Picture Palette: weekendje Huttenheugte met familie

Afgelopen vrijdag vertrokken wij met de familie richting de Huttenheugte. Dat betekende veel pret, mooi weer en quality time.

Aan de Huttenheugte heb ik fijne herinneringen. We gingen er geregeld naartoe toen mijn broer en ik (mijn zusje was er toen nog niet) kleiner waren. Het zijn van die herinneringen die je koestert, mijn ouders waren toen nog bij elkaar en de wereld leek nog zo zorgeloos. Eindeloos zwemmen, wandelen, barbecuen en spelletjes doen met het gezin. Nu was het tijd voor James om zich daar onbezorgd te vermaken! Mijn moeder boekte in februari al een huisje. We hebben drie heerlijke dagen gehad en ik deel graag wat leuke foto’s.

IMG_5121

On our way!

IMG_5122

Relaxed cruisen onder het genot van een muziekje. Het was ruim anderhalf uur rijden.

IMG_5238

Ons accommodatie. We waren in totaal met 7 personen in een achtpersoonshuisje. Hier zie je mijn broer zitten.

IMG_5237

Qua locatie hadden we het niet beter kunnen treffen; pal aan het water!

IMG_5139

In het huisje waren allerlei speelattributen voor James neergezet.

IMG_5129

Hij vermaakte zich prima met zijn loopfietsje.

IMG_5134

Mijn moeder had een watertafel voor hem gekocht, gezien de hoge temperaturen ideaal voor de afkoeling!

IMG_5137

Waanzinnig uitzicht zo.

IMG_5138

Ola!

IMG_5143

Met de bolderkar op pad.

IMG_5147

Samen met oma naar de papegaaien kijken.

IMG_5150

Ze waren best groot!

IMG_5153

James keek zijn ogen uit, in het water zwommen grote vissen.

IMG_5167

In de ochtend wakker worden met een heerlijke kop koffie.

IMG_5188

James wijst even naar de ‘kwa kwaks’ oftewel de eendjes.

14040011_10210716108637920_7834311503741986373_n

Samen van de glijbaan! In het zwembad kwam ik ook Tamara van Themommydiaries tegen. We volgen elkaar al een hele tijd dus het was erg leuk om elkaar nu eens real life te zien.

IMG_5213

Kiekeboe! Terwijl wij in het restaurant een drankje dronken, leefde James zich uit in de speeltuin.

IMG_5221

Selfie o’clock.

IMG_5230

Ontbijtje aan het water. Kan slechter!

IMG_5273

Mams maakte deze foto van mij.

IMG_5275

Nog even snel wat boodschappen doen voor de barbecue.

IMG_5477

Niet zo handig om met je witte broek met slippers over een modderige grond te lopen..

IMG_5355

Vuurtje opstoken.

IMG_5364

Samen met mijn zusje maakte ik een salade.

IMG_5367

Het waaide buiten behoorlijk, dus uiteindelijk besloten we om binnen te tafelen.

IMG_5478

Goodnight!

Het was een waar paradijs voor onze kleine man. Met name de hoge glijbanen in het zwembad waar hij met papa en mama vanaf mocht sjezen waren erg in trek. We hebben nu al besloten om volgend jaar weer te gaan.

Zijn jullie al eens in de Huttenheugte geweest?

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  30/08/2016

  Wat gezellig en leuk dit! Superleuke foto’s allemaal. Heerlijk die quality time met je familie. Lief van je moeder dat ze een watertafel had gekocht, snap wel dat James zich daarmee vermaakte. Wij gaan zelf over drie weken naar een Landal-park met mijn ouders en de kindjes, heb daar ook zoveel zin in. Vind het ook leuk voor mijn ouders dat ze op die manier tijd met hun kleinkinderen kunnen spenderen.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: hoe bepaal je wie welke naam krijgt?My Profile

 • Reageren
  Liset
  30/08/2016

  Hier ben ik als klein peutertje zelf ook heen geweest jaren geleden! Het is een leuke Iocatie voor van die kleintjes. Heel mooi om te zien dat James het zo naar zijn zin heeft gehad!
  Liset onlangs geplaatst…Nieuwe Essence Matt Matt Matt lipsticks najaar 2016My Profile

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  30/08/2016

  Het ziet er gezellig uit Sanne! Vroeger heb ik alle parken af gestruind met mijn ouders. Elke vakantie gingen we naar een ander bungalowpark. Heel leuk. Mijn vriend krijg ik er echter met geen mogelijkheid naartoe. Hij vindt een bungalowpark maar niets. Wat draag je trouwens een super leuk (geruit) blouseje tijdens het kokerellen met je zus. Staat je goed!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Healthy lifestyle/killerbody project: eetdagboek #1My Profile

 • Reageren
  Channa
  30/08/2016

  Ziet er heel leuk uit! Nog nooit in de Huttenheugte geweest maar wel in andere parken. Blijft altijd heerlijk!
  Channa onlangs geplaatst…Neemt onze 4-jarige ons nou in de zeik?My Profile

 • Reageren
  Nicole
  30/08/2016

  Nee ik ken de huttenheugte niet maar dat soort parken vind ik stiekem heel erg leuk! En die witte broek haha ik moet er wel om lachen.. Ik heb sowieso geen witte broeken want die zouden met onze honden binnen 5 seconde al volzitten met pootafdrukken ?
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie | Metoo DollsMy Profile

 • Reageren
  Emmy
  30/08/2016

  Wat toevallig! Wij gaan volgende weer toevallig met onze dreumes en familie ook naar huttenheugte. Heb je nog leuke tips?

 • Reageren
  Marije
  30/08/2016

  Leuk, de Huttenheugte! Ik ben daar 30 jaar geleden geweest haha. Mijn god, ik word oud.

 • Reageren
  Nicole
  30/08/2016

  Oh wat heerlijk zeg! In dat park zijn we twee meer geweest. Wij gaan maandag een midweek naar De Kempervennen!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn wishlist voor baby #2My Profile

 • Reageren
  Tamara
  30/08/2016

  Was suuuperleuk om je eens in het echt te zien! En James is echt een schatje! We gaan meestal naar de Huttenheugte, heel mooi park en genoeg te doen voor kinderen! We hadden ook wel echt heerlijk weer daar! ( nouja behalve het onweer dan haha)
  Tamara onlangs geplaatst…Onze vakantie! Binnen een uur geboekt en vertrokken.My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  30/08/2016

  Wat een super leuke foto’s!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…OOTD Summer has finally arrivedMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  30/08/2016

  Ziet er gezellig uit! Ik moest in het begin wel grinniken.. de Huttenheugte ken ik qua naam van Geer en Goor; de Hutte Kutte Vreugde :P!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog | Only, Kruidvat, Etos. Action, TweezermanMy Profile

 • Reageren
  Nynke
  30/08/2016

  Ziet er heerlijk uit! En wat is James toch een schatje..
  Waar is trouwens je gestreepte shirtje met de rode letter van? Elke keer als ik ‘m zie vind ik ‘m weer zo leuk!

 • Reageren
  Simone
  30/08/2016

  Heerlijk he Center Parcs, ik kom er ook heel erg graag. Als kind en nu ook zeker met mijn dochtertje 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Waar blijven de pepernoten?My Profile

 • Reageren
  Jolene
  01/09/2016

  Wat leuk deze plog!!!
  Dit moet je veel vaker doen als je wil!!!!

 • Reageren
  Jennifer
  01/09/2016

  Aah de Huttenheugte is zo leuk! Mijn ouders wonen er vlakbij, dus ik kwam er vroeger wel regelmatig om te zwemmen, met kinderfeestjes en als vakantiebaantje schoonmaken enzo. De huisjes zijn echt geen haar veranderd, haha.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary Week 34/2016: Onze vakantie naar Tenerife!My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  11/09/2016

  Wauw, wat een mooie omgeving, zo vlak aan het water! Echt genieten lijkt me ! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Reageren
  Nadia
  15/09/2016

  Zo leuk, met de hele familie in een huisje! 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.