Picture Palette week 52

picture palette

Tijd voor de laatste picture palette van 2013! Afgelopen week stond natuurlijk vooral in het teken van kerst en dat betekent: veel eten, familie, gezelligheid en een beetje glamour. Tussendoor moest er ook nog een beetje gestudeerd worden.


Een hoogtepunt deze week was de vermelding van mijn website op lisanneleeft.nl. Lisanne heeft mij genoemd in haar artikel over ‘Inspirerende blogs’ en een ontzettend lief stukje geschreven over mijn blog.  Ik ben helemaal vereerd!
picture 2
Ik zei het al eerder, maar Barry M is een geweldig nagellakmerk met een super kleurassortiment. Diep donkerblauw blijft mij altijd fascineren en ook deze kleur is echt een beauty. Ik heb mijn nagels hier in de gauwigheid gelakt toen ik op de trein aan het wachten was, dus het is helaas niet echt netjes voor een beautyblogger, maar de kleur komt wel goed over.

picture 3

Op eerste kerstdag aten we bij de familie van mijn vriend. Omdat we met zoveel waren, zo’n stuk of 25 man, gingen we gourmetten. Ik was propjevol aan het einde van de avond en daarna moest ik nog twee dagen! We gourmetten met allerlei lekkers zoals wild, vis en hamburgertjes.

palette 7
Een van mijn cadeautjes was een lot voor de loterij van 10 januari. Zou toch te gek zijn als ik wat win! Ik krijg elk jaar een lot maar ik heb helaas nog nooit wat gewonnen. Jullie wel?

palette 4

Tweede kerstdag vierden we kerst bij mijn moeder en een klein beetje familie van haar kant. Ik was op deze foto onderweg naar haar huis toe en ik moest denken aan het liedje van Chris Rea, Driving home for Christmas 😉 Ik ben hier nog lekker make-uploos, van glamour was hier nog geen sprake!

palette 5
Ik had tijdens de kerstdagen feestelijke nagels gemaakt met rood en glitter. Als basis had ik Rosy Rosettes gebruikt van Maybelline, en daaroverheen een glitterlak van Essence nummer 02 Circus Confetti.

palette 8
Op de eerste dag had ik een zwart jurkje met kant aan. Ooit ergens gekocht bij een goedkoop winkeltje in Amsterdam, maar ik heb er nog steeds erg veel plezier van.

palette 9
Als ik thuis bij mijn moeder ben vind ik het altijd heerlijk om met mijn twee hondjes te knuffelen. Jammer genoeg is mijn tweede hondje blind en doof en die schrikt vaak als je hem aanraakt, maar mijn jongste hondje Pip is 5 jaar en die vindt het heerlijk als je met hem knuffelt.

palette 10
Als laatste nog een foto samen met mijn lieve oma tijdens het kerstdiner. Wij hebben eigenlijk helemaal geen foto’s samen, maar deze was spontaan geklikt die avond.

DSC_1099
Vandaag op 31 december is mijn zusje jarig. Het wordt een beetje een chaotische dag dus. Verder ga ik vanavond lekker oud en nieuw vieren, en daarna een feestje pakken.

Wat zijn jullie plannen?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  sonja
  01/01/2014

  Leuke foto’s, vind je nagels met glitters supermooi!

  • Reageren
   La VieSagista
   01/01/2014

   Dankjewel, ze waren inderdaad erg feestelijk!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.