Picture Palette week 19

pict pal wk 19

Ik heb weer een leuke week achter de rug met veel etentjes, feestjes en gezelligheid. Ook verfde ik mijn haar in een andere kleur. Alle foto’s van wat ik heb meegemaakt, staan weer verzameld in een Picture Palette! Kijk mee naar de belevenissen van afgelopen week.

IMG_6808

Ontbijtje! Ik probeer zoveel mogelijk te variëren ’s ochtends met wat ik eet. De ene keer is het een bak muesli, dan is het een groene smoothie en een andere keer doe ik van alles en nog wat bij elkaar zoals hier. Yummie!

haar

Op woensdagochtend ging ik naar de kapper. Het was de bedoeling dat mijn uitgroei werd bijgewerkt maar uiteindelijk is de kleur erg donker geworden met wat highlights erdoor. Ik moest even wennen. Ik laat het ter zijner tijd wel weer lichter maken, want ik ben toch echt meer een blondje vind ik zelf. Deze kleur neigt een beetje naar lichtbruin.

eten bij lot

Op donderdag had ik een etentje bij een vriendin, met nog twee andere vriendinnetjes. Eenmaal in de week komen we met hetzelfde clubje bij elkaar om lekker te eten, elke keer bij iemand anders. Ik ging met de metro. Het was een extra speciaal etentje deze keer, maar dat leg ik nog wel uit…;-)

IMG_6888

Vrijdag ging ik aan het einde van de dag richting Groningen, daar zou ik het hele weekend blijven. Eerst naar vriendin Maaike en daarna, op zaterdag, had ik een verjaardag. Ik deed de make-up van Maaike, dat doe ik eigenlijk altijd als ik bij haar ben haha. 

koffie

In de stad dronken we nog een kopje koffie. Het was heerlijk warm en zonnig weer in de ochtend, helaas werd het in de middag kouder. Maar goed dat we ’s ochtends op het terras waren gaan zitten!

IMG_6895

Ook gingen we nog even binnen bij ‘Beau’, een beautywinkeltje dat o.a. Deborah Lipmann, Real Techniques en Sleek verkoopt. Ik kocht de poederkwast van Real Techniques.

IMG_6911

Ik kon het niet laten om bij de H&M deze coole jas aan te passen. En voor ik het wist had Maaike deze mega hoed op mijn hoofd gezet. Ik wil de jas nog steeds graag hebben!

IMG_6921

‘S avonds ging ik door naar de verjaardag van een ander vriendinnetje en het was dolle pret! We hebben gegeten met zijn allen en daarna zijn we door gegaan naar de stad. We waren pas om 05.00 thuis.

IMG_6943

Ze kreeg van ons o.a. een Mason Pearson borstel. Whaaaa die staat ook heel hoog op mijn wishlist!

etentjeOp zondag kregen mijn vriend en ik 4 vrienden over de vloer. Ik was nogal moe, door het stappen van de avond ervoor en het feit dat ik maar 4 uurtjes had geslapen. Gelukkig had mijn vriend de maaltijd(en) voorbereid. Het was erg gezellig en het eten was heerlijk.

IMG_6952

Deze foto van een fotoshoot kwam ik opeens tegen toen ik door mijn computer aan het bladeren was. Hmm.. lang blond haar is toch niet zo’n succes bij mij ben ik bang. Ik word er een beetje een bimbo van.

IMG_6958

IMG_6954

Maandag lunchte ik met mijn vriend bij een heel leuk tentje aan het water, vlakbij station Bijlmer ArenA. Af en toe doen we dat, dan kom ik naar zijn werk en dan eten we samen een hapje. Ik droeg die dag mijn vintage Louis Vuitton tas.

IMG_6957

Ik had een bruin broodje met een kroket. Een beetje ongezond maar af en toe mag dat wel toch?

IMG_6967Daarna ging ik meteen door naar het Marie Heinekenplein in A’dam om aldaar te borrelen met een vriendinnetje. We hebben heerlijk in de zon gezeten de hele middag en we zijn goed verkleurd. Lang leve de lente!

IMG_6972‘S avonds brandde ik voor het eerst een Scentchip. Dit was een verlaat verjaardagscadeautje van een vriendinnetje. Ik vind het er zo cute uitzien!

Dat was mijn week! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen.

Je kunt me ook volgen op Instagram

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Marrit de Lang
  06/05/2014

  Oh die jas van de H&M wil ik ook!! :-))

 • Reageren
  Nienke
  06/05/2014

  Vandaag ook maar Scentchips gehaald. Het rook zo lekker bij jullie zondag!

  • Reageren
   La VieSagista
   06/05/2014

   Ja ze zijn echt heerlijk he! En zoveel keus! Zit altijd wel iets bij wat je lekker vindt.

 • Reageren
  The Berbs
  06/05/2014

  Love je eettafel!

 • Reageren
  Amber
  06/05/2014

  Ik vind dat langere haar je juist wel mooi staan hoor! Ik denk dat je er toch niet zo snel ordinair uitziet, omdat je geen ordinaire kleding draagt, haha. Ik vind je vintage LV trouwens erg leuk!

 • Reageren
  Beautydagboek
  06/05/2014

  Wat staat de jas van H&M je goed! Heerlijk zo’n broodje kroket, op z’n tijd is dat echt genieten.

 • Reageren
  esmee
  06/05/2014

  Dat winkeltje, waarom ben ik die nog nooit tegen gekomen in Groningen? of kijk ik gewoon niet goed rond haha maare waar zit het precies? dan ga ik er ook eens eventjes kijken.

  Ik vind je haar wel erg leuk zo, in deze kleur. Je kan het zeker hebben.
  Toch vind ik je oude kleur iets leuker.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.