Picture Palette week 10

Pict palette wk 10 Collage

In mijn Picture Palette zien jullie wat ik de afgelopen week allemaal beleefd heb in de vorm van foto’s. Deze keer gaan we even iets verder terug dan vorige week en zien jullie o.a. mijn bezoek het S. Oliver event, nieuwe kleding en mijn haar dat drastisch uitviel.

IMG_8925

Op 20 februari bezocht ik het S. Oliver Denim event, waar ik alles te weten kwam over de nieuwe denimcollectie van het merk. Ze hebben echt geweldige spijkerbroeken wat ik totaal niet verwacht had en de prijs viel me ook alles mee (€79,95). Echt een aanrader om eens tussen hun collectie te snuffelen. Fred van Leer hield een praatje, hij deed het erg leuk.

IMG_8918

Deze fotocollage hing aan de muur in de pop-up store.

IMG_9080

Mijn moeder stuurt af en toe een foto van ons hondje Pip, Hij had net een nieuw speeltje gekregen. Ik mis hem wel hoor. Ik zie hem nu niet meer zo vaak omdat ik niet meer thuis woon. Daarom is het extra leuk om foto’s van hem te krijgen.

IMG_9087

Roze lippen en een lekkere highlighter. Het was een mooie zonnige dag dus ik vond het kunnen!

IMG_9289

Ook kwamen er nog twee vrienden op bezoek waarmee we het erg gezellig hebben gehad. Dit is Anne-Ruth van Kookmeisje, ze maakt zulke prachtige recepten! Een aanrader om even rond te neuzen op haar website.

IMG_9448

Leuk contrast dit zo om te zien: rode nageltjes, bikerboots en speeltjes van James op de achtergrond.

IMG_9327

Vorige week donderdag nam ik nog een kijkje bij de Bijenkorf en ik loop eigenlijk nooit de counter van YSL voorbij. Wat een heerlijke lipstickcollecties hebben ze daar toch.

IMG_9328

Er waren ook nog eens flinke kortingen op sommige producten.

IMG_9337

En hoe leuk dat ik in de Bijenkorf Nesrin van Dailycupofblabla tegenkwam! We volgen elkaar al een tijdje maar hadden elkaar nog nooit ontmoet en daarom was het extra leuk en toevallig dat we elkaar tegenkwamen bij de Armani Counter.

IMG_9255

Ook vond ik e-i-n-d-e-l-i-j-k Mac Velvet Teddy bij Douglas. Hij is zo vaak niet op voorraad geweest en ik had eigenlijk de hoop al een beetje laten varen, maar wonder boven wonder lag hij in de schappen bij de Douglas in Haarlem. Ik draag hem hier.

IMG_9532

Nieuwe favoriete zelfbruiner! Hij zorgt voor een prachtig natuurlijk effect en de kleur is erg mooi op te bouwen. Nadeel is dat je met zo’n spray altijd wel wat product in ademt en dat vind ik toch niet helemaal gezond.

IMG_9523

Oh wat ben ik toch dol op highlighters! En op perzikkleuren zoals je ziet. Ook ben ik de laatste tijd steeds meer van het shapen. Voorheen deed ik dat nooit maar ik vind het toch wel een erg mooi effect geven.

IMG_9447

Dit is pas serieuze business, met twee laptops aan mijn website werken!

IMG_9559

Outfitje! Het was lekker weer dus ik deed mijn (nep)leren jasje van de Zara aan. Achteraf was het eigenlijk best een beetje te koud.

IMG_9111

Hij heeft ons weer flink bezig gehouden de afgelopen nachten, maar het blijft toch altijd zo’n lief ventje om te zien.

haar

Omdat mijn haren enorm aan het uitvallen zijn ben ik als een gek naar de Etos gerend om supplementen te halen. Ik hoop dat dit mag baten..

shampoo

Verder kocht ik nog een speciale shampoo bij De Tuinen die er hopelijk voor zorgt dat ik minder haren verlies.

ondeugend

Wat een ondeugende blik kan James soms toch hebben! Hier vind ik hem echt om op te vreten. Ik heb gisteren een nieuw pakje voor hem gekocht, het staat hem zo schattig.

nieuwe broek

Ook zag ik bij de Wibra deze enorm leuke joggingbroek. Ik was naar slabbetjes voor James aan het kijken toen ik ‘m tegenkwam. Hij kostte maar 9,95 en ik ben er echt heel blij mee! Hij valt perfect.

Niet zoveel foto’s deze keer maar ik hoop dat je het desondanks vermakelijk vond om weer eens een kijkje in mijn leven te krijgen. Voor nog meer kiekjes kun je me op Instagram volgen via @laviesagista.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  04/03/2015

  Op die foto met de zelfbruiner zie je er super mooi uit! Echt wouw. James heeft zo’n wijs koppie. Ik moet altijd weer lachen. Alsof hij denkt: waar heb je het over. Doe eens normaal ofzo ;).
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…5 boeken die iedere blogger gelezen zou moeten hebbenMy Profile

 • Reageren
  Laura
  04/03/2015

  Haha heerlijk ventje heb je, dat koppie is inderdaad vaak lekker ondeugend. Ik heb ook heerlijke knalroze lipstick gedragen, die zon geeft echt weer zo’n lekker gevoel!
  Laura onlangs geplaatst…My Make-up Today #3 | Aubergine ChampagneMy Profile

 • Reageren
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  04/03/2015

  Oh die roze lippen knallen heerlijk, staat je erg goed.

  En wat een leuke foto van ons 😉

  James groeit hard, leuk om dit te zien zo. Enne die Wibra broek is echt te leuk.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Feeling down? Music please. (in je onderbroek met kniebeschermers)My Profile

 • Reageren
  Dineke
  04/03/2015

  wat staat die zelfbruiner jou mooi zeg! prachtig in combinatie met een fel kleurtje op je lippen. En James is inderdaad een heerlijk ondeugend kereltje. hopelijk helpen de supplementen tegen het haarverlies.
  Dineke onlangs geplaatst…Supertrash Girls Cinderella collectieMy Profile

 • Reageren
  Anne-Ruth Dekker
  04/03/2015

  Leuk dat ik in je picture palette sta! Ik vond het heel gezellig 🙂
  Anne-Ruth Dekker onlangs geplaatst…Healthy monday: salade van linzen en rode bietMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  04/03/2015

  Wat een leuke foto’s! Ik vind je joggingbroek erg mooi! En James ziet er inderdaad erg ondeugend uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Shoplog | Prachtige make-up producten van E.LF.My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  04/03/2015

  Wat is James toch een mooi mannetje! Dat nieuwe pakje staat em echt heel schattig! Die joggingbroek van de Wibra is erg leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Reageren
  Milou
  04/03/2015

  Leuke week (+ ? dagen) weer zeg! Ik vind dat jasje van James zo leuk… Waar heb je die vandaan? De joggingbroek ziet er ook erg fijn uit. Ik vind het altijd zo’n nadeel dat joggingbroeken vaak alleen mooi zijn (in mijn geval dan) als ze net nieuw of net gewassen zijn. Zoals nu, heb ik een joggingbroek van h&m aan al de hele dag, en als ik nu op sta van mijn stoel zitten er van die flubberknieën in. Bah! Ik vind je dekbed trouwens ook heel erg leuk! Rood-witte ruitjes toch?

 • Reageren
  Jildou
  05/03/2015

  Heei,
  ik vind het altijd leuk om je blogs te lezen mr op mijn telefoon wil hey nog steeds niet goed. En je krijgt de foto’s maar voor de helft.
  Ben je hiet nog mee bezig?
  Groetjess jildou

 • Reageren
  sabrina
  06/03/2015

  Dat koppie! Om op te vreten 🙂

 • Reageren
  Me
  09/03/2015

  Tip. De shampoos van nioxin werken top tegen hairloss. Kijk maar eens op hun website voor een start setje. Ook kan ik je de tabletten voor het haar van orthica aanraden. Natuurarts vertelde eens dat je het beste orthica of solgar supplementen kunt slikken. De rest werkt eigenlijk niet echt.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.