Picture Palette week 45

collage wk 45

Helaas is mijn vorige Picture Palette die ik tot twee keer toe opnieuw gemaakt heb, door een crash bij mijn webhost verdwenen. Daarom voor jullie een vernieuwde versie. Nieuwe kans, nieuwe foto’s!

IMG_3056

Allereerst: happy monday!

IMG_3182

Jaja, ik heb afgelopen week voor het eerst weer een oliebol gehad. En hij smaakte bijzonder lekker kan ik je zeggen!

cover anniversary

La VieSagista bestaat deze week 1 jaar. Ik heb er een artikel over geschreven maar die is helaas verdwenen door de crash. Voor degenen die het niet gelezen hadden: Afgelopen maand had ik 250.000 bezoekers, dat is vijf keer de Amsterdam Arena vol! Hoe tof is dat!! En al helemaal voor mijn 1-jarig jubileum. Ik ben al mijn bezoekers enorm dankbaar voor het feit dat jullie mij zoveel plezier laten beleven aan mijn hobby. Daarnaast had mijn artikel nog een belangrijke boodschap, namelijk  dat de reviews wat meer naar de achtergrond zullen verdwijnen en ik wat meer diepte-artikelen wil schrijven. De ziekte van mijn zusje heeft hier grotendeels mee te maken. Ik vind het moeilijk om heel lyrisch te schrijven over een mascara of foundation, het lijkt ineens zo onbelangrijk. Dit betekent niet dat er helemaal geen reviews meer verschijnen trouwens, maar wel iets minder dan voorheen.

IMG_3166

Zoals ik net al zei, mijn website heeft de afgelopen dagen ontzettend moeilijk gedaan. Dit was en is nog steeds bijzonder frustrerend kan ik je zeggen! Ik ben alle artikelen van 31 t/m 5 november kwijt. Mehh 🙁

IMG_3240

Ik was afgelopen weekend weer naar mijn familie in het noorden afgereisd, onder andere om bij de chemo van mijn zusje te zijn. Het is vreemd hoe je ‘gewend’ kunt raken aan de afdeling kinderoncologie, de kale hoofdjes en de zieke kindjes van soms nog geen 2 jaar.

IMG_3220

Mijn moeder schrijft haar verdriet over de situatie graag van zich af in gedichten. Dit is er een van.

IMG_3224

James vindt het heerlijk om op mijn borst te slapen. Ik begrijp soms niet dat hij zo met zijn gezicht naar voren nog adem kan halen.

IMG_3185

Kopje koffie in de morgen is altijd fijn 🙂

IMG_3183

Ik experimenteerde afgelopen week met een ‘quiche caprese’. Hij was goed gelukt!

IMG_3322

Mijn schoonmoeder met James. Hij heeft dit bedje gekregen, zodat hij kan logeren.

IMG_3315

James z’n harlekijnen voetjes.

IMG_3292

We maakten afgelopen weekend een heerlijke boswandeling. Het was koud, maar het zonnetje scheen prachtig.

IMG_3286

De grond was best hobbelig, maar James houdt daar wel van. Hij slaapt het liefst in de wagen of in de auto op een hobbelweg.

IMG_3346

Kijk hoe mooi deze paddestoelen!

IMG_3309

We lunchten in dit hotel vlakbij het bos. Ik was hier zo’n jaar of 15 geleden voor het laatst geweest, toen ik met mijn ouders nog in hetzelfde bos ging wandelen als klein meisje.

IMG_3086

Dit is het voedingsschema dat we met James een beetje proberen aan te houden. Het slaapschema is niet echt iets wat we gebruiken, James is toch wakker wanneer hij zelf wil.

IMG_3345

Outfit of the day. Ik ben zo gek op mn Nikes, ze lopen geweldig en zijn zeker nu ik een baby heb errug handig.

IMG_3372

Ook mijn vader kwam nog even langs om James een kusje te brengen.

IMG_3363

En weer in de auto terug naar huis. Ciao!

Dat was wat ik afgelopen week gedaan heb. Ik hoop dat mijn site het vanaf nu weer blijft doen. Zo niet, dan zal ik dit op social media laten weten. Komende week ben ik voor het eerst alleen met James, dan gaat mijn vriend weer aan het werk. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  10/11/2014

  Ik snap heel goed dat je wat minder beautygerelateerde artikelen gaat schrijven, als je hoofd er niet naar staat moet je het ook zeker niet doen. Zeker nu met je zusje. Vervelend dat je site er steeds afgaat, ik merkte het gisteren ook, hopelijk is het snel weer stabiel! En wauw, je bezoekers groeien hard, gefeliciteerd!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…5 Dingen die echt tegen mij gezegd werden toen ik zwanger wasMy Profile

 • Reageren
  Malou
  10/11/2014

  Fijne picture palette! Zin in woensdag, dan kan ik de kleine James knuffelen!
  Malou onlangs geplaatst…Personal: Photodiary week 45My Profile

 • Reageren
  Wieneke
  10/11/2014

  Gefeliciteerd met je mijlpaal, supersnel gegaan! Begrijpelijk dat je minder reviews gaat schrijven, maar daar kom ik gelukkig ook niet voor naar je site ;). Succes komende week, you can do it :D.
  Wieneke onlangs geplaatst…Oktober | InstagramMy Profile

 • Reageren
  Manon
  10/11/2014

  Wat naar om zo rond te lopen op zo’n chemo-afdeling 🙁 Hartverscheurend lijkt me dat om daar te zijn….
  Je ziet er trouwens heel goed uit vind ik 🙂 Mooie mama!
  Manon onlangs geplaatst…Kiekjes #8 – VLOG – Dag uit het leven van een hoogzwangereMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  11/11/2014

  Leuk om te zien hoe jouw weekje is verlopen zo met de kleine! Die foto op je borst is zo schattig, een houding alsof hij ergens enorm van baalt hihi. Je make-up zit op alle foto’s echt prachtig! Ik hoop dat je site het nu weer blijft doen!
  Kirsten onlangs geplaatst…Max and More – Oogschaduw palettenMy Profile

 • Reageren
  Nadia
  12/11/2014

  Leuk om je foto’s te zien. Lastig, die emoties… van blijdschap om James tot verdriet om je zusje. Je bent pracxhtig op die foto met je kopje koffie!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.