Picture Palette Week 51

nieuwe collage

Afgelopen week was weer lekker druk met vriendinnen, mijn studie en natuurlijk de website. Ik heb besloten deze rubriek voortaan de naam ‘Picture Palette’ te geven. Een ‘palette’ als het ware met een verzameling foto’s van afgelopen week. Ik wil namelijk niet vervallen in een zoveelste ‘weekly pictures’, ‘inside instagram’ of ‘photo diary’. Niet omdat ik deze namen niet leuk vind, maar omdat ze al zo vaak gebruikt worden. Ik zou zeggen kijk lekker mee naar mijn bruisende week!

Ik zei het al eerder, maar ik kan soms enorme last hebben van donkere kringen onder mijn ogen. Deze foto is daar het ultieme bewijs van! Ik heb gewoon een soort tweede leven onder mijn ogen lijkt het wel.. :S Gelukkig is het inmiddels weer bijgetrokken.

bags

Deze foto heb ik heb ik maar even wazig gemaakt omdat het er anders nogal eng uit zag. Vrijdagochtend heb ik een moedervlek op mijn rug te laten verwijderen. Ik had dit in juli al laten doen, maar naar verloop van tijd was the sneaky bastard weer teruggekomen. Het blijft een vervelende en pijnlijke ingreep. Ik heb drie dagen last gehad van de hechtingen, kon er niet tegenaan zitten of op liggen. De hechtingen mogen er over 10 dagen uit.

wond onzichtbaar

Bij River Island in Amsterdam verkopen ze Barry M nagellak. Dit is echt een van mijn favo nagellakmerken. Ze hebben zulke prachtige, goed gepigmenteerde kleuren in hun collectie. De kleur die je hier ziet heet ‘Greenberry’. Er komen binnenkort swatches op mijn site van een paar andere kleuren.

nagels

Er kwam een vriendinnetje uit Groningen over, en samen met nog een andere vriendin hebben we een heel gezellig weekend gehad. Dit was op zaterdagochtend. We zien er niet echt uitgeslapen uit maar dat komt omdat er in het huis van het vriendinnetje waar we sliepen al vroeg in de ochtend geklust werd. We besloten dus maar lekker koffie te drinken bij de Coffee Company.

koffie

‘S avonds gingen we naar Valhalla, een heel groot indoor festival in de Amsterdam RAI met allerlei muziekstijlen zoals Techno, Deephouse, Minimal en andere eclectrische dansmuziek. Wat was het vet zeg! Er waren tal van goeie dj’s zoals Finnebassen, Tom Trago, The Opposites, Kölsch en Yellow Claw. Er waren tussendoor ook circusacts en zelfs Hans Klok liet zijn goochelkunsten zien. Het feest duurde tot 7.00. We waren geloof ik pas om 11.00 thuis. Oeps!

Valhalla
Dit was trouwens hoe ik eruit zag die avond. Ik had mijn ogen gedaan met zwart en zilver en ik had een gestreepte cropped top aan met een hoog zwart rokje eronder. Ik had trouwens ook de make-up gedaan van het derde meisje van rechts op de foto hierboven.

IMG_4753

Afgelopen week ben ik ook nog even bij Victoria’s Secret geweest op Schiphol. Ik ben zo ontzettend dol op hun bodysplashes! Ik moest nog even een cadeautje halen voor een vriendinnetje en VS is daar de perfecte winkel voor.

VS

Ik vind Schiphol altijd een fijne en positieve plek om te zijn. Gewoon, omdat ik altijd een vrolijke vakantiestemming heb als ik er ben. Ik vind het al helemaal leuk als alles versierd is met kerstspulletjes.

schiphol

Soms vind ik het lekker om even ergens anders te werken of te studeren dan thuis of in de Universiteitsbliotheek. Ik besloot dus even een kopje koffie te halen bij Starbucks en daar dan meteen maar even aan wat artikelen te werken. Wat een mooi hartje hadden ze voor me gemaakt!

starbucks

Als ik filmpjes of tutorials opneem waarbij ik me opmaak, heb ik wel een goede en hoge spiegel nodig. Het liefst eentje die ik ook nog kan buigen en die op een pootje staat. Ik was er nog niet echt in geslaagd om eentje te vinden, maar bij Xenos liep ik deze tegen het lijf. In de vorm van een hartje. Wel een beetje kitsch maar ach, ik zet hem altijd weer netjes in de kast als ik klaar ben met mijn make-up.

spiegel

Ik kom oorspronkelijk uit Heerenveen, dat maar op een kwartier afstand ligt van Leeuwarden. En laat daar nou net dit jaar het glazen huis staan van Serious Request! Mijn zusje van 14 vindt dat helemaal geweldig en ze gaat er bijna elke dag heen. Ook vanmiddag weer, de laatste dag, dan is ze er om half 11 en dan blijft ze totdat de dj’s het huis verlaten. Ze is ook een paar keer op tv geweest. Ze stuurde me deze foto toen ze net in beeld was.

IMG_4738

Mijn visitekaartjes zijn afgelopen week ook binnengekomen! Ik was uitgenodigd voor een borrel in de Jimmy Woo alvast ter viering van fashionweek 2013, dus ik wilde toen per se mijn kaartjes hebben. Ze waren gelukkig mooi op tijd binnen!

IMG_4690

IMG_4689

Ik vind mutsjes in de winter altijd heerlijk. Ze kunnen je outfit gewoon net wat leuker en meer casual maken. Deze vond ik bij ‘I Am’, een schattig sieradenwinkeltje dat sindskort haar deuren heeft geopend op Leiden Centraal. Deze kostte geloof ik maar 4,95.

beanie
Dit is zo’n beetje wat ik afgelopen week allemaal heb meegemaakt! Komende week staat natuurlijk vooral in het teken van Kerst. Ook moet ik nog een hoop voor de studie doen. Hoe was jullie week?

fijne feestdagen

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.