Nieuwe huidverzorging van Yves Rocher

Yves Rocher presenteert drie nieuwe, zomerse verzorgingslijnen. En ze zijn nog super budget ook!

Yves Rocher is een merk met plantaardige cosmetica en huidverzorging. De producten van het merk bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en dat is kan ik wel zeggen een genot voor de huid.

Laten we beginnen met de lijn die ik persoonlijk het lekkerst vond ruiken, namelijk de Mango & Koriander lijn.

2Bad- en douchegel | 400ml – €3,50

Mango & Koriander is misschien op het eerste gezicht niet een doorsnee geur, toch ruikt de combinatie erg verfrissend en bijzonder lekker. Neem ‘bijzonder lekker’ ook vooral letterlijk, want de koriander geeft de geur iets aparts.

3

De douchegel schuimt voor een product zonder SLS nog best behoorlijk en dat vind ik toch altijd wel fijn. Dan heb ik meer het idee dat ik schoon word ofzo? Ik heb in ieder geval geen last meer van mijn morning blues als ik met deze verkwikkende douchegel onder de douche stap!

4Peelende douchegel | 200ml – €3,95

Een scrub kan in deze lijn natuurlijk niet ontbreken.

5

Het scrubben gaat gemakkelijk en aangenaam. Precies zo’n scrubje dat je even snel gebruikt onder de douche. Ik scrub mijn benen graag geregeld, zodat ik de kans op ingegroeide haartjes na het scheren verklein. Ook scrub ik graag als ik die dag zelfbruiner ga gebruiken. Fruitzaadjes vormen de scrubdeeltjes in dit product. Na het scrubben is de huid heerlijk zacht en glad en voelt hij behoorlijk gereinigd.

6Bodyscrub | 100ml – €11,95

De suikerscrub die ik zal bespreken heeft een mandarijn-citroengeur. Wederom heerlijk fris en aangenaam.

7

De substantie van deze scrub is heel anders van aard, een stuk dikker en plakkeriger. Deze is qua gebruiksgemak iets minder, gezien je de pot moet opendraaien en hier sneller water vanuit de douche inloopt. Toch vind ik de substantie zelf zeer prettig. Hij bevat grove korrels (voor het serieuze werk!) en laat een verzorgend laagje achter. Je huid wordt er echt zijdezacht van. Dit is niet een scrub die ik tussendoor ‘even snel’ zal gebruiken, maar meer eentje voor een uitgebreidere pamperroutine.

8Voedende lotion Aloe Vera Pulp | 200ml – €5,95

Verder ontving ik nog een Moisturizing Lotion met Aloë Vera. Zo eentje die lekker smeert, snel intrekt en ook nog eens voor 96% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Love it!

9

Hij is vrij ‘dun’ van substantie, dus het is het meest geschikt voor huidjes die niet al te droog zijn. De geur van dit product spreekt me iets minder aan dan de voorgaande producten, ’t lijkt niet helemaal lekker te blenden met mijn huid. Mijn ervaring tot nu toe is echter dat de geur met het intrekken van het product niet meer echt aanwezig is dus het weerhoudt mij er niet van het product te gebruiken.

11Verfrissende gel voor de benen | €8,95

Ook aan vermoeide benen heeft Yves Rocher gedacht. Deze verfrissende en verkoelende gel ‘verlicht’ als het ware vermoeide benen. Hij ruikt ontzettend naar menthol, ik kreeg erg zelfs een beetje tranen in mijn ogen van toen ik aan mijn benen rook, haha. Hoewel ik wel merk dat het een prettig product is om op mijn benen te dragen vanwege de verkoelende werking, moet ik toch ook eerlijk zeggen dat het product een beetje plakkerig is en dat vind ik een klein minpuntje. Aan te raden is dus om je handen even te wassen nadien. De verkoelende werking werkt trouwens nog best lang, dat is top!

En wat zijn de producten toch weer heerlijk budgetproof! Daar kunnen weinig merken tegenop. Yves Rocher koop je online en in enkele fysieke winkels.

*Deze producten heb ik opgestuurd gekregen

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Channa
  12/04/2016

  Die bad- en douchegel lijkt mij wel wat! Ben gek op mango! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Wanneer je kind achterlaten op de opvang niet meer zo simpel is!My Profile

 • Reageren
  Dorien
  12/04/2016

  Vroeger shopte ik regelmatig bij Yves Rocher, volgens mij kreeg je daar ook altijd een folder van in de brievenbus met lootjes? Nu al tijden niet meer geweest, maar producten met de geur van Mango moeten wel fijn zijn!
  Dorien onlangs geplaatst…WITTE PUMPS ORDINAIR? 9X MIJN FAVORIETE OUTFITSMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  12/04/2016

  Ik ben heel benieuwd naar de geur van mango en koriander (love them both). Producten zien er goed uit.

  Ik koop echt nooit iets van Yves Rocher, vroeger bestelde mijn moeder wel eens wat en dit was natuurlijk wel bijzonder in die tijd (20 jaar geleden), de bestelling uitpakken en de miniatuurtjes verdelen vonden mijn zussen en ik altijd erg leuk.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #15My Profile

 • Reageren
  Nicole
  12/04/2016

  Die mango koriander klinkt goed! Prachtige foto’s weer!
  Nicole onlangs geplaatst…Zou jij jouw kindje moedermelk van een ander geven?My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  12/04/2016

  Wat een mooie heldere foto’s zijn dit! I like! Die producten lijken me niet allemaal iets, maar die scrub zou ik wel eens willen proberen.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: de populairste Instagram-foto’s van Amy en MaisieMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  12/04/2016

  Ik vind dit echt een leuke lijn, doet me een beetje denken aan die van Etos!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Shoplog Pull&BearMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  12/04/2016

  Toevallig heb ik deze hier ook liggen, maar ik heb ze nog niet getest. Je maakt me wel bijzonder nieuwsgierig naar de werking, want dit klinkt fijn! De geur heb ik stiekem al even geroken en die mango/koriander vind ik heerlijk :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Nieuwe lenteschoenen | Reebok Face Stockholm sneakersMy Profile

 • Reageren
  Nathalie
  12/04/2016

  Ziet er heerlijk uit! Misschien nog een tip om de volgende keer een foto van de ingrediëntenlijst toe te voegen 🙂

  • Reageren
   La VieSagista
   12/04/2016

   Ja goeie!

 • Reageren
  Diana
  12/04/2016

  Ik ben erg benieuwd na deze producten! Zien er iig heerlijk uit!
  Diana onlangs geplaatst…Slapeloze nachten: ziekenhuisopname?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.