Picture Palette week 46

Palette Collage

Phoe de weken vliegen voorbij met een baby! Afgelopen week heb ik nog best veel bezoek gehad en verder hebben James en ik thuis lekker samen aangemodderd omdat vriendlief weer fulltime aan de bak ging. Bekijk mijn foto’s in de Picture Palette.

IMG_3443

Maandag had ik een borrel bij mij thuis van 16.00 tot 18.00 met een paar vriendinnen. Voorheen hadden we met z’n vieren een standaard wekelijkse eetavond, maar met de komst van James lukt me dat niet meer. Dan maar een borrel!

IMG_3429

Nog 4 kilo en dan ben ik weer op mijn oude gewicht. Ik vind het ook leuk om daar af en toe updates over te geven, dus ik zal laten weten wanneer ik mijn streefgewicht weer bereikt heb.

IMG_3381

Mijn favo programma: De Zomer Voorbij. Ik kijk dit altijd terug op mijn mobiel.

IMG_3479

Sindskort hebben wij een verse sushibar in onze Albert Heijn XL. Nu lust ik geen sushi, maar ik weet dat een heleboel mensen hier wel warm voor lopen dus ik had ‘m maar even snel op de foto gezet. Het is mega druk hier elke keer. Ik moet zeggen dat ik de prijzen nog best hoog vind: zo’n 10 euro voor een bakje.

IMG_3431

Mijn parfum van de dag: Gucci Premiere. Let niet op mijn nagels, die heb ik echt in de gauwigheid gelakt, zo van dichtbij ziet het er vreselijk uit.

IMG_3462

Zo loop ik er vaak bij, met mijn eigen sieraden en dan een speen om mijn hand. Het is niet normaal hoe vaak ik dat ding kwijt ben. Dus dit is de oplossing. James gebruikt ‘m af en toe.

IMG_3439

Look of the day. Een klein beetje bruine oogschaduw en een flinke laag mascara. Verder een beetje roze blush en roze lipstick.

IMG_3489

Ik moest op woensdagochtend nog even langs de dokter, helaas herstelt mijn litteken van de bevalling niet zo goed als ik gehoopt had. Ik heb nu speciale crème die de pijn enigszins moet verdoven. Op de terugweg verwende ik mezelf dan ook maar even met een Toffe Nut Latte van de Starbucks.

IMG_3546

Malou, een oud-studie (en stad)genootje kwam langs om James te bewonderen. We hebben de rest van de middag gezellig gekletst over bloggen, onze toekomst en nog veel meer.

IMG_3609

Ik had weer een piek in mijn bezoekers die online waren!

IMG_3601

Dit was na het filmen van mijn ‘Everyday make up look Tutorial’ die vorige week online kwam. Een zachte look die ik graag draag.

IMG_3573

Dat een baby en een smoothie en een laptop geen goede combinatie zijn, heb ik wel ervaren deze week. Mijn volledige smoothie is namelijk over mijn laptop heen gevallen. Nu wordt mijn laptop gemaakt en moet ik steeds vanaf de laptop van mijn vriend werken. ZO ONHANDIG!

IMG_3632

Vrijdag kwam er een vriendinnetje langs om te helpen met James. Ik moest die dag zoveel doen dat ze haar hulp aanbood. Echt super lief! Thanks Lot!

IMG_3633

Ik maakte voor ons een broodje met een goed gevulde omelet. Er zat spinazie, ham en kaas op. Niet helemaal gezond maar wel lekker! Ik had hier al zo lang zin in, en als ik alleen met James thuis ben dan lukt het me niet om zoiets uitgebreids te bakken. Nu Lotte er was wel dus!

IMG_3635

Stiekem geniet ik als er bezoek komt zelf ook nog altijd van beschuit met muisjes. Ik had hier een lekkere comfy outfit aan trouwens.

IMG_3536

Lekker met z’n tweetjes op de bank.

IMG_3664

Hoe is het mogelijk, James heeft de nacht van vrijdag op zaterdag van 01.00 tot 07.00 geslapen. En van zaterdag op zondag van 01.00 tot 06.30, dikke prima!

IMG_3671

Zaterdag gingen mijn vriend en ik de stad in en dronken we lekkere sterke koffie met een stuk gebak. Ik kreeg van hem de nieuwste Go Pro camera, de Hero 4 Silver. Ter ere van ons 9-jarig jubileum:) Dit wordt mijn vlogcamera.

IMG_3682

Het was echt vies herfstweer afgelopen weekend, toch heb ik nog deze mooie foto kunnen maken.

IMG_3704

Op zondag vijlde ik James’ nageltjes, dit was erg nodig want hij krabte zichzelf steeds.

IMG_3726

Ik heb zo’n zin om hiermee te gaan filmen! Er komt nog een review van online, voor de geïnteresseerden.

Dat was mijn week! Komende week heb ik niet heel veel bijzonders op de planning, woensdag ga ik eindelijk naar de kapper om mijn haar te laten knippen en er komen ook nog wat vriendinnetjes langs om af en toe te helpen met James zodat ik heel even rustig aan mijn blog kan werken.

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Malou
  17/11/2014

  Jeeeee wat een milestone James! Trots op je. Lekkere week heb je gehad! Ik ben heulll benieuwd naar je eerste vlog!
  Malou onlangs geplaatst…Personal: photodiary week 46My Profile

 • Reageren
  Eline
  17/11/2014

  Hartstikke leuk plog en wat zie je er prachtig uit op de foto met je gopro! Ben benieuwd naar je vlogs 🙂

 • Reageren
  Martina
  17/11/2014

  Ik ben onwijs benieuwd naar hoe de go pro gaat bevallen!

 • Reageren
  Dionne
  17/11/2014

  Wat een leuke foto;s weer! James is een knap kindje! Ik ben heel benieuwd naar je vlogs!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Twinkle StarsMy Profile

 • Reageren
  Nelleke
  17/11/2014

  Wat ben je toch ook een prachtige vrouw. Met een prachtige baby. Leuk om al die foto’s te zien (:
  Nelleke onlangs geplaatst…Romige bietenrisottoMy Profile

 • Reageren
  Jennifer
  17/11/2014

  Altijd als ik jouw foto’s met James zie kan ik niet wachten tot mijn ventje er is en hoop ik maar dat hij net zo knap is! Hoe gaat het trouwens nu met je studie, heb je je scriptie alweer opgepakt of ben je nu hard aan het werk achter de schermen om al die duizenden bezoekers (en James) te vermaken? 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 26My Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  17/11/2014

  Fijn dat je wat hulp hebt gehad van de week, lekker om dan eventjes wat dingen te kunnen doen :). Wat draag je trouwens een prachtige kleur lipstick op de laatste foto!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Eerst trouwen en dan kinderen krijgen? Of toch niet?My Profile

 • Reageren
  anne
  17/11/2014

  Hoi!

  Wat een prachtige lippenstift draag je op de laatste foto, welke is dit?

  Groetjes!

 • Reageren
  Claudia
  17/11/2014

  Wat is James prachtig! Nog van harte gefeliciteerd. E dat zijn echt statistieken waar ik van droom 🙂
  Claudia onlangs geplaatst…What to wear | Streetstyle Brugge #1My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  17/11/2014

  Wat een leuke foto’s Sanne! Tof hoe je jezelf iedere dag nog zo mooi opmaakt (althans zo lijkt het op je foto’s haha). Ik ben benieuwd naar het effect van de go pro!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: 7x Dit denkt en doet iedere moeder als haar kind slaaptMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  17/11/2014

  Wat fijn dat je vriendinnen je kunnen komen helpen met James! Ik ben erg benieuwd naar je vlogs!

 • Reageren
  PSnim
  17/11/2014

  Wat goed dat je mannetje al lekker wat uurtjes door sliep! Leuke foto’s om te zien, je bent een knappe mama! 🙂
  PSnim onlangs geplaatst…Fotodagboek #46My Profile

 • Reageren
  Eva
  17/11/2014

  Wat zie je er goed uit!!!

 • Reageren
  Marjoleine
  18/11/2014

  Wat is James toch een schatje, jij ziet er echt weer heel goed uit! 🙂
  Marjoleine onlangs geplaatst…Catrice Ultimate Stay Lipstick, 060 Floral CoralMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.