PLOG 23 september – met vééééééél foto’s

PLOG Collage

Een plog?! Da’s lang geleden! Jazeker. Ik kon de laatste tijd niet echt de motivatie vinden om overal foto’s van te maken voor in een Picture Palette, dus ik heb nu eerst even een plog voor jullie met foto’s van wat ik gisteren allemaal gedaan heb. Vanaf volgende week hoop ik ook de Picture Palettes weer op te pakken. 

PP 1

Goedemorgen iedereen! Het was een goede nacht met James, hij heeft tot 7.00 geslapen. Zelf was ik al wel om half 6 wakker maar dat mag de pret niet drukken. Ik voelde me fris en fruitig!

IMG_9621

Snel even het bed opmaken. Ik houd er niet van als alles in een frommeltje op bed ligt. Dit ziet er een stuk aangenamer uit.

PP3

Ik begin de dag met een kop thee en het doorlezen van enkele blogs. Dit keer begon ik met Kelly haar blog.

IMG_9625

James was in de keuken aan het spelen en had zoals gewoonlijk weer een of ander rooster uit de muur getrokken. Hij is serieus de hele dag op ontdekkingstocht en aan het onderzoeken wat hij kapot gaan trekken, uit elkaar kan pielen of verstoppen. Ik heb dus een nieuwe taak gekregen: politieagentje. Vind ik niet erg hoor.

IMG_9623

In de gang stonden nog wat dozen van pakketjes. Er zit jammer genoeg hier niet echt een oudpapiercontainer in de buurt dus dan maar even in de gang opslaan.

IMG_9631

Gezellig vind ik dat zo, al die fietsers als ik uit het raam kijk. Ik woon vlakbij het centrum en het station, dus dan is het in de ochtend al lekker druk.

IMG_9632

Tijd om me op te maken! Ik heb niet meer één, maar twee dagelijkse make-uptoilettassen in gebruik… Schaam schaam.. Ik moet de boel weer even uitzoeken. Een beetje overdreven om 7 oogschaduwpaletten, 3 bronzers en 4 concealers in een ‘dagelijkse’ toilettas te hebben.

IMG_9633

Uiteindelijk pakte ik een van mijn 88 paletten erbij. Dit is Hot Earth, met hele mooie herfsttinten.

PP5

Ik maakte een look met cranberrytinten die ook in mijn blouse terugkomen.

PP4

Van mijn afstuderen heb ik nog een aantal mooie boeketten in huis staan. Staat het niet beeldig?

IMG_9638

Ik wilde graag soep maken voor het avondeten dus zocht ik een niet al te ingewikkeld recept op. Ik ging voor preisoep.

IMG_9639

Tijd om boodschapjes te doen! Ik koos ervoor om met de fiets te gaan, want het was droog en het waaide niet hard.

IMG_9642

Uiteindelijk nam ik dit mee.

IMG_9643

Soms heb ik even weer wat motivatie nodig om te bloggen. Iedereen heeft wel eens zo zijn dipjes, en ik heb dat ook wel eens. Dan lees ik het liefst motiverende en inspirerende boeken over bloggen en daar krijg ik dan weer nieuwe energie van. Dit is daar een van. Echt een aanrader!

PP6
Dit was mijn niet zo boeiende outfit van die dag. Broek van de H&M, Blouse van de Vila.

IMG_9649

Toen James op bed lag kon ik lekker bloggen. Ik heb behoorlijk wat producten waar ik nog over wil schrijven. Alle bijbehorende persberichten bewaar ik in een map, en als ik er dan over geschreven heb gaan al die paperassen de prullenbak in.

IMG_9648

Tijd voor de lunch. Twee broodjes met roomkaas en verse bieslook.

IMG_9655

Als ik de vaatwasser uitruim dan moet ik James of in de box zetten, of in de kinderstoel want hij wil altijd in de vaatwasser klimmen. Hij zat erbij te kijken met een krentenbol en een bekertje melk.

IMG_9659

Verder bloggen onder het genot van een zelfgemaakte cappuccino.

IMG_9665 (1)

Dit waren mijn schoentjes van vandaag. Ik kocht ze in Genève bij de Jennifer. Ze waren best goedkoop maar ze zitten heel lekker en ze lopen ook nog eens goed. Benieuwd hoe lang ze goed blijven.

IMG_9666 (1)

Om 16.00 is het tijd voor thee! Ik maakt een grote pot groene thee met cranberrysmaak. Oh enne, die mok die je daar ziet die kreeg ik toen ik stageliep bij GLOSSYBOX. Inmiddels zo’n drie jaar geleden.

IMG_9667 (1)

Artikeltje schrijven! Als je goed kijkt zie je dat dit artikel van vandaag is haha. Ik had in de middag al wat foto’s ingeladen.

IMG_9668 (1)

Helaas kreeg ik van Nikon te horen dat ik de reparatie van mijn toestel zelf moet betalen. Dit kost 156 euro. Ik kan hier ook een nieuwe lens van kopen dus ik denk dat ik dat maar doe. Mijn toestel ligt nog wel bij de reparateur dus ik hoop dat ze ‘m een beetje snel weer terugsturen.

IMG_9671

James zat gezellig bij mij aan tafel terwijl ik theedronk. Hij had ook een flesje met thee.

IMG_9672

Ondertussen draaiden we Sinterklaasliedjes en zong ik heel hard mee. Ik vind het zo leuk dat het weer die tijd van het jaar wordt!

IMG_9673

Mijn kleine pop. Ik moet hem altijd knuffelen als hij bij me zit.

IMG_9679

Daarna begon ik met de voorbereidingen voor de preisoep.

IMG_9680

Ik had er een vega Heks’nkaas burger bij gekocht, maar deze was echt helemaal niet lekker. Jammer want ik vind Heks’nkaas op een toastje of stokbroodje zo heerlijk.

IMG_9682

En dit werd het maaltje uiteindelijk. Soep met een vleesje.

IMG_9683

‘S avonds moest er nog gewassen worden. Dit is echt mijn meest favoriete wasmiddel. Ik gebruik het al jaren. Echt de allerlekkerste geur!

IMG_9684

Rond half 9 haalde ik mijn make-up eraf. Ik vond het wel weer mooi geweest!

IMG_9691

Heerlijk! In de avond nog even deze plog in elkaar zetten en daarna met de voetjes omhoog. En lekker voor 23.00 naar bed!

Tabeeeee <3

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  24/09/2015

  Ik hou van plogs! Zo schattig hoe James zit toe te kijken hoe jij de vaatwasser uitruimt. Echt zo’n klusje waar je een bijna 1-jarige niet bij kunt gebruiken..
  Vind je make-uplook trouwens ontzettend mooi. Niet alleen je ogen maar ook je basismake-up straalt!
  Carlijn onlangs geplaatst…2x budgetconcealers van Catrice en Miss SportyMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  24/09/2015

  Leuk zo’n plog! Die soep ziet er erg lekker uit, maar manlief houdt niet van prei….ik heb voor mijn Canon lens een verzekering afgesloten bij de winkel voor 3 tientjes, de lens is dan 2 jaar verzekerd. Een aanrader!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Inspirerend #3. Draai je rug naar het verleden, dan zie je de toekomst.My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  24/09/2015

  Een plog tussendoor vind ik leuk. Wow het 88 palette is groot.

  Gezellig dat het ’s ochtends al zo leeft in de straat. Jammer dat je de reparatie zelf moet betalen, een nieuwe lens lijkt mij dan ook zeker de beste keuze.
  Nesrin onlangs geplaatst…Persoonlijk| Derde kind, ja of nee?My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  24/09/2015

  Jaaa plogs vind ik ook heel leuk! Haha James die in de vaatwasser klimt, dat doet Lana ook precies haha zo gek. En dat soepje ziet er heel goed uit!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…KC Photodiary: L’oreal, lekker veel op pad en verwennerijMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  24/09/2015

  Lekker hoor, zo’n soepje! Ik wil het altijd maken, maar op de één of andere manier heb ik er gewoon niet de tijd voor. Er komt altijd wat tussen en ik voor mijn gevoel is het heeeeeel veeeeeel werk ;).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Shoppen met Annic van Wonderen en vandaag jarig!My Profile

 • Reageren
  Laura - It's Laux
  24/09/2015

  Heerlijk om plogs van jou te bekijken! Die preisoep ziet er trouwens heerlijk uit, welk recept is dat?
  Laura – It’s Laux onlangs geplaatst…Bizarre eBay vondsten #1My Profile

 • Reageren
  Leonie
  24/09/2015

  Zo, je hebt goed je best gedaan met foto’s klikken: wat een hoop!
  Leuk om je dag zo te zien en die soep ziet er heerlijk uit!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt #2: Opvang voor ons kindjeMy Profile

 • Reageren
  Amy
  24/09/2015

  Wat een leuke plog! James is zo schattig! Ik had overigens hetzelfde met de Heksnkaas schnitzel, ik vond hem oke, maar wel tegenvallen! Zo zonde…
  Amy onlangs geplaatst…Birthday wishlistMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  24/09/2015

  Haha ik maak me niet eens elke dag op en ik heb ook altijd 2 toilettassen voor me staan ! Haha! Superleuk plogje!
  Tamara onlangs geplaatst…Kijkje in Laurens kledingkast.My Profile

 • Reageren
  joyce
  24/09/2015

  Leuk zo’n plog! Jammer dat de heks’nkaas schnitzel niet lekker was, hij klinkt namelijk wel heel lekker.
  joyce onlangs geplaatst…Nieuwe dromenMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  24/09/2015

  Leuke plog! 🙂
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Clarins Instant Light Lip Comfort OilMy Profile

 • Reageren
  Jennifer
  24/09/2015

  Ik vind dat van de oudpapier echt een nadeel hoor aan in de stad wonen. Ik moet serieus bijna 1 kilometer voor de dichtstbijzijnde oud papier dump en dat vind ik best wel een beetje stom. Gelukkig komen ze wel vlakbij eens per maand met een vrachtauto langs en breng ik het dan gewoon langs die weg. Alleen die dozen in huis ben ik wel eens zat.

  En blogdips herken ik ook wel, zeker als het even druk is (zoals nu rondom het laatste tentamen voor mijn diploma) en bah. Dan baal je ook gewoon even dat je reacties ofzo tegenvallen of als je geen artikel online kan zetten omdat je gewoon geen materiaal meer hebt en geen tijd had.
  Jennifer onlangs geplaatst…Share some love: Couleur Locale.euMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  24/09/2015

  leuke plog! Ziet er uit als een leuke dag!
  Dionne onlangs geplaatst…Hi from Valencia!My Profile

 • Reageren
  Marloes ❤ Budgetproof.nl
  24/09/2015

  Wat doe je dat netjes joh, al die persberichten in een mapje. Bij mij ligt alles op een grote hoop, haha. Oeps. Oh neee dankzij jou heb ik nu Sinterklaasliedjes in m’n hoofd, haha. Bummer. Ik vraag me dus altijd af of die boeken ook écht leuk zijn als je al wat langer blogt, maar als jij ‘m ook leuk vindt dan zal ‘ie wel voor de ‘bejaardebloggers’ ook leuk zijn.
  Marloes ❤ Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Sneak preview herfst BESTSELLER (o.a. Only, Vero Moda & VILA)My Profile

 • Reageren
  Martina
  24/09/2015

  Heel leuk om een dagje met je mee te kijken!
  Martina onlangs geplaatst…24 September 2015 – Love to wearMy Profile

 • Reageren
  Bregje
  24/09/2015

  Plogs zijn leuk! Gezellig om een dagje met jou en James mee te kijken 🙂
  Bregje onlangs geplaatst…After Summer tagMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  24/09/2015

  Jeej wat ontzettend leuk weer:). Net alsof we om een hoekje met je meekijken! En wat een schatje is James toch! Ga zo door, meid! 🙂 super!

 • Reageren
  Maike
  25/09/2015

  De plogs blijven super leuk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.