Picture Palette: quality time met familie

De vakantie is nu echt ten einde en dus besloten we afgelopen weekend nog even volle bak te genieten van onze laatste vrije dagen. In deze Picture Palette zie je foto’s van onze zondag.

Goeiemoggel. Deze ochtend was het mijn vriend zijn beurt om uit te slapen en dus was ik al vroeg uit de veren met de kindjes. Ik startte de dag met een kop koffie en wierp een blik op het nieuws.
Vandaag gingen we naar familie in Heemstede. Een dagje weg betekent ook dat er wat proviand mee gesleept moet worden om de kindjes zoet te houden in de auto. Deze Nestlé biscuitjes gingen in ieder geval in de tas.
De rit naar Heemstede duurt ongeveer anderhalf uur.
Gelukkig waren de kindjes heel zoet. Over het algemeen vindt Isé autorijden niet zo leuk dus het is altijd maar de vraag of hoe ze zich gedraagt. Dit keer prima dus.
Ik bedenk me wel een paar keer per dag hoe blij ik ben met mijn nagels. Ik laat ze sindskort doen in de salon en ze hebben er nog nooit zo mooi uit gezien en bovendien zijn ze met gellak echt super sterk. Deze lak blijft drie weken goed zitten.
Eenmaal bij opa werd er meteen druk gespeeld.
En gestoeid met oom Paul.
Terwijl Isé thuis haar middagdutje deed (ze was niet alleen hoor) deden wij een rondje bij kinderboerderij ’t Molentje in Groenendaal. Een tijdlang vond James het niet zo interessant, maar bij deze beestjes mochten we wel heel dichtbij komen en dat maakt het natuurlijk best spannend.
Een kijkje bij de kalkoen.
Natuurlijk moest er ook geklommen worden.
En de kleding was vies binnen 1, 2, 3…
De ezel was vandaag 30 jaar geworden en vriendelijke vent als ‘ie is zong James hem uit volle borst toe met een verjaardagsliedje.
We sloten de dag af in het pannenkoekenrestaurant.
Dat was ‘m weer! Bye! x

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Linda
  07/01/2019

  Ik wist dat ik de foto herkende van de kinderboerderij! Welkom in Heemstede, ook mijn prachtige woonplaats 😀 hopelijk hebben jullie een leuk dagje gehad hier.

 • Reageren
  Julia
  07/01/2019

  Leuk weer een keer zo’n picture palette! Ziet eruit als een fijn dagje! 🙂

 • Reageren
  Anna
  07/01/2019

  Ik sluit me aan bij Julia: erg leuk zo’n picture palette! Ik ben voor 🙂 En wat krijgt James lange benen!

 • Reageren
  A.S.
  07/01/2019

  Leuke foto’s. Ik wist niet of ik het moest zeggen maar je jongste zit te los in de gordels. er mag maar 1 vinger tussen de gordel en je kind zitten. Alles voor de veiligheid.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.