Nespresso-apparaat maar stiekem zou ik heel graag een Illy koffiezetapparaat willen waarmee je met bonen je koffie maakt. En dit design is toch oogstrelend?! Te koop op: Illy.com.

Fujifilm Instax Mini

Ik maak vanwege mijn blog natuurlijk mega veel foto’s, maar veelal laat ik ze op mijn telefoon staan en doe ik er verder niks mee. Een Instax Mini lijkt me onwijs leuk voor straks als de baby er is, om kiekjes te maken die je direct uitprint en ergens inplakt. Ook is het natuurlijk tof bij festivals, feestjes, of gelegenheden met vrienden of familie. Te koop op: Bol.com.

Mason Pearson Hair Brush

Als je het over de Rolls Royce onder de haarborstels hebt, dan heb je het natuurlijk over Mason Pearson. De borstel staat bekend om de goede kwaliteit en de duurzaamheid; ze gaat naar verluidt jaren mee. De haren bestaan uit nylonpinnetjes en natuurlijke haren die respectievelijk je haren ontklitten en polijsten. Ik geef toe, ze zijn echt wel duur (deze variant is rond de €100), maar ik heb dat er zeker voor over. Te koop op: Themakeupspot.

Welke dingen heb jij nog op je wishlist staan?

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Nicole
  16/08/2017

  Ik heb eigenlijk nog steeds hetzelfde met koffers… Maar ga dan ook niet zoveel op vliegvakantie (laatste keer was 2009) maar vooral met de auto. Gebruiken dan de tassen van m’n man..
  Nicole onlangs geplaatst…Weekend vlog #6 | De plannen zijn gewijzigdMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  16/08/2017

  Die Mason Pearson staat ook nog op mijn lijstje….Maar vraag me nog steeds af of ie het geld nu écht waard is?

  Dikke tip voor jou, zeker nu je zwanger bent maar sowieso!, ga ga snoerloze stofzuiger kopen. Ik heb er al Karen één (een goedkopere variant) en de gewone stofzuiger wordt alleen nog door mijn poetsvrouw gebruikt. Serieus, ik vind dat iedere moeder deze moet hebben voor de dagelijkse kruimels (en de trap).
  Niet meer twijfelen!

 • Reageren
  Yvonne
  16/08/2017

  Sorry voor de autocorrectiefouten…het is nog vroeg. .

 • Reageren
  Femke
  16/08/2017

  Op één ding na, staan de andere items ook op mijn wishlist. Alleen het koffiezet automaat staat niet op mijn lijstje. De draadloze stofzuiger zou ik denk ik ook sneller pakken. De Mason Pearson borstel moet geweldig zijn en wil ik ooit hebben. De Suit Suit koffers vind ik er zo mooi uit zien, zeker nu mijn koffer het afgelopen vakantie begeven heeft… Een polaroid camera is altijd goed!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. make-up producten ♡My Profile

 • Reageren
  Beau
  16/08/2017

  De maison person borstel heb ik zelf al jaren en is écht mijn favoriete borstel. Ik heb er altijd een in mijn tas mee omdat ik nooit meer zonder deze borstel kan. Zeker nu je extansions hebt is deze borstel erg fijn! (Mijn moeder krijgt deze namelijk altijd bij haar extansions)
  En de draadloze stofzuiger vind ik persoonlijk maar een flop. Je moet 100 keer over een kruimeltje zuigen wil die eindelijk eens opgezogen worden. En dan heb ik het over de dyson variant niet eens een goedkope.. Al vind ik een kruimeldief wel weer een top ding!
  Net als bij jou staat de suitsuit koffer heel hoog op mn verlanglijstje!

  • Reageren
   Yvonne
   16/08/2017

   Neeee…dat meen je niet? Die van mij (Bosch) heeft een geweldige zuigkracht. Hoef echt maar 1 x over een hele mat met kruimels (of wat dan ook) te gaan.
   Dyson vind ik persoonlijk helemaal niet fijn.

 • Reageren
  Rachel
  16/08/2017

  Ik zou het absoluut geen probleem vinden om deze spullen ook in hyis te hebben! De koffer zal niet veel gebruikt worden (veel te mooi om op de camping neer te gooien), maar een goed koffiezetapparaat of draadloze stofzuiger zal ik iedere dag van genieten. Oef, in één andwoord laat ik zien wat voor een enorm burgertrutje ik ben hihi.
  Rachel onlangs geplaatst…10 dingen die ik mis aan zwanger zijnMy Profile

 • Reageren
  Frank
  16/08/2017

  Wij hebben vooral dingen op onze wishlist voor de huiskamer en de nieuwe babykamer. Zoals een nieuwe tafel in de woonkamer en een co-sleeper voor op de babykamer. Alleen de co-sleeper komt eerst langs ons bed te staan.
  Frank onlangs geplaatst…Boy or Girl ?My Profile

 • Reageren
  sandra
  16/08/2017

  Gelijk de dyson kopen! Ik heb hem 2 jaar geleden gekocht en geen moment spijt. Wij hebben 3 katten thuis dus moet iedere dag wel met de stofzuiger in de weer en was zo klaar met de lompe stofzuiger, werdt er bloed chagrijnig van maar met de dyson is het zo gepiept! Echt een aanrader,

 • Reageren
  Jodi - lief thuis
  16/08/2017

  Deze wishlist kan ik zo overnemen ?
  Jodi – lief thuis onlangs geplaatst…Bumpdate week 33 & 34: Ziek, Walrus in wording en eindelijk nestelen…My Profile

 • Reageren
  Michelle
  16/08/2017

  Zou zo mijn wishlist kunnen zijn! Nou ja, zonder die koffiemachine dan. Het oogt prachtig, maar ik lust geen koffie!
  Michelle onlangs geplaatst…Michelle: een goedgelovige klunsMy Profile

 • Reageren
  Wendy (B)
  16/08/2017

  De laatste 2 van jouw wishlist heb ik wel ander kleur/ 2 andere modellen).
  Van de borstel ben ik zeer tevreden!
  Het is een investering maar die is het zeker waard!

 • Reageren
  Bianca
  17/08/2017

  Die koffer staat ook op mijn lijstje (ook al ga ik amper echt op vakantie), maar vind ze zo mooi! x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR HIGHLIGHTING CUSHION STICKMy Profile

 • Reageren
  Patries
  17/08/2017

  Instax mini leuk heb hem ook , ik zou eerder een hp sprocket aanschaffen ( die heb ik sinds kort ) polaroid 1 kans voor een foto ( en de velletjes die er in moeten niet zo cheap ) en met de sprocket zo met bluetooth via telefoon kun je de beste kiezen en eventueel bewerken…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.