Picture palette week 17

Cover Collage

Ik moet toegeven dat ik een beetje gezwicht ben voor jullie reacties van vorige keer dat jullie een Picture Palette toch wel erg leuk vinden. Nou lieve lezers, bij deze! Ik heb gefeest en veel events bezocht en verder gaat mijn zusje haar wens in vervulling.

 IMG_2872
Dinsdag had ik een event van Vision Sun. James bleef een paar uurtjes bij mijn opa. Ik was alleen de ochtend weg. Het was echt heerlijk weer die dag!

IMG_2888

Hier spreekt zangeres Krystl over haar zonnebrandgebruik.

IMG_2897

Vision komt ook met een zelfbruiner, hier ben ik erg benieuwd naar! Ik ben altijd op zoek naar betere zelfbruiners haha, ik kan echt niet zonder.

IMG_2905

Na het event besloot ik nog heel even Amsterdam in te gaan om te shoppen. Uiteindelijk heb ik alleen bij Bershka en Zara gekeken en nam ik deze indoor coat mee van de Bershka.

IMG_2898

Ik twijfel of hij dicht ook mooi is. Wat vinden jullie?

IMG_2940

Daarna nog even bij opa in de zon gezeten in zijn tuin, het was zo warm die dag! Ik ben lekker bijgekleurd.

IMG_2920

Dit is zijn uitzicht. Er waren die middag zelfs kinderen die al gingen zwemmen (!). Vond ik dan wel weer lichtelijk overdreven.

IMG_3011

James vermaakte zich wel. Lekker naar de eendjes kijken in chillen in de kinderwagen.

IMG_3041

Met een theetje even mijn blogagenda doornemen.

lucinde

Op zaterdag kregen we een wel heel bijzonder telefoontje: stichting Make A Wish (die wensen laat vervullen voor ernstig zieke kinderen) belde om te vertellen dat mijn moeder, mijn zusje en ik drie dagen naar Denemarken vliegen om daar One Direction te ontmoeten. Een echte meet & greet dus en we gaan ook nog naar een ingelast concert! Mijn zusje is een enorme fan van de groep. Ze moest helemaal huilen toen ze het hoorde.

IMG_3157

EN MIJN LAPTOP DEED HET INEENS WEER! Hoe chill! Hij heeft twee dagen in de rijst gelegen. Liefde voor mijn Macbook Air.

IMG_3068

Soms heb je even tijd voor jezelf nodig en dat nam ik! Even heerlijk uitgebreid mijn benen geschoren en ze ingesmeerd met mijn favoriete bodybutter. Echt, benen scheren dat schiet er te vaak bij in. *schaam*

IMG_2980

Ik las een artikel waarin stond dat de babypoeder van Johnson zeer gevaarlijk is. Door het het inademen van de poeder vergroot je de kans op longkanker. En moet je kijken wat voor grote bus ik in huis heb staan! Ik gebruik het wel eens om mijn haar minder vet te maken, maar ik heb het meteen weggegooid.

IMG_3189

Zondag ging ik ’s avonds stappen, of nou ja stappen dat is ook wat overdreven, drankjes drinken bij Palladium in Amsterdam met vriendinnen. Dit was mijn outfit.

IMG_3195

Gezellig met zijn allen!

IMG_3208

Woehoeeeeeee. Dit vriendinnetje was een paar dagen in NL, ze werkt nu een tijdje in Kuala Lumpur. En het grappige is dat ze bij mijn tante op de Nederlandse ambassade werkt echt puuuuur toeval. Mijn tante woont in Kuala Lumpur. Ineens kreeg ik een foto van mijn tante waar ze samen met Ingrid op stond. En nu stuurde ik haar deze foto. Inmiddels zit Ingrid weer in Maleisië.

IMG_3233

De volgende ochtend was het Koningsdag en heb ik niet heel veel bijzonders gedaan. Ik was natuurlijk een beetje brakjes dus we maakten het die dag niet al te bont. Beetje door de stad over de markt slenteren en op het terras verse jus gedronken.

IMG_3247

James heeft zich ook prima vermaakt! Zolang hij veel aandacht van papa en mama krijgt is het goed.

IMG_3248

Jamesey says HI!

IMG_3277

Een simpel, maar oh zo heerlijk avondmaaltje met kip, sla, aardappeltjes en een beetje mayo en appelmoes.

IMG_3312

Ook kocht ik nog de Mac Prep + Prime CC powder. Ik ben nu al helemaal weg van dit spul! Het is een gele poeder die kleur in je gezicht neutraliseert. Ik ben van plan er nog een review over te maken.

IMG_3320

Dinsdag ging ik naar een event van Viktor & Rolf in de Bijenkorf ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Flowerbomb. Het was die dag vrij regenachtig weer.

IMG_3324

Het zag er prachtig uit met alle mooie bloemen en tasjes ervoor.

IMG_3326

Bij ontvangst kregen we een heerlijk glaasje champagne. Chique hoor! Maar dat past ook wel bij Viktor & Rolf.

IMG_3344

Ik kreeg onder andere deze prachtige bos bloemen mee.

IMG_3346

In de goodiebag zaten deze miniaturen van Flowerbomb. Ik hou van die geur!

IMG_3322

Omdat ik toch in de Bijenkorf was, kocht ik meteen maar even nieuwe Nespressocupjes.

IMG_3323

Kijk dan hoeveel keuze! Ik vind dit echt een heerlijke afdeling, lekker rondneuzen tussen alle koffies.

IMG_3351

Mijn moeder kwam die dag gezellig bij me en paste ’s middags even op James toen ik op het event was. Samen naar RTL Boulevard kijken haha. Ik vind James zo schattig vanaf de achterkant. Echt een kaboutertje.

IMG_3376

Gisterochtend om 10.00 was ik wederom op een event te vinden, deze keer van John Frieda. We kregen een workshop van een van de stylistes van John Frieda waarbij we leerden hoe we in ons haar echte beachy krullen konden krijgen.  De styliste deed het voor op een model en wij konden het in ons eigen haar nadoen.

IMG_3368

En wat was het gezellig om Elise van Elisejoanne.nl weer te zien, ook zij was op het event! We hebben heerlijk bijgekletst en gelachen. (Check haar site voor onwijs leuke video’s en fijne beautyreviews).

IMG_3383

Nog even samen op de foto terwijl we aan een smoothie nipten!

IMG_3411

En we kregen nog een ontzettend leuke goodiebag mee met producten die ik absoluut voor jullie ga reviewen.

IMG_3409

Toen ik thuiskwam bleek er nog een pakketje van s.Oliver bezorgd te zijn met deze leuke cropped top erin. Ik denk dat ik zo’n top het leukst vind met een taillerok. Taillebroeken daar ben ik niet zo van. Je kunt tot 3 mei nog meedoen om 1000 euro stoptegoed te winnen bij s.Oliver, klik even naar dit artikel.

IMG_3062

Mama is moe! James slaapt wel weer iets beter de laatste paar dagen maar nu slaap ik zelf weer heel slecht. Pff, gebed zonder end.

Dat was mijn afgelopen week! Ik zal me aan mijn woord houden en proberen 1 keer per week of 1 keer per twee weken een Picture Palette online te gooien.

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  01/05/2015

  Ja ik vind dit echt een leuke rubriek, lekker snuffelen in andermans foto’s! Ahh James met die zonnebril is zo schattig en grappig
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Nieuwe rubriek: Het recept van… jou?My Profile

 • Reageren
  Manon
  01/05/2015

  Ja hier hou ik ook van haha, leuk! Ik herken die laatste foto heel erg… Dan slaapt Nilo een keer goed, en dan lig ik wakker 🙁 Meh. Achja, ooit gaan ze (en we) slapen Sanne haha.
  Manon onlangs geplaatst…VLOG: Koningsdag en naar de zooMy Profile

 • Reageren
  Eline
  01/05/2015

  Mama mag dan moe zijn.. je ziet er hartstikke goed uit!
  Erg leuk deze picture palettes en wat is James een lief ventje 🙂
  Ik vind je indoor coat ook erg leuk staan als je hem dicht draagt, maar open vind ik net wat leuker.

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  01/05/2015

  Wat heb je leuke dingen gedaan! Je bent goed op dreef :). Het John Frieda en Victor&Rolf event ziet er zo leuk uit, heel classy en goed georganiseerd. Je maakt me nu wel heel benieuwd naar de MAC Prep + Prime CC. Gezien jouw huidtype zou dit ook wel wat voor mij zijn. Kom maar op met die review ;). En wat fantastisch voor je zusje dat ze naar One Direction gaat, heel speciaal voor haar!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…De nieuwe Yves Rocher Glossy Lip PenMy Profile

 • Reageren
  Diantha
  01/05/2015

  OK toch wel heel erg leuk! Volgens mij zei ik dat het niet iedere week hoefde maar ik neem het terug. :-)))
  Diantha onlangs geplaatst…Recept: Lente groentesoepMy Profile

 • Reageren
  Sandra
  01/05/2015

  Haha, ik moest lachen om die foto van James met die veel te grote zonnebril. Wat een leuk kereltje heb je toch! En wauw, wat een prachtige bloemen heb je gekregen. Echt zo’n vrolijk-maker! Bloemen zijn altijd goed. Oh, en trouwens, je indoor coat vind ik echt heel leuk, staat je goed. Zag hem van de week al op instagram voorbij komen, erg tof!
  Sandra onlangs geplaatst…5x Leuke blogs om te volgenMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  01/05/2015

  Oh wat geweldig voor je zusje, heel mooi.

  Leuke events en foto’s Sanns. De indoor coat staat je erg goed, ook dicht.

  James de grote man met een zonnebril op, heel leuk!

 • Reageren
  Lifesabout
  01/05/2015

  Ahh je stoere zusje! Die foto zegt genoeg, wat tof zeg! Laat jouw bikkel-zusje maar lekker genieten.
  Je coat is echt mooi die je gekocht hebt!
  Lifesabout onlangs geplaatst…In het nieuw. Shoplog zomerkledingMy Profile

 • Reageren
  Nadia
  01/05/2015

  Ontzettend leuke foto’s weer! Wat zie je er mooi uit op die foto voordat je drankjes gaat doen bij Palladium! Die ‘indoor coat’ vind ik dicht niet zo leuk.

 • Reageren
  Andrea
  01/05/2015

  james’s achterkant, zo lief, ik wil hem knuffelen!
  Andrea onlangs geplaatst…ELENA’S VIERDE VERJAARDAG! ❤️️My Profile

 • Reageren
  dionne
  01/05/2015

  Wat een leuke foto’s! Ziet eruit als een leuke week! Ik vind het jasje dat je aan hebt met Koningsnacht erg leuk!

 • Reageren
  Manon
  01/05/2015

  Leuke rubriek!
  Die foto’s van James zijn erg leuk 🙂

 • Reageren
  Marjon
  01/05/2015

  Wat een leuke foto’s! Leuk zo’n overzicht!
  Marjon onlangs geplaatst…MOON’S LIFESTORY: DE ADOPTIE VAN ZOONTJE DAXMy Profile

 • Reageren
  Jette
  01/05/2015

  Wat toevallig! Ik zag op twitter voorbij komen dat een Nederlands meisje One Direction mocht ontmoeten in Denemarken (1D fan hier, haha!), maar ik wist helemaal niet dat het jouw zusje is! Wat onwijs leuk :). Alvast super veel plezier daar! Geef Harry maar een zoentje van me ;-).

 • Reageren
  Anneleen
  01/05/2015

  Ik vind deze rubriek ook heel leuk om te zien! 🙂 Die foto van James met jouw zonnebril op is zo schattig, wat een mooi mannetje hebben jullie toch !
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.