Picture Palette: de jurk die niemand mooi vond & vriend naar Zuid-Amerika

In deze picture palette zie je foto’s van onze boswandeling, lees je meer over mijn jurk die niemand mooi vond en klets ik je bij over mijn laatste coachingsessie.

img_7988

Tijd voor een boswandeling op woensdagavond! Het was heerlijk weer en het zonnetje scheen nog volop door de bomen.

img_7989

Dat levert natuurlijk prachtige plaatjes op.

img_8034

James was druk bezig kastanjes te verzamelen om deze vervolgens in het water te ‘ploempen’.

img_8039

Verse pasta met wat rucola en pijnboompitjes. James vond het niet zo geslaagd, wij wel.

img_8050

Donderdag had ik weer een afspraak bij Specsavers om te overleggen over mijn lenzen. Ik heb ze nu een maand maar vind het allerminst comfortabel. We besloten samen dat ik daglenzen kon proberen, als allerlaatste optie. Deze zitten al een stuk beter!

img_8054

Tijd voor de kwartaalaagifte.

img_8115

Vrijdagavond kwam de Herfsteditie van de Foodybox binnen. Dit was de inhoud. Dat wordt weer smullen!

img_8117

Die avond aten we een bloemkoolsoepje met bieslook en gebakken parmaham.

img_8123

Op zaterdag had ik mijn laatste coachingsessie. Ik fietste langs het centrum dus haalde even een kop koffie bij Mams.

img_8126

En die koffie was best lekker! Niet duur ook.

img_8132

In deze laatste sessie stond het onderwerp ‘structuur’ wederom centraal. Later hierover meer.

img_8135

Tijd om wat op te ruimen! Maandag zouden er kijkers komen voor ons huidige huurhuis dus de bezem moest er flink door.

img_8137

Van alles uitgezocht wat weg kon of leeg was en gesorteerd op categorie zoals gezichtsverzorging, gezichtsreiniging, bodylotions, douchegel, haarspul, scheerspul, etc.

img_8139

En zo werd het! Jammer dat ik de la niet van te voren heb gefotografeerd want dat was echt een bende, niet normaal.

img_8148

Ook wasten we de bankhoezen. Voor James bouwden we een hut van de kussens.

img_8203

Nog even naar de bouwmarkt voor nieuwe lampen.

img_8208

Aan het einde van de middag gezellig borrelen. De Maaslanderkaas kwam uit de Foodybox.

img_8217

‘S avonds maakte ik een hartige taart met gerookte kip, paprika en hüttenkase.

img_8314

Zondag weer even wandelen met mijn peuter. Voor ik het wist was hij dit steegje ingedoken om vervolgens heel hard naar beneden te rennen.

img_8329

Toen de schoonmaakklus geklaard was zette ik deze nepnagels bij mezelf. Het zijn de imPRESS press-on nagels. Ze zitten al drie dagen als een huis! Ze zijn nu trouwens in de aanbieding bij Kruidvat.

img_8374

James lief spelen met zijn autootje.

img_8376

Vriendlief vertrok maandagochtend heel vroeg naar Schiphol voor een businesstrip naar Zuid-Amerika. Altijd even wennen als hij weer even in het buitenland zit, vind het zo ongezellig als ‘ie weg is.

img_8388

Gek doen op Snapchat.

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"5CE6F952-8C0E-4988-9895-814508C17A52_1477303912176","width":3344,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"source":"editor","origin":"gallery","height":2508,"subsource":"done_button","total_editor_time":44,"brushes_used":0}

Huis opgeruimd, wat een chill gezicht zo.

img_8400

De kijkers voor ons huurhuis zouden rond 13.00 komen. Heel onhandig, want dat is precies de tijd dat James zijn slaapje doet (12.00 tot 14.00). Ik moest ‘m dus wakker maken terwijl hij zo zoet lag te slapen.

img_8408

Even een kop koffie halen bij Josan van de blog GoodGirlsCompany. Zij woont ook in Arnhem.

img_8412-1

Het was maandagavond 9 uur toen ik erachter kwam dat ik zelf nog niet gegeten had, James had ik eerder al wat spaghetti gegeven die ik eerder die week had ingevroren. Dan maar sushi bestellen! Ik ben echt helemaal into sushi de laatste tijd, heb het pas sinds een paar maanden ontdekt. De sushi shizzle met vis sla ik over, maar met kip en vega vind ik enorm lekker.

img_8423

Op dinsdag (gisteren) ging ik naar Amsterdam voor een persoonlijke make-upsessie van Make-up Studio. Thee en vers sap voor onderwerp gehaald bij de appie to go.

img_8425

Nagels zitten nog steeds! (Let niet op mijn nagelriemen trouwens, die zijn niet al te best).

img_8426

Ola! Effe snel een selfie vanuit de trein.

img_8432

Make-up Studio zit aan de Heiligeweg in Amsterdam.

img_8433

Ik was verbaasd over de hoeveelheid producten en ook over de prijs van de producten!

img_8436

Hey. Ja dit is dus dé jurk die bijna niemand leuk vond op Instagram en die ik toch lekker gekocht heb.

img_8437

Veeeeeeel nagellak!

img_8441

Met deze producten werd ik opgemaakt.

img_8450

Love it! Lekker gewaagd.

img_8451

Mijn ogen werden op verzoek donkerpaars gemaakt.

img_8455

Voordat mijn trein ging lunchte ik nog even bij Illy, tegenover Amsterdam centraal.

img_8457

Van mijn koffie was werk gemaakt!

img_8466

Thuis even snel een foto van mijn look gemaakt. Ik kreeg veel complimentjes over mijn ooglook toen ik nog even in Amsterdam ging winkelen. Enne, zeg nou zelf, die poezen op mijn jurk zijn toch echt wel leuk?!! Ach, het is ook een kwestie van smaak.

img_8469

Lucky me, want ik mocht nog wat goodies uitzoeken bij Make-up Studio. Ik koos een highlighter, een eye pigment en twee kwasten. De fluffy blendingkwast heb ik zelf gekocht. Er komt zeker een review van de highlighter!

img_8470

Toen ik zag dat bij Kruidvat het merk Broadway in de aanbieding was kocht ik nog wat nieuwe setjes nagels en een setje wimpers.

Dat was mijn week! Komende week heb ik van alles en nog wat op de planning. Er komt een vriendinnetje twee dagen logeren (ze werkt wel overdag) en in het weekend ga ik naar familie in Heerenveen. Volgende week woensdag komt mijn vriend weer terug uit Zuid-Amerika.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  martina
  26/10/2016

  mmmmm die foodybox ziet er goed uit! dat soepje ook trouwens 🙂
  martina onlangs geplaatst…26 Oktober 2016 – OchtendhectiekMy Profile

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  26/10/2016

  Ik vind je kattenjurk hartstikke leuk!!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Winactie – Win twee boeken over voeding! #HerfsthopMy Profile

 • Reageren
  Josan Jongbloed
  26/10/2016

  Dat zijn toch ook geen poezen, maar panters. Ondanks dat James uit zijn middagslaapje was gehaald, was hij erg vrolijk en gezellig. Als jullie gesetteld zijn, kom ik binnenkort bij jullie in je nieuwe huis.
  Josan Jongbloed onlangs geplaatst…Maybeline Master strobing stick 200 medium nude glowMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  26/10/2016

  Wat een leuke foto’s! Zoveel moois, bij Make-Up Studio!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Shoplog Sample Sale Superdry #2My Profile

 • Reageren
  Karen
  26/10/2016

  Die jurk vind ik jou dus heel geinig staan.
  Was je in Warnsborn? Of zie ik dat verkeerd?

 • Reageren
  Nesrin
  26/10/2016

  Ik vind de producten van Make-Up Studio ook bijzonder goed en goedkoop.

  Leuk dat je een date met Josan hebt gehad.

  Je rockt de kattenjurk! Gaaf dat je ‘em toch gekocht hebt en een high five voor Mams koffie 😉

  Oh en die nagels! Wow wat een kwaliteit.
  Nesrin onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn kledingkast: designermerken & confectieMy Profile

 • Reageren
  jodi - liefthuis
  26/10/2016

  Wauw wat blijven die nagels goed zitten. Ik ben altijd zo onhandig met van die plaknagels, maar deze zien er beter uit. en Wauw wauw wauw wat is het mooi daar in het bos echt super mooie fotos heb je gemaakt.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Lief thuis’ 1e verjaardag….+ WIN een handmade flexfolie shirt naar keuzeMy Profile

 • Reageren
  I
  26/10/2016

  Waar komt james zn jasje vandaan, als ik vragen mag?s

  • Reageren
   La VieSagista
   26/10/2016

   Van de H&M! Ligt nu in de winkels 🙂

 • Reageren
  Jorinde
  26/10/2016

  Ik vind je poezenjurk echt helemaal te gek! En prachtige ooglook inderdaad. Zelf pak ik niet zo gauw naar die tinten maar misschien ga ik dat toch maar eens doen.
  Jorinde onlangs geplaatst…Hotspot | Alle kattencafés van Nederland!My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  03/11/2016

  Wat een prachtige foto’s van in het bos, heel mooi !
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.