Picture Palette: waterpret, bezoekje aan de verloskundige en ZOVEEL AANGEKOMEN?!

Ben ik weer! Holy guacamoly wat een zinderende hitte de afgelopen dagen. Ik hou d’rvan! Kijk mee naar het foto-overzicht van afgelopen week.

DINSDAG

Op dinsdag – de dag dat James altijd naar de gastouder is – kan ik altijd flink doorwerken. Ik begon aan mijn artikel van de gelnagels en at ondertussen nog even een tosti (de restanten zie je rechtsboven in beeld).

Zo tegen half 5 ben ik dan altijd wel een beetje gaar, vaak ben ik dan nog helemaal niet achter mijn computer vandaan geweest.

Voordat ik James weer op ging halen gooide ik de auto nog even vol.

Ook had ik nog snel een afspraak om mijn wenkbrauwen te laten epileren.

Het was weer nodig!

WOENSDAG

Woensdag had ik zin om me weer lekker uit te dossen met make-up. Het was alleen erg warm dus lang heeft deze look er niet zo op gezeten..

James klooide de hele dag een beetje met water.

DONDERDAG

Donderdag bracht ik James weer naar de gastouder, werkte ik een paar uur en ging daarna naar de kapper. Ik was twee maanden geleden voor het laatst geweest en omdat ik mijn haar koelblond wil houden, moet het wel regelmatig worden bijgewerkt.

Lekker kopje koffie erbij!

Weer helemaal blij met mijn frisse kapsel. Ik laat het altijd doen bij By Lisa’s in Huissen.

‘S avonds kwam mijn vader eten en er stond stamppot met rauwe andijvie en gehaktballen op het menu.

Yummie!

Toen mijn vader kwam dronken we nog een borreltje in de tuin.

Ik alcoholvrij natuurlijk.

VRIJDAG

Vrijdag gingen James en ik naar Zevenaar, om daar op kraambezoek te gaan bij Loa. Dit was de eerste keer dat Manon (LittleWonderWorld) en ik elkaar ontmoetten. James en Nilo schelen maar een maandje dus het leek ons erg gezellig om de kindjes erbij te hebben. We gingen met het pontje over.

James kreeg een lolly van de meneer die het geld op kwam halen. Bij Manon ben ik trouwens helemaal vergeten foto’s te maken, we waren veel te druk aan het kletsen!

James is super goed aan het oefenen op de wc. Hij leert het snel en doet nu al heel veel plasjes en poepjes op de wc. Dit stoeltje staat er voor mij trouwens 😉

Vrijdagavond ging ik met mijn moeder naar Elisabeth in Concert. Hier werden door de originele cast alle nummers uit de musical gezongen (die alweer 12 jaar geleden is gestopt). Helemaal leuk natuurlijk, zeker nu we net een week geleden in Wenen zijn geweest.

Het zonnetje scheen maar omdat de voorstelling ’s avonds plaatsvond had ik wel een warme jas meegenomen.

Pia Douwes blijft zo goed he!!

ZATERDAG

Zaterdag gingen we naar Eten Op Rolletjes dat hier in het Sonsbeekpark plaatsvond. Ik houd van foodfestivalletjes, zeker omdat je heel makkelijk je kind mee kan nemen.

Hier werd ons portie spareribs bereid.

Ook aten we nog nacho’s.

En poffertjes.

En werd er goed gedronken want het was erg warm.

ZONDAG

Zondag was wederom een warme dag. Ik deed niet teveel en heb vooral lekker in de tuin gezeten.

Mijn vriend en James waren naar de stad gegaan om daar een zwembadJE te kopen. Dat werd uiteindelijk een zwemBAD.

Maar mij hoor je niet klagen want het bood heerlijke verkoeling.

‘S avonds lekker buiten gegourmet.

Oja enne het was natuurlijk Vaderdag vandaag.. Mijn vriend heeft van James en mij een gloednieuwe Playstation 4 gekregen. Daar vermaakt hij zich prima mee zoals je ziet 😉

MAANDAG

Gisteren ging ik weer verder met mijn artikel over de Striplac nagels. Het wordt een uitgebreid artikel met mijn ervaringen!

Om 09.30 had ik weer een check bij de verloskundige. James gaat altijd gezellig mee en hij vindt het speelgoed daar erg leuk. Sterker nog, ik moest moeite doen om hem mee naar huis te krijgen. Hoe het bij de verloskundige was daar zal ik in de zwangerschapsupdate van vrijdag meer over vertellen. Wel bleek dat ik al bijna 7 kilo was aangekomen! Hier stond ik wel van te kijken want heb nou niet het idee dat er echt heel veel meer bij zit dan vorige keer, toen ging het nog maar om 3 kilo.

Ik wil graag weer met een cursus zwangerschapsgym of yoga beginnen (vooral ook om in contact te komen met medezwangeren uit mijn buurt). Ben me nog even aan het oriënteren!

Het huishouden moest ook nodig gedaan worden. Was wel even een klusje met die hitte moet ik zeggen.

Daarna lekker in het zwembad afgekoeld.

En dit lijkt me een mooie afsluiter van deze Picture Palette! Tot snel!

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Angela - Mama met passie
  20/06/2017

  Wat een heerlijke week?
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…20 x ‘oja momenten’ in de kraamweekMy Profile

 • Reageren
  Eke
  20/06/2017

  Wat leuk om na je moeder nu ook je vader te zien. Wat kijk je veel op hem joh! Ben benieuwd naar je striplac review!
  Eke onlangs geplaatst…9 fases waar je doorheen gaat als je zwanger wilt wordenMy Profile

 • Reageren
  Frank
  20/06/2017

  Wat een leuk weekje. En wat een mooie foto’s. We wilde ook naar een food festival te gaan alleen had ik twee zieke thuis zitten… de volgende keer maar weer ?
  Frank onlangs geplaatst…VoedingMy Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  20/06/2017

  Jim vindt het speelgoed bij de vk ook zo leuk, en ik krijg hem ook nooit zomaar mee. ? Nu moet ik naar de gynaecoloog en daara is t niet zo op hem ingesteld, dus ik laat hem maar thuis. Dat badje hebben wij ook trouwens. Zoooooo groot, maar je kan er wel met iedereen in!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 31 & 32My Profile

 • Reageren
  Jodi - lief thuis
  20/06/2017

  Oooow dat zwembad, ik wil ooook
  Jodi – lief thuis onlangs geplaatst…Bumpdate 25 & 26: Pijn, feest, hard groeiende buik en opgezwollen door het vocht…My Profile

 • Reageren
  Sandra
  20/06/2017

  Wat een fijne week heb je achter de rug! Dat zwembad in jullie tuin joh, hoe chill is dat dan. Haha! Mooi cadeau trouwens voor je vriend voor vaderdag. Geloof gelijk dat hij daar heeeel blij mee is! :’)
  Sandra onlangs geplaatst…Het verhaal achter deze foto | Kwetsbaarheid & krachtMy Profile

 • Reageren
  Marleen
  20/06/2017

  Elisabeth! Ik ben vorige maandag geweest, was zooo tof! Ik heb een mega womancrush op Pia.. die vrouw is echt buitenaards!
  Lekker weekje verder zeg 🙂 Je wenkies zijn on fleeek!
  Marleen onlangs geplaatst…Onpersoonlijk bloggen – of hecht ik teveel waarde aan mijn privacy?My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  20/06/2017

  Ik heb dat zwembad gisteren nog gekocht! Zoals we elk jaar een nieuwe halen (nadeel van buurtkatten – die nagels erin en kapot is het ding). ? Ben benieuwd hoe lang ie dit keer meegaat. Leuke foto’s!
  Yvonne onlangs geplaatst…Nee, het is niet de schuld van de mobieltjes!My Profile

 • Reageren
  Christine
  20/06/2017

  7 kilo met dit warme weer?
  Maak je niet dik meid 😉 daar zou zomaar een groot gedeelte extra vocht van kunnen zijn!

 • Reageren
  Lifesabout
  20/06/2017

  Mooi je haar! En heerlijk toch, zo’n enorm zwembad ?
  Lifesabout onlangs geplaatst…Gerechten zonder pakjes en zakjes #90. Bami- en nasischijvenMy Profile

 • Reageren
  Tess
  20/06/2017

  Uhh waar zit die 7 kilo? je ziet er geweldig uit! Heerlijke week!

 • Reageren
  Lea
  20/06/2017

  Mooi buikje Sanne! En jullie week ziet er gezellig uit. Heerlijk zo’n badje in de tuin. Helaas hebben wij geen schaduw dus zit vooral binnen als het echt zo warm is…. Met 25 weken was ik precies 8 kilo aangekomen. Zou ik zo ook niet meteen denken als ik in de spiegel kijk. En je zou het bij jou inderdaad ook niet zeggen. Wel een teken dat het kindje ook goed groeit denk ik dan. Dat geeft mij wel weer een goed gevoel! Geniet er lekker van!

  Groetjes, Lea

 • Reageren
  Anneleen
  22/06/2017

  Heerlijk, zo’n zwembad in de tuin! Geniet nog van het lekkere weer! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.