Q&A: 7 eerlijke antwoorden over schoenen, schaamhaar en ik als moeder

Via mijn social mediakanalen konden jullie je prangende vragen aan mij insturen. In deze video geef ik de eerlijke antwoorden!En nu jij! Kies jij liever voor een hak of voor sneakers? En hoe vaak scheer jij je bikinilijn? De Venus Snap is trouwens nu ook in een héél tof roze kleurtje te krijgen, met bijbehorend roze uitlekbakje. Ideaal voor vakantie!

Like jij de Facebookpagina van Gillette al? Ook zijn ze sindskort te volgen op Instagram.


Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Frank
  23/05/2017

  De vraag over het moederschap heb je leuk verwoord. Ik denk dat je bij een tweede kindje iets makkelijker aanpakt door de ervaring die je hebt, maar het zou denk ik niet goed zijn als je niet net zo bezorgd zou zijn als er iets gebeurd. En trouwens, ik kies liever voor een sneaker ??.
  Frank onlangs geplaatst…Het bevallingsverhaal geschreven door een papaMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  23/05/2017

  Mijn favorieten schoenen zijn ook mijn Adidas sneakers 🙂
  Ben het niet eens met je opmerking over de rompers, maat 50. Wij hadden die juist niet nodig (mijn zoontje was 54 cm, wat tegenwoordig niet extreem lang is). Mijn tip is: koop maximaal 1 of 2 rompers maat 50, die kun je altijd snel bij kopen. En een romper die een beetje te groot is, is ook geen ramp.

  • Reageren
   Shirley
   23/05/2017

   Mijn zoontje is net geboren met 52 centimeter, is nu alweer een stukje groter (denk wel 54-55 cm nu) en draagt nog steeds 50. Zowel rompers als kleding. Hier dus zeker nodig gehad:)

   Leuke video Sanne!
   Shirley onlangs geplaatst…Wat ik mis aan zwanger zijnMy Profile

 • Reageren
  Rachel
  23/05/2017

  Haha grappig. Mijn tip zou zijn koop niet teveel. Je kind is er zo uit en je weet niet altijd of hetde goede maat is. Mijn eerste zoon werd klein geboren en groeit nu nog niet snel. Hierdoor bleef hij langer in dezelfde maat, maar maat 50 was hij zo uit. M’n tweede knul is een beer en heeft nu al bijna dezelfde maat als zijn broer.
  Misschien is dat het verschil tussen de overmatige relaxte moeder en een minder relaxte moeder. Leuk om dat verschil te zien
  Rachel onlangs geplaatst…Een dag uit m’n leven #6. Snotneusjes en natuurspeeltuinMy Profile

 • Reageren
  Elise Joanne
  24/05/2017

  Grappig, Fos zat dus ook bijna 2 maanden in maat 50. Veel langer dan in maat 56 terwijl hij gemiddeld was qu lengte. Dus hier is dat ook een must geweest! Gezellige kletsvideo Sanne!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.