Picture Palette Paasweekend

paasweekend

Afgelopen weekend was het natuurlijk Pasen en dat betekent een hoop lekker eten en gezelligheid. Ik neem jullie mee op de zaterdag en de zondag!

Bij de PLOGS en de Picture Palettes zal ik voortaan de tekst onder de foto zetten. Ik had van jullie begrepen dat dat beter en makkelijker leest.

paasweekend 2Morning! Het was zaterdagochtend en ik werd voor mijn doen echt mega laat wakker: 10.30. Dat heb ik echt nooit. Meestal sta ik in het weekend tussen half 9 en 9 op. Ik dook meteen achter mijn computer want er moest nog veel gestudeerd worden. Drives me crazy sometimes! Ik ontbeet met een kopje thee erbij en een bakje muesli.

IMG_6498

Outfitje of the day 🙂 Ik moet echt even een goede spiegel regelen voor dit soort foto’s want dit is niet echt duidelijk haha.

IMG_6505

Nog even buiten gerelaxt in het zonnetje. Heerlijk in die nieuwe tuinstoelen! Alleen de kussens ontbreken nog..

IMG_6499‘S middags was het tijd voor een lekkere lunch. Ik kan echt genieten van ovenbroodjes. Eitje erbij, heerlijk! Wat is jullie favoriete weekendlunch?

paasweekend 3Eind van de middag vertrok ik naar Heerenveen om aldaar lekker Pasen te vieren. Het was ontzettend druk in de trein. Onderweg las ik verder in het boek ‘zonder Natascha’, geschreven door de moeder van Natascha Kampusch, het meisje dat 8 jaar lang gevangen zat in een kelder.

Paasweekend 4Thuis liet mijn broer glimmend van trots meteen zijn Ipad laten zien. Hij kan niet zo goed met computers overweg omdat zijn motoriek dat niet toelaat, maar een Ipad is veel gemakkelijker in gebruik en daarom ideaal voor hem!

Paasweekend 6‘S avonds op de bank nog even The Passion teruggekeken. Prachtig gezongen! Hondje Pip lag lekker naast me op de bank te chillen. Aaahw ik wil hem altijd knuffelen als ik hem zie. Rond 00.30 ging ik naar bed.

IMG_6536De volgende ochtend begon ik chagerijnig, want mijn op Kim Kardashian geinspireerde makeup tutorial wilde niet exporteren waardoor ik het hele filmpje opnieuw moest bewerken. En dat is ZOVEEL werk kan ik je vertellen.

Paasweekend 7Nou goed, ik moest door want de Paasbrunch moest worden voorbereid. Ik nam de Shiitake soep voor mijn rekening. Hij was goed gelukt uiteindelijk!

IMG_6546Ook maakte ik torentjes van aubergine, courgette en tomaat. Met een sausje van olijfolie, oregano, basilicum en knoflook.

paasweekend 8En de paastafel. We hadden verder nog: cheesecake, croissantjes en bolletjes, suikerbrood, salade caprese, en sandwiches met tuinkers, friandeau en citroenmayonaise. Zien de eieren er niet leuk uit?

paasweekend 9Na de lunch zaten we propvol met zijn allen, maar vriendlief en ik hadden ’s avonds nog een etentje bij hem thuis. Konden we weer! We aten heerlijke asperges als hoofdgerecht en vooraf had ik een bordje met wat blokjes kaas en de rest had carpaccio. Er stonden ook prachtige rozen bij hem thuis.

verkoudenInmiddels ben ik helaas ontzettend verkouden. Kan bijna niet uit mn ogen kijken. Meh.

Hebben jullie een leuk Paasweekend gehad?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Marloes
  22/04/2014

  Wat een leuke foto’s. Fijn weekend heb je achter de rug zo te zien. Je Nike’s zijn ook tof!

 • Reageren
  Maartje
  30/05/2014

  Er is ook een boek over Natasha Kampusch, geschreven door haarzelf, het heet de diefstal van mijn jeugd. Ik vond het erg indrukwekkend, zeker een aanrader, al heb ik deze van haar moeder nog niet gelezen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.