Picture Palette week 18

20140428-220812

Tijd voor een nieuwe Picture Palette waarin ik mijn belevenissen van afgelopen week laat zien! Je zit o.a. hoe ik Koningsdag heb beleefd en daarnaast komen er veel selfies voorbij.

IMG_6576De week begon voor mij helaas niet zo leuk want ik had dit prachtige ijsje opgegeten waarna ik de volgende dag ontzettend beroerd werd. Wellicht dat de ijsmachine niet goed was schoongemaakt. Jammer! Voor mij voorlopig even geen softijs meer.

IMG_6595

IMG_6733De laatste tijd ben ik weer helemaal into krullen met papillotten. Er is ook al een video van online verschenen. Het is zo makkelijk en je beschadigt je haar niet doordat er geen hitte aan te pas komt.

IMG_6615

Het is weer een paar dagen heerlijk weer geweest en dat betekende dat ik uitgebreid zonnebrandcrèmes kon testen. Echt genieten zo met mijn snuitje in de zon. Ondertussen was ik aan het leren.

IMG_6618Ontbijtje: cruesli met aardbeien. Ik weet dat het niet heel gezond is ivm de grote hoeveelheid suiker in cruesli, maar ik vind het zo heerlijk!

20140428-221327Donderdag was het tijd voor een barbecue met vrienden. Het weer leek overdag zo mooi, maar tegen de avond begon het helaas keihard te plenzen. Mét onweer. Niet echt het ideale scenario voor een bbq. Gelukkig hield het tegen achten op met regenen en konden we de bbq alsnog voortzetten.

IMG_6620

En toen was het Koningsdag! Wat was het mooi weer. Ik was vroeg opgestaan die ochtend om met vrienden nog even koffie te drinken in de stad.

20140428-2213271Ook zijn we nog even over de markt geslenterd. Ik had een hele mooie panterjas gezien, maar daar werd nog 50 euro voor gevraagd. Niet echt een rommelmarktprijs dus zoveel cash had ik ook niet op zak.

20140428-221121‘S middags was het tijd voor het échte feest! Met een vriendin ging ik naar Voltt, een heerlijke technoparty waar we de hele middag hebben gedanst.

IMG_6734Het was echt een heerlijk feestje! Deze foto had mijn vriendin gemaakt. Mooi he?

IMG_6749Een selfie met mn nieuwe foundation op waar ik helemaal verliefd op ben. Hebben jullie mijn review al gelezen?

20140429-180217Uiteraard kunnen de studeerdagjes niet in mijn week ontbreken, dus ik heb weer heel wat uurtjes in de ub doorgebracht. Dat werkt voor mij altijd net iets efficiënter dan thuis. Daar ga ik altijd allerlei klusjes doen. Ehmm nou ja zoals je ziet was ik hier ook niet aan het studeren 😛

20140429-180142En soms ben ik daar een beetje klaar mee zoals je ziet. Nee hoor, zo erg is het allemaal niet. Maar meestal heb ik aan het einde van de middag een beetje een dipje. En oh oh, nageltjes niet gelakt! Dan maar een felgekleurde ring om de boel een beetje op te leuken.

20140429-1802171Op station Leiden hebben ze een Pieces. Vaak loop ik daar even naar binnen om te kijken of ze leuke kleding en accessoires hebben. Ik kocht een maxirok en een legging.

IMG_6773

Vitamine stash 🙂 Vind ik wel fijn als aanvulling op mijn normale eetpatroon.

IMG_6774Als afsluiter een foto met mijn favoriete ijsje.

Dat was mijn week! Wil je meer foto’s zien? Volg me dan op Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  esmee
  30/04/2014

  altijd leuk om dit te lezen.
  raketje blijft toch ook wel mijn lievelings ijsje.
  en je Ray Ban vind ik helemaal geweldig !

  • Reageren
   La VieSagista
   30/04/2014

   Jaaa die Ray Ban is mijn all time favorite zonnebril!

 • Reageren
  Sabien
  30/04/2014

  Leuke week en Volt ziet er ook gezellig uit, goed bezig!

 • Reageren
  lorana
  30/04/2014

  Ik vind het erg leuk om te zien wat je zoal doet! altijd leuk om weer even te neuzen op jouw site! Ik heb er niet altijd tijd voor maar zoals nu ga ik er echt weer even voor zitten!!

 • Reageren
  Bertine
  30/04/2014

  wat jammer dat je zo ziek bent geworden van dat ijsje.. spikkels op een softijsje is echt mijn lievelings<3 en die blauwe ring is tof!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.