Picture Palette: fijne budgetmake-up, buikfoto’s & iets heel doms vergeten

Welkom bij weer een nieuwe Picture Palette, waarin je deze keer mijn mening leest over een aantal fijne budgetmake-upjes en waarin ik je tevens vertel wat voor domme actie ik gisteren had.

WOENSDAG

Van Lidl was er een leuk pakket binnengekomen met allerlei verzorgings- en make-upproducten. Het beauty assortiment van Lidl wordt steeds groter en er zitten écht fijne dingen tussen. De cleansingproducten heb ik zelf al een paar keer gekocht maar nu is er ook weer nieuwe make-up en zelfs een elektrische gezichtsreinigingsborstel in het assortiment. Daar wilde ik wel wat van uitproberen.

Ik begon met het nagellakje dat erbij zat. Dit is de kleur 12 peach. Leek mij een heel fris tintje voor op de teennagels en het pakte inderdaad leuk uit. Mooi ook bij zongebruinde voeten.

Verder was ik heel nieuwsgierig naar de mascara’s en de lipgloss.

Oeh, ik houd van exemplaren met siliconen borsteltjes! Die werken het fijnst met separeren en geven daardoor ook de meest natuurlijke look.

Voilà, een prima mascara die lekker werkt en mijn wimpers mooi klontvrij houdt. Deze is er dus ook in een waterproofvariant. Op mijn lippen draag ik de roze gloss. Hier ben ik erg verrast over! Bij een natuurlijke look als deze vind ik lipgloss altijd heel passend. Hij plakt niet, ook een pluspunt. Het is de kleur 13 Rich Magenta.

Work in progress! Ik besloot mijn laptopje lekker buiten neer te zetten. James vermaakte zich in het zwembad.

Ook had ik nog een nieuw hoesje voor mijn telefoon besteld die vandaag binnenkwam. Voor de geïnteresseerden: het is de Spigen Neo Hybrid in roségoud, mijn tweede exemplaar alweer (die andere was vies en vergeeld). Nu kan er weer een tankwagen overheen rijden zonder dat ‘ie stukgaat (wel handig met een peuter die mijn telefoon zo’n 10x per dag tegen de grond aan smijt). Ook bestelde ik een nieuwe HandyGrip. Ik kan echt niet zonder dat bandje, mijn telefoon is sinds dat ding nooit meer uit mijn handen gevallen.

’s Middags kwam er nog een stapel pakketten binnen. #bloggerlife

James en ik aten deze avond alleen dus had ik eerder deze week al wat restjes vega lasagne bewaard.

Na het eten plofte ik op de bank om mijn guilty pleasure te kijken.. RTL Boulevard.

Rond een uur of 20.00 had ik ineens zin in verse jus met ijsblokjes. Zal de zwangerschap wel zijn denk ik.. HEERLIJK!

DONDERDAG

De volgende ochtend wilde ik meteen de gezichtsborstel van Lidl even testen. Hij had de hele nacht aan de lader gestaan dus nu kon ik ‘m mooi uitproberen. Ideaal om je poriën lekker schoon te krijgen voordat je dagcrème aanbrengt. Er zitten vier verschillende standen op en drie verschillende borstels bij. Hij is te koop in de webshop, ik zag dat ‘ie nu maar 15 euro kost.

Ik bracht James naar de gastouder en ging ik daarna even de stad in om een uv-werend shirtje voor hem te halen. Aangezien hij met dit weer veel tijd in het badje doorbrengt is dat wel nodig.

‘S avonds at ik een hapje met een vriendin. Ik ging voor pizza.

VRIJDAG

Wederom een warme dag. Tijd voor een groene smoothie met ijsblokjes.

Team witte sneaker! Ik mocht deze damesschoenen uitkiezen bij Sascha.

“s avonds maakte ik salade met zelfgemaakte bladerdeegbuideltjes gevuld met boursin, ham en creme fraiche.

ZATERDAG

Zaterdag was het eindelijk was koeler en kon ik weer een make-uplook dragen die het langer dan twee uurtjes op mijn gezicht zou uithouden. We deden deze dag niet veel bijzonders, een beetje boodschappen doen en verder gewoon lekker chillen.

Mijn geraniums bloeien als een tielelier door de combinatie van warmte en regen.

ZONDAG

Zondagochtend werkte ik een beetje en mijn vriend en James waren druk met de Playstation.

Onder het werken door keek ik de nieuwste vlog van Nick en Simon.

Ik maakte me vandaag lekker uitgebreid op.

‘S middags gingen we nog even de stad in voor een kleine shopsessie. Terwijl papa spijkerbroeken aan het passen was, vermaakten wij ons bij de spiegel.

De nieuwe Nikkie store was toevallig zaterdag geopend en ik moest natuurlijk even naar binnen. Ik vind ALLES van dit merk mooi. Echt 100% mijn stijl. Ik paste een paar jurkjes die ik mooi met de zwangerschap aan kan en uiteindelijk heb ik ze via internet besteld omdat mijn maat er in de winkel niet meer was.

Show the belly!

MAANDAG

Maandag was ik er met mijn hoofd niet helemaal bij. Om 09.45 kreeg ik een appje van de gastouder waar James bleef. OEPS! Dat was waar ook, ik had een dag omgeruild en James zou vandaag naar haar toe in plaats van donderdag. Ik sprong met James in de auto en om 10.05 kwamen we bij haar aan.

De rest van de dag werkte ik.

Tegen vijven haalde ik James weer op van de gastouder en kookte ik een simpele maaltijd.

Na het eten maakten we nog een wandeling en James ging mee op de loopfiets.

Ik poseerde nog even voor een buikfoto. Alleen een beetje jammer van die lantaarnpaal voor m’n neus haha.

Dat was ‘m weer! Tot volgende week!


Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Joyce
  27/06/2017

  Wat een leuk weekje! En wat groei je mooi <3
  Joyce onlangs geplaatst…ZomerbucketlistMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  27/06/2017

  Aah leuk weekie zeg!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Absolute musthaves voor de zomerMy Profile

 • Reageren
  marleen
  27/06/2017

  Krijg gelijk zin om ook in dat zwembad te zitten. Met een glas verse jus, haha!
  Die Lidl make up ziet er best oke uit trouwens! Ik heb die reinigingsmelk al een tijdje en die werkt ook echt prima!

  Je buik is trouwens práchtig <3
  marleen onlangs geplaatst…Zelfgemaakte ijsjes met Griekse yoghurt, banaan en framboos – RECEPTMy Profile

 • Reageren
  Jodi - lief thuis
  27/06/2017

  Die lantaarn paal ??? wel hele mooie buik Meis hij groeit mooi
  Jodi – lief thuis onlangs geplaatst…De verjaardag cadeaus van onze spruit….tweede verjaardag…My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  27/06/2017

  Ben nu erg benieuwd naar die gezichtsborstel van Lidl… 🙂 En wat heb je een mooie buik, Sanne!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageren
  Vanessa
  29/06/2017

  Ha ha, James voor de spiegel, mooi kindje. Trouwens, het is maar een idee, James en Emma, klinkt dat als meisjesnaam 😉
  Dat hoesje voor je mobiel is wel leuk, mag ik vragen waar je het hebt gekocht. De gastouder, oh ja, zoiets zou mij echt overgekomen.

 • Reageren
  fashion heels
  07/08/2017

  whoah this weblog is magnificent i love studying your posts.
  Keep up the great work! You already know, a lot of
  individuals are looking round for this info, you could help
  them greatly.
  fashion heels onlangs geplaatst…fashion heelsMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.