Picture Palette: events in Amsterdam en personal coachingsessie

Het beautyseizoen is weer losgebarsten! Dit betekent vaak naar Amsterdam en verder had ik mijn tweede persoonlijke coachsessie.

img_6568

Samen met Myrthe van Blushingbrunette ging ik dinsdag naar het Max Factor event. Zij komt ook uit Arnhem en we besloten gezellig samen te reizen. Het was weer een heerlijke zonnige dag.

img_6595

Max Factor’s vaste make-up artist Marie-Sophie Steenaert maakte een prachtig blond model op met de nieuwste producten. Altijd leuk om zo een real life indruk te krijgen.

img_6599

Een van de nieuwe producten is de Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner in verschillende kleuren (hij bestond al in zwart). Het model draagt hier de blauwe variant.

img_6602

De Miracle Match foundation is een grote favoriet van mij. Hij heeft een zeer grote kleurenrange.

img_6612

Er was een persoonlijke quote voor mij op de spiegel gedrukt. Hoe leuk?!

img_6614

Ook ik kreeg een mooie eyeliner aangebracht. Ik ging voor de donkerbruine variant, de rest van de kleuren paste niet zo goed bij mijn kleding.

img_6616

Het daaropvolgende event was van een merk dat zeer binnenkort in Nederland verkrijgbaar zal zijn: Merci Handy. Het event vond plaats op het dakterras van het Volkshotel.

img_6619

We werden verwelkomd met een groene smoothie.

img_6627

Van het merk Merci Handy zullen er handsanitizers en verfrissende gezichtssprays verkocht gaan worden bij de ICI Paris. We mijn Instagram Stories heeft gezien had misschien al door dat ik nu al helemaal dol ben op deze producten. De geuren zijn gewoonweg heerlijk!

img_6631

De lunch was lekker en gezond.

img_6647

Donderdag ging ik wederom naar Amsterdam. Dit keer voor mijn vijfde laserafspraak bij Silk Laserclinic. Mijn haargroei is vrijwel volledig gestopt bij mijn bikinilijn. Echt ideaal! Ik heb nog één sessie te gaan en dan komt het als het goed is nooit meer terug.

img_6648

Even poseren voor de foto.

img_6814

Daarna wipte ik nog even langs bij mijn mediabureau. Even bijkletsen en het hebben over lopende en aankomende campagnes. Vinden jullie mijn trui niet cute trouwens? Van de H&M!

img_6652

‘S middags had ik nog wat tijd over voordat ik James weer bij de gastouder zou ophalen. Ik ging bij Douglas naar binnen omdat ik wat Anastasia wenkbrauwproducten wilde uitproberen. Helaas waren de kleuren toch niet helemaal wat ik zocht. Ik heb zo’n ontzettend moeilijke wenkbrauwtint, erg lastig. Ik heb nu een limited edition potlood van Essence die heel goed werkt maar die is dus niet meer te krijgen.

img_6678

Mijn lenzen waren binnengekomen bij Specsavers. Ik ben al een paar dagen aan het oefenen maar ik kan maar niet wennen aan het dragen en ook het uitdoen vind ik erg lastig. Het zich vind ik dan wel weer heel fijn. Nu draag ik alleen af en toe een bril maar dat is niet meer voldoende. Mijn zicht gaat echt achteruit. Hopelijk wil ik over een maand niet meer anders!

img_6659

James is helemaal into Duplo te laatste tijd. We vinden dit leuk om samen te doen.

img_6662

Ik draag hier een nieuwe highlighter van Sleek. Uit het Solstice palette. Vind ‘m echt heel mooi! Lekker aanwezig.

img_6675

Aangezien het weer nog steeds behoorlijk warm was vorige week mocht James van mij vrijdagmiddag een ijsje uitzoeken. Het werd appeltaartijs.

img_6681

Zaterdag had ik mijn tweede persoonlijke coachingsessie, deze sessies worden mij aangeboden door GORTcoaching. Ik ga hier nog uitgebreid over schrijven maar in ieder geval ben ik met een persoonlijke coach bezig om een aantal zaken op persoonlijk en zakelijk vlak aan te pakken. Zo wil ik meer gestructureerd gaan leven, beter kunnen plannen en ook werken aan het presenteren van mezelf.

img_6693

Het weekend hadden we een verjaardag in Heerenveen. Wederom was het weer prachtig. We aten ’s avonds buiten.

img_6694

Salades voor bij de bbq.

img_6697

James hielp oma even met de auto wassen.

img_6701

Zondag gingen we door naar mijn schoonvader. Hij is een ster in koken en had hier een lekker broccolisoepje gemaakt.

img_6702

Ook het hoofdgerecht was verrukkelijk: verse pasta met een rode pestosaus, gebakken seranoham en pijnboompitjes.

img_6712

Maandagochtend was het tijd voor de tandarts. James hoefde nog niet voor controle maar mijn vriend en ik wel (geen gaatjes, yaj!). We bleven om en om met James in de wachtkamer want hij begon heel erg te huilen als hij erbij was. Hij vond het maar niks dat een vreemde man in mama’s mond zat te pielen.

img_6714

Daarna met mama boodschapjes doen bij de Jumbo. James mag van mij altijd de producten scannen.

Dat was mijn week! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om even mee te gluren.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  28/09/2016

  Leuk joh! Ik ben erg geïnreresseerd in de coaching. Heel benieuwd wat je daar over zal schrijven.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Je maandelijkse kans om zwanger te wordenMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  28/09/2016

  Wat relaxed dat de haargroei down under bijna helemaal weg is, wat een uitkomst joh. De trui viel me al op op die foto. Tof dat die gewoon van de Hennes komt. Fijne week heb je gehad, lekker vol met leuke dingen.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: tweeling samen spelen of elkaar in de haren vliegen?My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  28/09/2016

  Waarschijnlijk wel, maar al eens daglenzen geprobeerd? Dat zijn de enige lenzen die ik kan verdragen ivm te weinig oogvocht (kun je laten meten bij de opticien). Daglenzen zijn heel zacht, die voel je niet.

  Leuke week had je. Wat heb je toch een geweldig leuk werk! Beetje jaloers hoor 🙂

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  28/09/2016

  Ik draag al 20 jaar lenzen, het wekt echt vanzelf. Gewoon blijven proberen en oefenen.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Help, een hele dag zonder kind!My Profile

 • Reageren
  Aranka
  28/09/2016

  Oh had dat gezegd van je lenzen! Ik ben echt lenzen pro sinds mijn jonge jaren. Ik kan en wil echt niet meer zonder, maar misschien komt dat ook door mijn slechte ogen. Ik geef je donderdag anders wel tips met in en uit doen! Of anders hier alvast. Zorg dat je nagels niet te lang zijn, dat prikt in je oog, knijp de lens aan de onderkant naar elkaar toe met het eruit halen, zo krijg je hem er veel makkelijker uit. Zorg dat je lenzen goed schoon zijn en boen ze daarom elke ochtend op, kijk of je ze wel goed hebt zitten of misschien wel binnenstebuiten, wissel de lenzen nooit qua oog en zo kan ik nog wel even doorgaan! Misschien heb je er wat aan ;).

 • Reageren
  Tamara
  28/09/2016

  Dat van die moeilijke wenkbrauwkleur ken ik! Is Freedom brow pommade in midden bruin niks voor je? Die gebruik ik zelf ( water en veeg proof, ideaal) en ik denk dat de kleur goed overeenkomt met die van jou!
  Tamara onlangs geplaatst…De eerste woordjes… Oh Joy..My Profile

 • Reageren
  Roely Nolles
  28/09/2016

  Ik zou inderdaad eerst overgaan op daglenzen.Ik was er snel aan gewend en heb supergevoelige ogen.
  Ik heb de lenzen van Eye Wish. De kwaliteit van Specsavers is toch net wat minder.Dat zie je ook wel bij brilmonturen.
  De coach mag zelf nog wel eens wat aan structuur doen wat betreft zijn kleding en houding.
  Ben erg benieuwd naar je verslag over de coaching. De coach komt mij erg onprofessioneel over.

 • Reageren
  Yvonne
  28/09/2016

  Ja, hoewel goedbedoeld advies, het werkt niet bij iedereen zo dat het “vanzelf” gaat met lenzen. Heeft echt te maken met het oogvocht. Ik heb wel een half jaar geprobeerd voordat ik uiteindelijk wist dat daglenzen het enige alternatief was. Het is wel een duur alternatief dus hoop dat harde lenzen bij jou alsnog een optie zijn.

 • Reageren
  Anneleen
  28/09/2016

  Zien er gezellige daagjes uit! Leuk dat de events terug zijn begonnen! Superschattige foto trouwens van James die de producten scant! 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.