Picture Palette: ze sliep door!!! & de tuin verbouwen

Hee hoi! Het was afgelopen weekend zulk mooi weer en ik was in een lekkere fotobui, dus fabriceerde ik gisteravond weer eens een Picture Palette.

Goodmorning! Deze ochtend nam ik een fake tan routine op. Daarna hees ik me lekker vol in de make-up. Altijd fijn als manlief thuis is en hij even op de kindjes let zodat ik daar rustig de tijd voor heb.

Palmbomen?! Yup, we besloten vandaag te besteden in de Intratuin. We hadden nog een aantal cadeaubonnen liggen en vonden het tijd om deze te verzilveren.

Iseetje keek lekker om zich heen maar had het wel errug warm.

Er was zo ontzettend veel leuks, we keken onze ogen uit. We namen onder andere dit sinaasappelboompje mee en deze te leuke groene plant (weet de naam even niet meer) voor buiten. Verder kochten we nog wat tafeltjes en hangplanten.

Hoe cute, deze tomatenplantjes.

Dit is het rechterhoekje van onze tuin. Deze moet nog verder gefinetuned worden, maar we hebben nu een beginnetje. Met de andere hoek zijn we nog bezig. Zodra deze klaar is zal ik daar ook foto’s van maken.

Aangezien ik minstens vijf keer per dag ondergespuugd word (ik weet niet wat mijn baby heeft), was ik genoodzaakt andere kleding aan te doen. Mama wast wel weer hoor!

Aan het einde van de middag kwamen er nog pakketjes binnen.

We kregen ook nog bezoek. WAT EEN MENSEN HE. Geintje, ik zet gewoon niet zomaar ongevraagd mensen op de foto. Er kwamen oud-huisgenoten van mijn vriend langs. Toen ze een hometour kregen heb ik de stoelen (en James) maar even gefotografeerd.

Snacken for life natuurlijk. Met een zonnetje erbij. Alles prima.

Zondag

Ik kan het nog steeds niet geloven nu ik dit typ, maar ons nachtelijk spookdiertje heeft zondag VOOR HET EERST doorgeslapen. Zonder ook maar één kik te geven. Wat een geschenk. Ik ben inmiddels – voor zover dat kan – best gewend aan onze gebroken nachten maar nu ik weer even weet hoe het is om de hele nacht in bed te kunnen blijven liggen en te slápen, kan ik alleen maar denken ‘please dit voor altijd’.


Tijd om wat pakketjes open te maken! Het eerste pakket was van Hansaplast en zal vol met handigheidjes bij wondjes zoals pleisters, wondspray en wondhelende zalf. Ook nog in een handig kistje van blik.

James kon zijn lol niet op want hij en Isé werden verrast met een pakket van Playmobil. Het was van Playmobil 1.2.3., dit is speciaal voor dreumesen van 1, 2 of 3 jaar. De onderdelen zijn groter en dus goed vast te pakken. Ook is het uiteraard makkelijker in elkaar te zetten.

Zo heerlijk als die twee samen aan het spelen zijn.

Pakketje voor mama! Ik mocht nieuwe schoenen uitzoeken bij Sacha. Ik ging voor een stel platte sandaaltjes omdat ik dat wel zo prettig vind lopen. Past overal bij en met kinderen ook best praktisch.

Een overheerlijk ontbijtje (en nee ik kon niet kiezen dus ik nam zowel thee, als koffie als water). Trouwens, wie van jullie is ook zo dol op witte chocoladepasta?

Eenmaal aangekleed dacht ik gezellig op de foto te gaan met mijn dochter maar mevrouw op links vond de vloer interessanter.

Ook vandaag brachten we weer enkele uurtjes door in de Intratuin omdat we nog wat dingen wilden kopen die zaterdag niet meer in de auto pasten. Op een lege maag konden we echter niet shoppen dus lunchten we eerst wat bij het restaurant. Heerlijk, want het was hier buiten zeer aangenaam qua temperatuur.

James met zijn nieuwe Stan Smith’jes. Hij was ondertussen op takkenjacht.

Thuis gingen direct de handjes uit de mouwen want er moesten wat tafeltjes in elkaar gezet worden.

BI-ZAR heet voor een dag in april. Ik hou r’van.

Lekker kokkerellen.

Tegen een uur of zes kwam het ineens met bakken uit de hemel. Gelukkig hebben we een overkapping dus ook met regen kunnen we nog steeds buiten zitten. James bouwde een hutje van de kussens. Gezellig zo met de tikkende regen op het dak.

Na dit heerlijke weekend ben ik weer helemaal klaar voor komende week. Een kort weekje omdat het vrijdag natuurlijk Koningsdag is. Weten jullie al wat je gaat doen?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Eke
  23/04/2018

  Wat een leuk hoekje heb je gemaakt in de tuin! Wat een paar planten al niet kunnen doen!

  En jeej voor het doorslapen! Hopelijk zet de trend door!

  Wij gaan op Koningsdag naar het theater, een kindervoorstelling. Vast ook nog even over de rommelmarkt struinen maar vooral genieten van een heerlijk lang weekend samen!
  Eke onlangs geplaatst…Wat verandert er financieel met een baby?My Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   23/04/2018

   Jaaa ik kijk ook zo uit naar het lange weekend!

 • Reageren
  Yvonne
  23/04/2018

  Hallelujah inderdaad! En dit is nog maar het begin! Nu nog een paar uur later de laatste fles geven (22.30 u bijvoorbeeld) en ze slaapt ’s ochtends tot 8.30 uur…let maar op.
  Die ene plant is echt leuk maar ik weet niks van planten dus heb echt een naam nodig Sanne, anders moet ik in het tuincentrum jouw foto laten zien haha!

  • Reageren
   La Vie Sanne
   23/04/2018

   Ja heerlijk die nacht! Vannacht sliep ze in één keer door tot 4.00. Vond ik best netjes vergeleken met de ergste nachten. Daarna nog wat half gesukkeld. Ik heb het even opgezocht en het is de Agave Americana!

 • Reageren
  Yvonne
  23/04/2018

  Zie je, ze maakt stappen nu! Go Isé!
  En bedankt voor de naam van de plant, ga ik halen 🙂

 • Reageren
  Susanne
  24/04/2018

  Wat leuk om mee te kijken:)

 • Reageren
  Anneleen
  24/04/2018

  Wat een heerlijk weer was het de afgelopen dagen hé! 🙂 Jullie tuin ziet er al zomerproef uit, dat sinaasappelboompje vind ik zo leuk! 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.