PLOG 12 augustus

collage plog

Het leek me leuk om weer eens een dagje te ploggen, waarbij ik door middel van foto’s laat zien wat ik die dag precies gedaan heb. Ik neem je mee naar de beautysalon, het Vondelpark en natuurlijk mee naar huis.

IMG_9919

De dag begon al vroeg: om 07.28 was ik alweer bezig met de website. Vriendlief gaat rond die tijd de deur uit.

IMG_9921

Mijn ontbijt bestond uit muesli met yoghurt, een vitamine C bruistablet en een kop witte thee.

IMG_9924

Mijn shower essentials. Tegenwoordig zet ik voordat ik ga douchen al mijn producten op de kraan neer, zo hoef ik niet steeds te bukken. Zo onhandig met mijn dikke buik.

IMG_9877

Outfit van die dag. Bij nader inzien toch iets te fris dus het korte broekje werd vervangen door een legging.

IMG_9938

Rond 11.30 nam ik de bus om naar een schoonheidssalon te gaan. Ik liet een complete wimper- en wenkbrauwtreatment doen. Het artikel daarvan komt deze week online.

IMG_9936

Het was regenachtig, vies weer. Helaas hebben ze bij deze bushalte geen bankje of overkapping. Bummer!

IMG_9947

De behandelkamer waar ik een uur lang een treatment onderging.

IMG_9963

Toen ik uit de salon liep scheen het zonnetje lekker.

IMG_9955

Ik liep nog even bij V&D naar binnen om tussen de sale te sneupen. Er waren echt hoge kortingen, tussen de 50% en 70%. Ik ging naar huis met twee ringen en een armband.

IMG_9957

Leuke kettingen, vooral die linker! Ik hou van turquoise 🙂

IMG_9982

Toen ik thuis kwam besloot ik nog even een video op te nemen. Zo zit ik meestal. Kaarsen op de achtergrond en producten op de stoel naast me. Deze video wordt een hele leuke kan ik je nu al vertellen.

IMG_9998

Door naar Amsterdam om daar met een vriendin te gaan wandelen in het Vondelpark. Ideaal voor mij, want er staat genoeg bankjes voor als ik even pauze wil nemen.

IMG_0003

Dit schattige plekje met heel veel bloemen kwamen we onderweg tegen.

IMG_0006

Ik vind het Vondelpark heerlijk om te wandelen, zoveel bomen en groen.

IMG_0011

Het was behoorlijk druk in de stad. Veel toeristen en dagjesmensen. Ook in de tram was het dramatisch, gewoon propjevol. En uiteraard niemand die voor een zwangere dame opstaat. Totdat mijn lieve vriendinnetje iemand van zijn stoel had gejaagd hihi.

IMG_0016

En op het station was het ook meeeeega druk. Maarja, wat wil je ook in de zomervakantie. Ik stoor me er nooit zo aan hoor, behalve als mensen voor je neus stil gaan staan en je over ze heen struikelt.

IMG_0020

Treintje terug naar huis. Gelukkig was deze lekker rustig en kon ik snel een plekje vinden.

IMG_0024

Ik was ook best moe na het wandelen.

IMG_0042

Thuis truffelpasta met kaassaus gekookt. Hierbij serveer ik altijd veldsla.

IMG_0043

Een ijsje na het eten… Daar kan ik echt niet zonder.

IMG_0045

En de rest van de avond Orange is the new black gekeken. Uiteindelijk ben ik om 23.00 naar bed gegaan, nadat ik deze plog heb afgetypt. Ik vond het weer leuk om jullie een dagje mee te nemen! Eigenlijk had ik ’s avonds nog een etentje in Amsterdam, maar dat ging op het laatste moment niet meer door.

Dat was mijn dag! Bedankt voor het lezen:)

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Angela
  13/08/2014

  Leuk, die plog! 🙂 Orange is the new black wil ik ook nog heel graag kijken! Lijkt me een goede serie!
  Angela onlangs geplaatst…Amsterdam 2014My Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  13/08/2014

  Lekker dagje! Het vondelpark lijkt me heerlijk met zomers weer, ik moet er toch een keer heen als ik dat zo zie. En het blijft schandalig dat niemand voor een zwangere vrouw opstaat, waar is het fatsoen gebleven? Je buikje groeit trouwens mooier door. Moet je nog zo’n twee maandjes? Het tweede seizoen van Orange is the new black heb ik er binnen een week doorheen gejaagd, zo jammer dat ik nog erg lang moet wachten op de volgende :(. Fijne dag!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Personal | Over verhuizen, de kids en hoe zit het met bloggen?My Profile

 • Reageren
  Maaike
  15/08/2014

  Leuke plog met mooie foto’s!

 • Reageren
  Chahrazad
  15/08/2014

  Wat een leuke foto’s!
  Chahrazad onlangs geplaatst…Kookhoekje van xfaatje: Chocolade RollsMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.