Picture palette week 16

picture palette april Collage

Jullie zullen vast wel merken dat er niet standaard iedere week, of zelfs niet iedere twee weken een Picture Palette op mijn website verschijnt. Dit komt eigenlijk vooral omdat ik het te simpele opvulling vind. Ik schrijf in principe 6 a 7 artikelen per week, en als er dan eentje daarvan uit een Picture Palette bestaat, is dat voor mijn gevoel te simpele opvulling van mijn content. Vandaar dus. Deze keer heb ik wel weer wat leuke foto’s verzameld, dus kijk vooral mee!

IMG_2291

Vaak als ik in het centrum ben, dan haal ik een lekkere smoothie. Ik had net mijn wenkbrauwen laten doen en wandelde even binnen bij Bos. Daar koos ik voor de variant met avocado, banaan, verse dadels, rauwe cacao, munt en amandelmelk.

IMG_2322

Ik heb afgelopen weken hard gewerkt aan mijn scriptie. De eerste versie is verstuurd.

IMG_2605

Mijn schoonmoeder kwam vorige week gezellig langs om onze plantenvoorraad buiten weer even te updaten. We hadden de hele winter niks aan ons tuintje gedaan dus het werd wel weer eens tijd.

IMG_2601

Soms dan trekt James een beetje dubieuze blikken voor de camera..

DSC_1189

Ook kreeg ik nog de VisaPure binnen om te reviewen. Ik wilde deze al zo lang!

IMG_2521

Ik heb de pompoenhummus bij Albert Heijn helemaal ontdekt. Heerlijk! De laatste tijd ontbijt ik vaak met twee crackers of twee beschuiten. Hier nam ik er nog een gezond mandarijntje bij.

IMG_2555

Het is een paar dagen heerlijk weer geweest afgelopen week. Ik zit dan lekker buiten te werken en James leg ik in de schaduw op een kleedje. Ik had hem hier voor de zekerheid een petje op gezet, maar die is duidelijk te klein.

DSC_2706

Deze nieuwe Dreamproducten kwamen nog binnen met de post. Soy Dream, Almond Deam, Coconut Dream en Rice Dream. Echt heerlijk vind ik ze. Ik gebruik de Soy Dream graag voor mijn muesli en de Almond Dream voor mijn cappuccino.

IMG_2635

Op donderdag mocht ik een micro seminar geven voor een ontzettend leuk bedrijf. De mensen daar wisten nog niet zo gek veel over het fenomeen bloggen. Het was de eerste keer dat ik op deze manier sprak over bloggen en ik vond het erg spannend! Gelukkig ging het goed en iedereen was erg enthousiast.

IMG_2639

Vrijdagochtend nog even knuffelen in bed.

IMG_2729

Die dag ging ik met een groepje bloggers van mijn mediabureau een kijkje nemen bij de Blow Dry salon van Andrélon in hoofddorp die die dag zijn deuren had geopend.

IMG_2734

Nieuwe producten uit de Deluxe lijn. Er zijn drie lijnen: Colour & Shine, Volume & Shine en Repair & Shine.

IMG_2739

Check deze goddelijke cupcakes!

IMG_2783

Natuurlijk moest ik er eentje proeven.

IMG_2748

Mijn haar werd gedaan door Arjen Huffels, echt een tophaarstylist.

IMG_2765

Et voila, dit was het resultaat!

IMG_2868

Na afloop kregen we een goodiebag mee. Hier zie je wat erin zat. Leuk die koffiebeker!

IMG_2808

Op zaterdag kocht ik een nieuw flesje Ange Ou Demon Le Secret van Givenchy. Zo’n heerlijke geur! Ik draag hem al een jaar of 5.

IMG_2804

Ook genoot ik nog even van het zonnetje. Factortje 50 op en ik ben wel een paar uurtjes zoet zo.

IMG_2813

Zondagavond maakte ik dit gerecht, regelrecht overgenomen van gewoonwateenstudentjesavondseet. Het smaakte best goed ook al zijn mijn vriend en ik niet zo heel dol op couscous. En het ziet er nog best aantrekkelijk uit.

IMG_2824

In de ochtend na de fles nog even saampjes blijven zitten. Ik vind die mollige vingertjes echt het toppunt van cuteness.

IMG_2714

Spelen met het meest lawaaiige apparaat ooit. Maar toegegeven, er komen best leuke geluidjes uit.

IMG_2835

Boodschapjes doen. Meest boring foto ever haha.

IMG_2836

Het was echt een heerlijk weertje gisteren! Op de terugweg nog even gerelaxed op een bankje, James sliep net in de wagen.

Dat was mijn week! Ik hoop dat jullie het weer eens leuk vonden om met me mee te kijken.

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reageren
  Cheyenne
  21/04/2015

  Je haar zag er geweldig uit! Coconut Dream is echt mijn favoriete drankje, ik heb altijd een bus extra in de kast staan!
  Cheyenne onlangs geplaatst…URBAN DECAY – NAKED 3 PALETTEMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  21/04/2015

  Ik vind zulke fotodagboekjes juist heel leuk om te zien, een kijkje achter de schermen. Balen dat ik vrijdag niet kon naar andrelon, je haar is zo mooi gedaan!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Budget tuin inspiratie: Een kijkje in onze tuinMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  21/04/2015

  Wauw Sanne, wat heeft die Andy je haar mooi gedaan, top! Maar je bent sowieso wel een vrouw met glam :). Je onderzoek(svraag) is interessant, ik ben benieuwd naar je bevindingen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Video | Mijn Victoria’s Secret Fragrance Mist StashMy Profile

 • Reageren
  Eva
  21/04/2015

  Ik vind dit soort foto’s juist heel leuk om te zien!!

 • Reageren
  Diantha
  21/04/2015

  Je haar zat goed!!! Wow! Als je nog geen carmenset hebt weet ik wat je zou moeten krijgen voor Moederdag.. 😛 Verder vind ik dit soort blogs ook altijd heel leuk, maar het hoeft van mij idd niet elke week. Liefs xxx
  Diantha onlangs geplaatst…Lente make-up look met SothysMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  21/04/2015

  Leuke foto’s! Je haar ziet er prachtig uit en wat wordt James al groot zeg!

 • Reageren
  Tamara
  21/04/2015

  Ik vind van die fotoblogjes juist altijd wel leuk! Kijken wat mensen de hele week doen! Haha
  Tamara onlangs geplaatst…Zwanger na verlies moeder.My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  21/04/2015

  Wow je haar! Kon er elke dag maar iemand voor de deur staan om mijn haren te doen haha
  Lifesabout onlangs geplaatst…East coast West coast. Mommy – wars anno 2015My Profile

 • Reageren
  Alie
  21/04/2015

  Leuk!
  Ik vind die alledaagse blogjes en foto’s (hoe kneuterig!) tussendoor juist leuk! Niet elke dag hoor, maar gewoon zo nu en dan 😉

  Ik stem trouwens voor een meeting day! Samen met Kelly, Bibian en Manon! Jaaaaa!

 • Reageren
  Nesrin
  21/04/2015

  Heel leuk wat lijkt mij de smoothie met onder andere dadel erin lekker zeg. Ik heb echt geen idee wat een VisaPure is dus kom maar op met het review. Pompoemhummus gaat zeker in het winkelmandje, thanks for sharing en je had een prachtig kapsel!

  Leuk picture palette Sanne.
  Nesrin onlangs geplaatst…Havermouttrutje & haar food essentialsMy Profile

 • Reageren
  Mandy
  21/04/2015

  Ik snap je punt wel dat het makkelijk is maar ik vind dit soort artikelen juist erg leuk en denk er helemaal niet zo over! Wat is James toch een heerlijk ventje. Heerlijk he dat het zonnetje er weer wat vaker is. Als ik tijd heb ben ik ook direct in de tuin te vinden!

 • Reageren
  Carlijn
  21/04/2015

  No worries hoor, een photo diary is echt geen simpele opvulling! Vera Camilla zei eens tegen me dat haar wekelijkse fotoverslagen het beste worden gelezen. Ik vind ze zelf ook altijd heel leuk om te bekijken 🙂 Deze van jou is ook weer top. Ben heel benieuwd naar je review van de VisaPure. Gebruik zelf een borstel van Clinique maar als ik reviews moet geloven zijn de Clarisonic en VisaPure veel beter. Ben benieuwd wat jij vindt!
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: nieuwe Clinique Anti-Blemish Solutions-productenMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  21/04/2015

  wauw wat is je haar daar mega mooi gedaan! die foto met cupcake is ook echt goed gelukt! en wat leuk al die foto’s met spelende James!

 • Reageren
  Nadia
  21/04/2015

  Wat een leuke foto’s!

 • Reageren
  Elisabeth
  24/04/2015

  Leuk foto’s hoor! De Visapure heb ik ook. Ik heb hem tijdens mijn zwangerschap echt heel veel gebruikt, had ik een hele onzuivere huid. Maar sowieso voelt mijn huid veel schoner als ik hem heb gebruikt.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Eerste dagje strandMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  26/04/2015

  Gezellige foto’s, Sanne! Fijn dat je zo lekker genoten hebt van het zonnetje 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.