Picture Palette: genoten van het weer & VERRAST MET BABYSHOWER

Wat een waanzinnig leuke week was dit! Dit weekend werd ik verrast met een heuse babyshower. Dat en meer zie je in deze Picture Palette.

>>> Volg me ook op Instagram!

WOENSDAG

Omdat James niet zo’n fantastische groente-eter is besloot ik een pasta te maken en daar de groente doorheen te raspen. Pokkenwerk, maar het werkte wel! Wel heb ik het idee dat de saus dan iets wateriger wordt.

Deze dag was ik trouwens moe, heel moe. Het slapen wordt steeds ongemakkelijker en soms ligt ik uren achter elkaar wakker. Ik had geen zin om me op te maken, daar had ik gewoonweg geen energie voor.

DONDERDAG

Ik werkte thuis en James was bij de gastouder. Geen foto’s gemaakt omdat ik zo druk was!!

VRIJDAG

James en ik genoten van het weer vandaag. Wat een verademing om na alle regenachtige dagen weer in de zon te kunnen lopen!

James plukte bloemetjes voor mij en deed ze in zijn kar.

Ik probeerde een foto te maken voor bij dit artikel maar het mislukte steeds.. Uiteindelijk gebruikte ik maar een foto van Shutterstock.

Vrijdagavond aten we wat ‘kliekjes’. Een aantal dingen uit de koelkast moesten op.

ZATERDAG

We begonnen de ochtend met de nieuwe CD van Nick en Simon <3

Ik had weer beter geslapen, meer energie en maakte mij op. Vandaag zouden we naar familie in het Noorden gaan.

James zijn favoriete bezigheid bij zijn oma’s: kikkers en padden vangen vangen.

Ook mocht ‘ie nog met zijn ooms mee roeien. Wat een feest!

We bleven nog even eten – er was heerlijk gekookt voor ons – en rond 22.30 waren we weer thuis.

ZONDAG

Nietsvermoedend ging ik met vriend- en zoonlief wandelen op de Veluwe. Het was schitterend weer dus ik nam mijn camera mee om wat mooie kiekjes te schieten. Wat ik nog niet wist was dat er daarna een babyshower op mij stond te wachten..

Ik schoot een aantal prachtige plaatjes van James. Spijt dat ik nooit vaker mijn goede camera erbij pak!

We dronken koffie bij de Posbank.

Nog even snel een broodje kroket meepikken voordat we weer naar huis gingen.

En terwijl ik allang niet meer gedacht had aan een babyshower omdat ik natuurlijk nog maar drie weken te gaan heb, werd ik toen ik thuis kwam feestelijk ontvangen door een heel aantal lieve vriendinnen. Eerlijk is eerlijk, wat had iedereen zijn best gedaan! Zo makkelijk is het namelijk niet om mij te verrassen kan ik je vertellen, want ik heb al heel snel iets door.

Terwijl ik dus ’s ochtends met James en mijn vriend naar de Veluwe ging, zijn de meiden naar mijn huis gegaan en hebben ze daar alles klaargezet en voorbereid. Ook mijn vriend zat in het complot.

Elise heeft het surprise-moment op video vastgelegd (thanks doll) en ik was ook super verrast dat Josan erbij was. We hebben een onwijs leuke middag gehad met heerlijke hapjes, een babybingo en andere leuke spelletjes. Wat heb ik toch een stel gouden mensen om me heen <3.

Er hing zoveel mooie versiering en er waren zoveel lekkere zelfgemaakte hapjes, echt TE GEK was het. Vriendinnen waren van heinde en verre gekomen (zelfs een vriendin die zelf al 29 weken zwanger was kwam helemaal uit Groningen en mijn vriendinnetje uit Genève was speciaal overgevlogen). Alsof de verrassing zelf al niet genoeg was heb ik nog een fantastisch cadeau van ze gekregen: de co-sleeper van Petit Amelie. Heel erg blij mee! Nogmaals dankjulliewel allemaal, wat ben ik een bofkont met al die fijne mensen om me heen en ik zal dit leuke feestje nooit vergeten.

>> Lees hier mijn laatste zwangerschapsupdate <<

MAANDAG

Leuk, zo’n gezellig stapeltje afwas op de achtergrond bij een selfie..

‘S middags plofte er een heel leuk pakketje op de mat, namelijk een setje uit de Noppies X Kelly Caresse collectie. Ik vind het onwijs cool dat Kelly dit heeft mogen ontwerpen en natuurlijk een eer dat ik een van de toffe setjes heb mogen ontvangen. Je shopt de collectie hier.

Dat was ‘m weer! Tot volgende week!


Foto: No Pictures via Shutterstock.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Femke
  26/09/2017

  Wat een heerlijke week heb je achter de rug. Wat lief ook dat je zo bent verrast met de babyshower. Grappig, wij hebben die co sleeper laatst ook gegeven op de babyshower van een vriendinnetje. Mooie foto’s heb je gemaakt van James!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 38 2017: Jessie J, Kingsman & een logeetjeMy Profile

 • Reageren
  Jorinde
  26/09/2017

  Wat een ontzettend leuke en lieve verrassing van je vriendinnen! De babyshower ziet er ook echt super leuk uit! En prachtige foto’s van James inderdaad, zo heerlijk in het zonnetje!
  Jorinde onlangs geplaatst…Heel Holland Bakt in 10 hoogtepunten #3My Profile

 • Reageren
  Sylvia - alovelyadventure
  26/09/2017

  Wat een ontzettend gave verassing. Fijn dat je zulke lieve vriendinnen hebt die dit zomaar organiseren. Ik vind je er trouwens prachtig uitzien..
  Sylvia – alovelyadventure onlangs geplaatst…About last week..#38My Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   26/09/2017

   Dankjewel Sylvia. Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn lieve vriendinnen.

 • Reageren
  Eke
  26/09/2017

  Wat een mooie foto’s van jullie op de Posbank! Heerlijk dat je zo verwend bent, gouden meiden heb je om je heen!
  Eke onlangs geplaatst…Benefit Foolproof Brow PowderMy Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   26/09/2017

   Ja wat een lieverds he!

 • Reageren
  Lifesabout
  26/09/2017

  Wij gaan ook regelmatig wandelen bij de Posbank, heerlijk daar! En zo leuk dat je bent verrast! Lekker nagenieten nu.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Hoe blijf ik, ondanks mijn aandoeningen, zo gezond mogelijk?My Profile

 • Reageren
  Karen
  26/09/2017

  Waanzinnig mooie foto’s Sanne. En wat een heerlijke verrassing. Zul je wel verdienen, al die fijne vriendinnen! 😉

 • Reageren
  Anneleen
  30/09/2017

  Oh wat ziet die babyshower er gezellig uit, zoveel lekkers! En wat fijn, zoveel lieve vriendinnetjes om je heen! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.