‘Put your hands up in the air!’ De VTech Kidi DJ Mix

Ik moet toegeven dat de leeftijd van 7 jaar best een lastige is om cadeaus voor te verzinnen. Op een gegeven moment heb je de pakjes Pokemonkaarten, pop its en pakketten met bouwblokken ook wel een keertje gezien. Ik ben overigens niet de enige met deze struggle, met de moeders van school appen we deze tijd van het jaar geregeld met elkaar om onderling wat inspiratie te geven qua cadeaus.

Ik ben daarom extra blij en opgelucht dat ik weer wat moois heb gevonden waarmee mijn 7-jarige zich erg goed kan vermaken: De VTech Kidi DJ Mix. James is dol op muziek, hij zingt inmiddels alle liedjes mee die ik ook luister en hij gaat met zijn zusje geregeld uit zijn dak als we hier een lekker nummertje draaien. Soms zetten we een op de tv een live set op van een grote dj en ik zie hem dan met grote ogen kijken hoe er vakkundig achter het mengpaneel te werk wordt gegaan.

Dus hóe cool is het om zelf muziek te draaien en te mixen. Vooral een beetje technisch pielen op een apparaat is helemaal zijn ding. Beetje draaien, beetje knopjes indrukken, beetje klooien. De ene keer verzint ‘ie zelf allerlei deuntjes en de andere keer speelt hij een spelletje met de deuntjes die worden voorgedaan. Het launchpad Is verlicht, dus ook in een donkere kamer kan er perfect worden gedj’t. Op de VTech Kidi DJ Mix zit verder een discolamp die in het donker een echte partyvibe geeft. Dus vaak gaan de lichten uit in de slaapkamer en dan wordt er een feestje gebouwd!

Extra tof is het dat de lampen gesynchroniseerd zijn met de muziek. Dat geeft echt de coolste lichteffecten! Het is ook heel schattig om mijn twee bengels er samen mee te zien spelen. James achter de draaitafel terwijl Isé vrolijk op de maat staat te dansen met haar balletpakje aan. 

Er zitten 15 ingebouwde nummers in en 7 muziekstijlen: van hiphop, tot techno, pop en nog veel meer. De dj set is verder uitgerust met een koptelefoonaansluiting, ingebouwde speaker en een Bluetoothverbinding. En mocht je nu bang zijn dat je zelf geen moment rust meer hebt met dit apparaat in huis: het volume is regelbaar 😉

De VTech Kidi DJ Mix is te koop bij verschillende speelgoedwinkels en Bol.com. Adviesprijs: 64,99.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Kirsten
  16/02/2022

  Hahaha en als de kids op school zitten is het DJ Sanne in the houseeeeee, of niet 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.