PLOG: Hema Blog Academy

collaga plog 1

Gisteren had ik weer een bijzonder drukke dag op de planning. Zo moest ik in de ochtend een extra echo van de baby laten maken omdat mijn buik aan de kleine kant is, ’s middags had ik een event van Hema en ’s avonds de partnerles met yoga. Ik neem jullie mee door middel van een plog!

IMG_1121

Morning! Ik startte de ochtend om 07.15 waarbij ik als eerst mijn artikel online zette en de mededeling daarvan op Facebook plaatste. Daarna bleef ik nog even rondsurfen om andere blogs te bekijken van de mensen die comments hadden achtergelaten. Een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken vind ik altijd!

IMG_1131

Smoothie time! Ik maakte er eentje met banaan, selderij en perssinaasappels.

IMG_1132

Jammer genoeg geeft het altijd wel een enorme bende, die perssinaasappels. Overal velletjes!

IMG_1134

Ik dronk hem op met een rietje uit mijn neppe Mason Jar van de Blokker.

IMG_0984

Tijd om te douchen en daarna mijn haar te föhnen. Dit zijn mijn essentials.

IMG_1135

IMG_1137

Heerlijk uitgebreid make-uppen. Ik kan daar altijd zo van genieten. Spiegel erbij, een grote toilettas met mijn meest gebruikte make-up en gaan met die banaan. Ondertussen had ik een Youtube video opstaan.

IMG_1147

Dit was mijn look voor die dag: aardetinten op mijn ogen, een flinke winged eyeliner en mijn lippen heb ik ingekleurd met een bruin/huidskleurig lippotlood.

IMG_1141

Dit was mijn volledige outfit.

IMG_1153

Op naar het echocentrum voor een extra echo. De verloskundige vond mijn kindje toch wat klein aanvoelen, en daarom had ze me doorgestuurd voor een extra check. Hier lezen jullie later meer over in de zwangerschapsupdate.

IMG_1152

Er stonden leuke en vrolijke bloemen in de wachtkamer.

IMG_1155

Daarna racete ik door naar het station om naar Amsterdam te gaan voor het Hema event. Ik kocht nog even snel een saucijzenbroodje en een cappuccino als lunch.

IMG_1160

In de bus richting de locatie.

IMG_1167

Ik ging samen met Kelly, jullie hebben haar vast al in de vorige plog voorbij zien komen. We waren ietwat te laat doordat Kelly haar trein vertraging had. Hierdoor konden we alleen nog maar achteraan zitten.

IMG_1166

We kregen allerlei nieuwtjes te horen over het assortiment van de Hema, en ook was er een inspirerende lezing gegeven door Yara Michels. Zij runt de blog Chapter Friday en heeft vele volgers over de hele wereld.

IMG_1174

Dit boekje zat onder andere in de goodiebag, speciaal voor bloggers en heel handig voor aantekeningen.

IMG_1176

Daar heb ik ‘m ook flink voor gebruikt!

IMG_1179

Thuis meteen koken aangezien om 19.30 de parnerles van yoga zou beginnen. Ik maakte pasta met chorizo, het moest namelijk even een snelle maaltijd zijn.

IMG_1180

Yum lekkere trostomaten!

IMG_1076

Tafel gedekt voor twee.

DSC_1171

We hadden na het eten nog iets tijd over dus werkte ik mijn nagels nog even bij. Ik stoor me namelijk altijd aan afgebladderde plekjes.

IMG_1183

Ontvangst met koffie en thee en daarna kon de les beginnen.

IMG_1184

Er stonden een hoop zaken op het programma, waaronder: uitleg over weëen, de invloed van ademhaling, de rol van de partner, hormonen en nog veel meer.

IMG_1198

Na de les werkte ik nog even aan mijn website, beantwoordde ik alle mails van die dag en rond 22.30 lag ik in bed.

Ik hoop dat jullie deze plog wederom interessant vonden. Door jullie een kijkje te geven in mijn leven weten jullie ook een beetje hoe deze laatste weken voor de bevalling door mij opgevuld worden. Het is opzich niet zwaar om nog naar events te gaan, maar daardoor ben ik ’s avonds wel extra moe, zoals je ook aan deze foto kunt zien. Ik vind het heerlijk dat ik nog niet aan huis gekluisterd zit, en zolang het lichamelijk nog gaat probeer ik nog een beetje actief te zijn. Maar alles met mate.

Fijne dag allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Ceetje
  11/09/2014

  Vind het heel jammer dat ik jou (en Kelly) niet heb gezien gisteren. Was een druk dagje, maar wel super gaaf. Ik lag er om 1 uur ’s nachts in hahaha. X C
  Ceetje onlangs geplaatst…Review Missha Signature Extreme Cover Concealer #21 Light BeigeMy Profile

 • Reageren
  Malou
  11/09/2014

  Ach, je moeie koppie! Maar wel een hele leuke dag. Hopelijk gaat alles goed met je ventje. Opmaken doe ik ook altijd met youtube, grappig!
  Malou onlangs geplaatst…New in: twee Zara itemsMy Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  11/09/2014

  Ik hoop dat alles goed gaat met je kindje Sanne! Dat is even schrikken natuurlijk, maar hopelijk heb je het antwoord al. Leuk dat je bij het Hema bloggers event was, had me ook opgegeven, maar helaas waren 1000 andere bloggers me voor, haha ;).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Flowstyle | ‘Ik wil net zoals jou zijn’My Profile

 • Reageren
  silvana
  11/09/2014

  Ik volg je website nu sinds een paar weken toen ik je interview bij Kelly zag….en ik wil even zeggen dat ik jou blog superleuk vind… Leuke artikelen en filmpjes en vooral de persoonlijke artikelen vind ik top.
  Ik vind jou naast beautygloss en misslipgloss echt een van de leukste bloggers! Compliment!

  En waar heb je dat toffe jasje van?

  Liefs

 • Reageren
  Anneleen
  11/09/2014

  Lijkt me een gezellig dagje! Toch kan ik me voorstellen dat zo’n dag best vermoeiend is. Hoop dat je kindje niet te klein is en dat alles in orde is? Liefs!

 • Reageren
  Marloes
  11/09/2014

  Wat leuk dat je erbij was. Ziet eruit als een drukke, maar leuke dag! Hopelijk gaat het allemaal goed met het kindje!

 • Reageren
  Donna Luisa
  11/09/2014

  Leuke foto’s weer! Mooi jasje trouwens 🙂

 • Reageren
  Manon
  11/09/2014

  Ik wil even zeggen dat ik je blog sinds het filmpje bij Kelly elke dag volg.
  Dit soort plogs vind ik er leuk!
  Grtz!

 • Reageren
  beautydiarynl
  11/09/2014

  Wat leuk om te zien! Spannend zo’n extra echo!
  Mooie outfit trouwens!
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Reageren
  jouvence
  11/09/2014

  leuke plog.! ♥

 • Reageren
  Lisanne
  11/09/2014

  Ik hoop dat het goed gaat met je kindje!
  Die smoothie ziet er heerlijk uit, die nep mason jar heb ik ook haha.

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife ♥
  12/09/2014

  Leuk om te lezen! Hopelijk gaat alles goed met je kindje. Dat Hema event ziet er echt heel leuk uit! 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Wat ik allemaal heb geleerd dankzij mijn blog ♥My Profile

 • Reageren
  Jill
  13/09/2014

  Super handig dat to do boekje! Ik doe het maar gewoon met een notitie blokje. Trouwens, een smoothie met selderij.. dat heb ik nog niet eerder gehoord! Ik vind selderij wel altijd super lekker ruiken dus misschien dat ik het ook maar eens ga proberen. En nog iets, je bent prachtig zonder make-up! Dat wilde ik er toch nog graag even bij zeggen!
  Jill onlangs geplaatst…Fit on Friday – Krachttraining boven cardioMy Profile

 • Reageren
  Marla
  12/10/2018

  Wow wat handig, trouwens via http://www.spydeals.nl/hema/kortingscode kun je verschillende codes vinden voor extra korting

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.