Picture Palette: kinderboerderij, proefdrukken geboortekaartjes

We kabbelen rustig door richting het einde van mijn zwangerschap. Deze week ontvingen we de proefdrukken van de geboortekaartjes, bezochten we de kinderboerderij en kreeg ik een mooie ketting van James.

WOENSDAG

Een bezoekje aan de verloskundige (ik moet nu eens per week). Alles was weer goed! IJzergehalte ook, dat is belangrijk straks voor de bevalling mocht ik veel bloed verliezen.

Avondwerksessies. Met mijn buik pas ik niet meer heel goed bij de tafel, ik zit er nu altijd een stukje vandaan.

DONDERDAG

Donderdag is mijn thuiswerkdag. Nadat ik James van de gastouder had gehaald mocht ‘ie thuis nog even spelen. Duplo blijft favoriet.

VRIJDAG

Krullen gemaakt met mijn Max Pro binnen 7 minuten. Ik maakte er een video van! Deze vind je hier.

James werd weer geknipt. We houden het goed bij, hij gaat iedere anderhalve maand voor een knipbeurt naar Lisa.

Op vrijdag heb ik nooit zin om te koken (zeker niet nu ik hoogzwanger ben) dus meestal is het dan iets makkelijks. Deze keer sushi!

ZATERDAG

We brachten een bezoekje aan de kinderboerderij. Love cavia’s <3

Lekker stampen in de plassen!

Koffie, cake en Fristi.

Dit kalfje was net vandaag geboren.

En de biggetjes waren ook nog maar een paar weekjes oud.

Dat was even schrikken! Deze spin wachtte me op onderaan de trap. Het nare van dit soort beesten is.. dat ze altijd met z’n tweeën zijn. No2. hebben we tot op heden nog niet gevonden.

Toen ik mijn vriend eropuit had gestuurd voor boodschappen, kwam ‘ie hier ineens mee aan. Lekker was het zeker! Kennen jullie dit?

ZONDAG

Het zonnetje scheen heerlijk dus maakten we een wandelingetje naar het bos. James vond ondertussen allerlei stenen die hij in het water wilde gooien.

Paar takken gevonden die natuurlijk mee moesten.

Ik hield de wandeling anderhalf uur zonder te zitten vol. #knapvanmezelf #36weken #jaikhebmijnuggsaan

‘S middags maakte mijn vriend het huis schoon en deed ik de strijk.

MAANDAG

Oma kwam dus was het feest in de supermarkt. Normaal gesproken loop ik dit speelapparaat zo snel mogelijk voorbij, maar deze keer ging er bij uitzondering een centje in.

‘S avonds aten we stokbrood met kaasjes en een soepje.

DINSDAG

James ging naar de gastouder en ik werkte thuis. Oeps.. Deze liet ik tussendoor op de grond vallen.

Yes! De proefdrukken van de geboortekaartjes kwamen binnen.

De kaartjes worden mij aangeboden door Hippegeboortekaartjes.nl. We hebben er echt wel even over gedaan om tussen al die leuke exemplaren een kaart te vinden, de keuze was er zó groot. Uiteindelijk hebben we het terug weten te brengen tot drie kaartjes en daar maken we nu een definitieve selectie uit. Er zat nog een handige waaier bij met de verschillende papiersoorten waarop je je kaart kunt laten afdrukken.

James had vandaag bij de gastouder een mooie ketting voor me geknutseld. Met pijn en moeite dat wel, want de gastouder zei dat hij na drie ‘kralen’ er alweer klaar mee was. Ik vind ‘m beeldschoon.

Dat was ‘m weer! Phoe het is toch best wel druk deze weken. Hoewel ik tussendoor echt wel probeer te rusten, zijn er nog genoeg werkgerelateerde dingen die móeten gebeuren waardoor ik geregeld tot ’s avonds laat aan het werk ben (nu ik dit typ is het ook al 22.00 geweest). Ik heb inmiddels wel wat zakelijk afspraken afgezegd omdat dat toch teveel van het goede bleek, maar ik vind het lastig om een echte ‘rem’ te vinden.

>> Volg me ook op Instagram!

Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Sylvia - alovelyadventure
  20/09/2017

  Je bent echt prachtig zwanger! Ik ben zo jaloers op je krullen.. Bij mij blijft dat nooit zitten. Lees heel dun haar..Zo leuk de beroemde spaghetti ketting. Ben benieuwd wanneer ik zoiets moois van mijn dochtertje mag krijgen?
  Sylvia – alovelyadventure onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Reageren
  Liset
  20/09/2017

  Ah jakkie, die spin! Dat zijn van die wolfspinnen toch? Ik had er ook een keer eentje in mijn woonkamer, ik wist niet wat ik mee maakte, die dingen zijn grooooot! En wat heerlijk dat je met James het bos in bent gegaan. Knap dat je het nog zo lang hebt vol gehouden.
  Liset onlangs geplaatst…The Body Shop Halloween Vanilla PumpkinMy Profile

 • Reageren
  Jodi - lief thuis
  20/09/2017

  Wajoo 1,5 uur wandelen. Respect preggo
  Jodi – lief thuis onlangs geplaatst…Hoe bereiden we onze peuter voor op een baby en de eerste ontmoeting….My Profile

 • Reageren
  Carmen
  20/09/2017

  Ahh die ketting, zo lief! Om te koesteren ja :). En je weet dat je ook geen sushi met rauwe vis mag toch? 😉
  Carmen onlangs geplaatst…Het geboortekaartje van NoëlMy Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   20/09/2017

   Sushi mag wel alleen niet met rauwe vis! Gelukkig lust ik geen vis.

 • Reageren
  Sara
  20/09/2017

  Gatver!!!! Mijn haren staan nog steeds overeind door die extreem grote spin…..
  Nu ben ik wel erg benieuwd hoe je deze hebt weg gehaald.
  Als mijn man niet thuis was geweest zou ik serieus de buurman hebben opgehaald haha.

  • Reageren
   La Vie Sanne
   20/09/2017

   Ja vies he die spin. Met de stofzuiger weggehaald.

   • Reageren
    Yvonne
    20/09/2017

    Met de stofzuiger? Dan leeft ie nog….Vind ik prima hoor, maar wel n beetje zielig zo in die stofzuigerzak….
    Spinnen zijn heel nuttig (ja sorry ik ben niet bang). Ik zet ze altijd (levend!) buiten. Met zachte hand. Ze doen niks hè?!

    • Reageren
     LA VIE SANNE
     20/09/2017

     Stofzuiger hebben we toen de nacht buiten laten staan haha, omdat we al vermoedden dat ie misschien nog zou leven. Ik hoop voor ‘m dat ie er is uitgekropen. En voor ons dat ie niet meer terug komt, want ik hou er niet van.

 • Reageren
  Denise
  21/09/2017

  Lieve Sanne,

  Denk je wel aan jezelf! Andere werken met 36 weken ook niet meer of iig nauwelijks, geniet van je buikje en je qtime met James ♡

 • Reageren
  Lieke
  21/09/2017

  Ik ben heel erg benieuwd naar het geboortekaartje. Die papiersoorten zien er in ieder geval mooi uit.
  Lieke onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  22/09/2017

  Ben alvast benieuwd naar het geboortekaartje! 🙂 en heerlijk, zo lekker rustig wandelen in het bos!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageren
  Emma
  26/09/2017

  Hi Sanne! Wat leuk om te zien wat jullie allemaal doen, zo herkenbaar!! Wij kwamen jullie die zondag nog tegen bij het bos! Ik denk niet dat je mij herkende. Ik wil je ook niet lastig vallen als een of andere groupie! Anyway fijn dat de zwangerschap zo goed verloopt. Succes met de laatste loodjes!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.