Picture palette: Koningsdag, te zien bij EenVandaag, kinderboerderij

Het was een rumoerige maar toch ook leuke week waarbij het o.a. Koningsdag was, ik een stukje te zien was bij EenVandaag en we de kinderboerderij bezochten.

IMG_0877

Maandag begon een beetje vervelend met James en ik die allebei niet zo lekker waren. Het was vooral een fikse verkoudheid maar daar kun je je toch nog best beroerd door voelen.

IMG_0885

Ik baalde extra erg omdat we met vriendinnen die avond uiteten zouden gaan. Een vriendinnetje dat in Genève woont was sinds lange tijd weer in NL en dat wilde ik echt niet missen. Hulde aan de paracetamol want die maakte dat ik me toch weer een beetje beter voelde. We aten bij Humphrey’s in Utrecht. Man wat is die tent groooooooooooooot!! Ik geloof dat voordat ik bij de wc was ik wel vier zalen door was gelopen.

IMG_0887

Vooraf een Carpaccio, heerlijk!

IMG_0944

Dinsdag kreeg ik een Snap van iemand dat ik te zien was bij EenVandaag. Meteen maar even terugkijken!

IMG_0957

En ja hoor, daar was ik. Helaas was mijn filmpje te zien in niet zo’n vrolijk item over een box speciaal voor stervenden. Ze trokken een vergelijking met zwangerschapsboxen. Wel leuk dat ze mijn filmpje hiervoor gebruikt hebben, al wist ik hier echt totaal niks van haha.

IMG_0982

De dag erna was het Koningsdag, waar ik eerlijk gezegd geen bal aan vond door het koude weer. Ik heb nog wel wat speelgoed voor James gekocht.

IMG_0985

Bloggen met een heerlijke zelfgemaakte cappuccino erbij.

IMG_0989

’s Avonds bakte mijn vriend pannenkoeken, dat had ik lang niet gegeten zeg!

IMG_0991

Ik probeerde iets nieuws op mijn pannenkoek: dadelstroop. Deze zat een tijdje geleden in de Foodybox. Het was erg lekker!

FullSizeRender

Donderdag ging James naar de gastouder en dat gaf mij de tijd om wat nieuwe make-up aan te schaffen (en natuurlijk hard te werken hehe). Ik koos voor twee paletten van I <3 Make-Up en een blush van hetzelfde merk. Tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat.

IMG_1022

Op Snapchat vroeg ik jullie met welk palette ik een look zou maken en de meeste stemmen kwamen voor het donkere palette. Dit was het resultaat.

IMG_1023

Gezellig samen lezen in het boek ‘Klein-Mannetje vindt het geluk’.

IMG_1130

Tussen de pakketjes die ik deze week binnenkreeg zat een wel een leuk product: de Ultimate Miracle Worker van Philosophy. Ik ben dol op dit merk en heb de crème dan ook al vol in gebruik.

IMG_1038

Het lunchen wordt hier altijd nogal een kliederbende, maar James kan erg genieten van een broodje hagelslag en dat vind ik eigenlijk toch het allerbelangrijkst.

IMG_1052

Ook leerden we weer wat woordjes uit het ouderwetse Aap-Noot-Mies-boek. James kent er al een hoop zoals Aap, Teun, Vuur en Noot.

IMG_1056

Tijd om een tutorial op te nemen!

Processed with VSCO with g3 preset

Deze look komt binnenkort online.

FullSizeRender-3

Fruithap in elkaar draaien voor James. Hij is nog steeds niet zo’n fan van het eten van losse stukken fruit.

IMG_1059

Zaterdag kwam er nog een pakket van L’Oreal binnen. Aankomend weekend heb ik een persreisje naar Parijs op de planning staan met L’Oreal en dit was alvast een voorproefje. Het is een tripje in het kader van Moederdag en ik heb er erg veel zin in!

IMG_1076

’s Middags gingen we naar vrienden in Haarlem. Daar bezochten we de kinderboerderij. James vindt dit werkelijk fantastisch.

IMG_1089

Hij durfde niet te dichtbij te komen.

IMG_1093

Bij de kinderboerderij was tevens een prachtig natuurgebied.

IMG_1099

Wat een mannetje he.

IMG_1104

Na het pizza-eten haalden we bij Starbucks nog wat koffie en James kreeg een babyccino oftewel een beetje opgeklopte melk. Maar daar betaal je dan ook wel meteen de hoofdprijs van €2,35 voor. Een beetje belachelijk als je het mij vraagt..

IMG_1108

Hij vond het gelukkig wel erg lekker.

IMG_1146

Wat was het gisteren een prachtige dag! Mijn vriend ging naar het voetbal en ik was met James een dagje thuis. We gingen even de stad in en het was erg gezellig. Er wordt op dit moment van alles in Arnhem georganiseerd vanwege de Giro d’Italia die hier eind van deze week plaatsvindt. De hele stad is roze gekleurd vanwege deze wielerronde.

IMG_1163

James deed even voor hoe groot de takelwagen was waar hij voor stond. Zooooooo hoog!

FullSizeRender-3

En toen liep ik zomaar tegen een aantal Urban Decay producten aan in de ICI Paris XL in Arnhem. Mijn hart maakte een sprongetje. Ik nam het Naked Smoky palette mee.

FullSizeRender-2

Zoveel liefde voor dit palette.. Wauw! Hier ga ik de komende tijd zeker mee experimenteren.

Dit was het weer! Komende week wordt ook zeker fun omdat le boyfriend vanaf donderdag vrij is en ik komend weekend met mijn schoonmoeder Parijs vertrek voor een perstrip met L’Oreal (OMG!) Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden via Snapchat (Laviesagista) en Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  02/05/2016

  Een babyccino, serieus, Starbucks? Slim hoor van die gasten, tji-tsjing. Maar het ziet er wel super cute uit, James met zo’n beker met zijn naam erop. Wat te gek dat je een persreis naar Parijs hebt, volgens mij wordt het ook prachtig weer dit weekend. Vind deze rubriek heel erg leuk, mag hij weer wekelijks terug? 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Van Miss Sporty tot Chanel: mijn beauty firstsMy Profile

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  02/05/2016

  Gaaf dat je bij EenVandaag te zien was en wat een mooie look heb je gecreëerd. Ik ben benieuwd naar de video. Tof dat je naar Parijs gaat. Heel veel plezier daar!
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Ik vind het moederschap soms zwaar, uitputtend en een worstelingMy Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  02/05/2016

  Leuk weer eens een picture palette! Ik had die babycino voorbij zien komen. Lijkt me echt grappig om Jim te laten proberen. Hij is nu altijd zo jaloers als we koffie drinken. En hij likt altijd onze lepeltjes af. Al vindt hij dat eigenlijk zó vies! Zo grappig gezicht. 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…Heb ik nou rammelende eierstokken of niet?! Ik weet het even niet meer…My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  02/05/2016

  Ahh zo cute die babychino voor James maar wel aan de hoge prijs inderdaad, daar speelt Starbucks wel op in haha. Ik baal daf ik het l’oreal weekendje moest afzeggen maar ik wens jou onwijs veel plezier, dat wordt lekker genieten!! Ben benieuwd naar je foto’s ervan
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Wat zit er in de luiertas voor 2 kinderen? Baby + PeuterMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  02/05/2016

  Ahhh zo gaaf dat je gewoon naar parijs mag! Dat is toch supergaaf!
  Jeetje die babychino is superschattig maae wat duuuur!
  Tamara onlangs geplaatst…Placenta voor of achter, wat is het verschil?My Profile

 • Reageren
  Channa
  02/05/2016

  Haha, die baby cappuccino super schattig maar inderdaad wel aan de prijs. Hier vonden we ook weinig aan Koningsdag trouwens, laten we hopen op prachtig weer voor volgend jaar!
  Channa onlangs geplaatst…Action shoplogMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  02/05/2016

  Dat perspakketje van L’Oreal ziet er goed uit! Gaaf dat je naar Parijs gaat!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | In het Fashionista tijdschrift, Koningsdag & een bezoek aan ValkenburgMy Profile

 • Reageren
  Kelly
  02/05/2016

  Geniaal! James aan een kopje koffie! Zag er allemaal weer goed uit vooral Parijs!
  Kelly onlangs geplaatst…PapafanMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  02/05/2016

  Wat leuk dat je naar Parijs gaat met L’Oreal. Ik ben benieuwd! Leuke foto’s ook weer!
  Marloes onlangs geplaatst…REDKEN Curvaceous Shampoo & ConditionerMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  02/05/2016

  Leuke foto’s weer.
  Wat leuk dat je naar Parijs gaat! Heel veel plezier!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #4 – Blote benen!My Profile

 • Reageren
  Manon
  02/05/2016

  Oh weet je dat ik het “fijn” vind om te zien dat James ook nog steeds geen stukken fruit eet! Hier ook niet. Stukken groente en fruit spuugt hij gewoon weer uit, maar als ik het grof pureer en met een lepel geef gaat het als zoete koek naar binnen! Vlees, aardappels, brood, koek, etc kunnen de happen niet groot genoeg zijn maar groente en fruit… Rare kinderen haha. Hier ook pannenkoeken gehad afgelopen week en cappuccino’s bij het bloggen haha (zo zit er ik nu ook bij).
  Manon onlangs geplaatst…De kiekjes zijn terug van weggeweest! #1: Week van ManonMy Profile

 • Reageren
  Bibian
  02/05/2016

  Wat een hoop leuke foto’s, River at ook heel lang fruit-prut nou ik dacht beter dat dan niks en zo is het maar net haha. Wat maak je toch telkens mooie ooglooks, ik ben echt een flut op dat gebied. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…De kiekjes zijn terug van weggeweest! #1: Week van ManonMy Profile

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  02/05/2016

  Ik had die ooglook al op snapchat gezien maar zo op de foto is hij nog veel mooier.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik kan nergens meer tegen….Tranen met tuiten….My Profile

 • Reageren
  Bregje
  02/05/2016

  oooh Parijs, wat heerlijk! Alvast heel veel plezier!
  Bregje onlangs geplaatst…Ik kneep er even tussenuit!My Profile

 • Reageren
  Bahar
  04/05/2016

  Super leuk weer. En wat is James schattig.

 • Reageren
  Anneleen
  06/05/2016

  Weer een heleboel gezellige foto’s! 🙂 superschattige foto van James met zijn starbucks bekertje! Heel veel plezier in Parijs! Geniet van het mooie weer!
  Anneleen onlangs geplaatst…Paris, tu es belle!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.