PLOG 11 april – dagje met Sanne

PLOGJaaaa daar is mijn allereerste PLOG, oftewel photoblog voor La VieSagista. Ik neem jullie een dagje mee in mijn leven door middel van foto’s. Gisteren had ik een ziekenhuisbezoek, een lunchafspraak in Amsterdam en een thuisstudeerdagje.

7.00: opstaan!

IMG_6366

De dag begon al meteen goed want ik moest naar het ziekenhuis om 7 buisjes bloed af te laten tappen. Bluh, ik ben niet echt bang voor naalden maar ik word vaak een beetje duizelig na bloedprikken. Om 9.00 was ik in het Kennemer gasthuis. Gelukkig hoefde ik niet alleen, want een vriendinnetje van mij moest ook naar het ziekenhuis. Zij heeft een wespenallergie en moet daarom elke week naar het ziekenhuis om antigif ingespoten te krijgen. Ik stond haar dus bij en zij mij, haha.

ziekenhuis

We besloten daarna maar even rustig een theetje te drinken bij La Place. Zo kon haar kuur rustig inwerken (ze kan hier nogal misselijk van worden, de dosis wordt elke week verhoogd) en aangezien ze daar in het ziekenhuis niet echt lekkere koffie en thee verkopen, was dit een goede oplossing.

20140411-1552561Ik wipte nog even snel bij de Dixons naar binnen omdat ik een nieuwe muis nodig had.

muis bijgesneden

Daarna wandelende ik rustig naar het station, heerlijk in het zonnetje. Het voelde echt aan als zomer. En kijk hoe mooi blauw de lucht was!

wandelen bijgesneden

Ik pakte vervolgens om 11.00 de trein richting Amsterdam omdat ik daar een lunchafspraak had met een collega.

20140411-1552562Ik was veel te vroeg op Amsterdam Centraal, dus ik keek nog even rond in wat winkeltjes. Ik kocht een droogshampoo bij Etos en zag toen ook dit schap met allemaal Victoria’s Secret bodysplashes. Grappig, want bij bijna iedere Etos waren ze uitverkocht en op het station hadden ze plenty!

IMG_6351

Omdat het zulk prachtig weer was gingen mijn collega en ik buiten zitten op het terras bij Cafe de Jaren, maar algauw kwamen er wolken en daarom gingen we uiteindelijk toch maar naar binnen. Ik begon met een koffie verkeerd, en daarna nam ik een lekker broodje met ei en tomaat. Mijn collegaatje nam doperwtensoep.

20140411-155256Rond 15.00 ging ik weer richting Haarlem met de trein. Nog even snel een krantje lezen. Hmm illegaal downloaden wordt nu echt afgeschaft! Lange leve Netflix.

20140411-1552563

Eenmaal thuis aangekomen pakte ik direct mijn studieboeken en mijn laptop erbij, want ik moest verder werken aan een nota. Gééén zin maar toch maar doen.

studeren bijgesneden

Als pauze nog even de vlog van Mascha terugkijken van die ochtend.

mascha bijgesneden

Mijn nota. Dit is nog niet de uiteindelijke versie, maar in deze had ik wat aantekeningen gezet.

nota bijgesneden

Gisteren is er een nieuwe dressoirkast gekomen. Wat vinden jullie ervan?

IMG_6364

Na een paar uur gestudeerd te hebben ging ik nog even met mijn site verder. Ik rommelde lekker in mijn stash en vond deze zakelijke, donkerrode kleur. Mijn gezicht ziet er hier wel super afgeleefd uit trouwens.

20140411-185502‘S avonds aten we lof met ham en kaas. Yummmm!

lof bijgesneden

Als tussendoortje nam ik rond 22.00 nog twee mandarijnen. Heerlijk, maar ik vind het vervelend dat die witte velletjes en draadjes altijd onder mijn nagels gaan zitten. Mijn hele toetsenbord plakte ervan!

mandarijn bijgesneden

Uiteindelijk was het bijna kwart voor 11 toen ik stopte met studeren. Pff, leuk op je vrijdagavond. Maar wat moet dat moet! Ik ben gelukkig wel een eind opgeschoten.

IMG_6383

Laten we afsluiten met wat grappige plaatjes. Dit is nou echt mijn humor.

IMG_6103

IMG_6104

IMG_6013

IMG_6018

Fijne zaterdag allemaal! En laat me in de comments weten wat je van mijn plog vond, en of ik dit vaker moet doen.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Lisa
  12/04/2014

  Ja leuk! Ik wil het vaker:) Blijf ik nog goed op de hoogte van wat je elke dag doet!

 • Reageren
  Esther
  12/04/2014

  Het lijkt mij leuk als je vaker gaat ploggen! Ik vind het altijd wel een fijne afwisseling. Een kleine tip misschien: is het een idee om eerst de foto te doen en daarna de tekst als een soort toelichting? Ik vind je blog trouwens erg leuk!!

  • Reageren
   La VieSagista
   12/04/2014

   Hoi Esther, dat is een goeie tip! Ik zal het de volgende keer zo doen:)

 • Reageren
  Beautydagboek
  13/04/2014

  Leuk om eens een dagje van je te zien! Doneer je bloed trouwens (vanwege de hoeveelheid bloed die je af moet staan)? En wauw, je hebt al heel wat werk weer verricht. Succes met je studie.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.