Picture Palette: domme mama-actie, tranen met tuiten, opnames Maybelline

Ben ik weer! Deze week had ik een hele domme mama-actie, biggelden de tranen over mijn wangen en was ik in Amsterdam voor video-opnames van Maybelline.

img_7351

Op woensdag ging ik op tijd richting Amsterdam voor een event. Wat voor product er gelanceerd werd dat wist ik van te voren niet. Spannend!

img_7354

Hmm… Zou het om een shampoo gaan?

img_7393

Ons haar werd inderdaad gewassen en daarna gedroogd. Binnenkort vertel ik meer over dit product dat me écht heeft verrast.

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"5CE6F952-8C0E-4988-9895-814508C17A52_1476296878772","width":3344,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":1,"shape_crop":0,"stretch":0},"source":"editor","origin":"gallery","height":2508,"subsource":"done_button","total_editor_time":87,"brushes_used":0}

Ik ben zo benieuwd wat jullie straks van de Vanilla Chai-producten van The Body Shop gaan vinden. Vanaf 1 november liggen de nieuwe kerstlijnen in de winkels. Deze foto plaatste ik op Instagram.

img_7459

Okay en dit was dus mijn domme actie.. Ik moest traktaties maken voor James om uit delen bij de gastouder. Deze domme mama had (een soort van) bootjes geknutseld (voor DIY’s moet je niet bij mij zijn) met sateprikkers als zeiltjes.. Bij het uitdelen stak James echter op een haar na de oogballen van de andere kindjes uit. Oeps. Niet over nagedacht.

img_7474

Donderdag even mijn puntjes laten bijknippen. Het was ZO nodig! Ik was in de zomer voor het laatst geweest.

img_7489

Voor het slapengaan nog even lekker badderen. Ik ben zo blij dat we in het nieuwe huis straks ook weer een bad hebben.

img_7516

Vrijdag vertrok ik met James naar mijn moeder, vriendlief ging een weekend mountainbiken in de Ardennen. Toen we aankwamen had ze een pan met stoofpeertjes klaarstaan. Smullen!

img_7530

De volgende ochtend werd er alweer druk gespeeld. Lekker racen door het huis van oma.

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"5CE6F952-8C0E-4988-9895-814508C17A52_1476522152635","width":2508,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"source":"editor","origin":"gallery","height":3344,"subsource":"done_button","total_editor_time":25,"brushes_used":0}

Mijn moeder paste op en ik ging de stad in om wat kleding te kopen. Op Instagram vroeg ik wat jullie van dit jurkje vonden. De meesten vonden het niks. En toch heb ik de poezenjurk gekocht! Het is weer eens wat anders.

img_7552

Ik liep langs de oliebollenkraam en kon de geur niet weerstaan..

img_7557

Dus ik nam een zakje mee.

img_7567

Op deze druilerige dag ging ik verder nog even langs bij mijn opa en oma. Ze wonen in het bejaardentehuis en mijn opa was net geopereerd aan een liesbreuk.

img_7568

Ik nam James en mijn zusje mee.

img_7570

Ze vinden het geweldig als hun achterkleinzoon mee op bezoek komt.

film

Zaterdagavond gingen mijn zusje en ik gezellig naar Bridget Jones’s Baby. WAT EEN GEWELDIGE FILM MENSEN!! Normaal houd ik niet zo van humorfilms maar ik heb gewoon twee uur lang tranen met tuiten lachen, net als de rest van de zaal. Ben jij er al geweest?

img_7634

Voldaan lag ik die avond in bed. Mijn moeder had de elektrische deken alvast voor me aangezet. Ohhhh da’s lekker!

img_7638

De volgende ochtend gingen James en ik nog even langs bij zijn andere oma’s. James gaat daar altijd achter de kikkers aan. Dit exemplaar zat onder een steen verstopt.

img_7642

Nog even heerlijk in de zon gezeten. Het was echt warm!

img_7650

Zondagavond kwam vriendlief thuis van zijn weekendje Ardennen en ploften we op de bank neer. We keken de Tros TV-show met Ivo Niehe.

img_7839

Maandag weer lekker aan de slag. Ik heb behoorlijk wat lipsticks getest.

img_7847

‘S middags moest ik met James naar het consultatiebureau. Mevrouw was dik tevreden! Hij is iets groter dan gemiddeld maar ze was vooral verbaasd over hoe goed hij praat. Trotse mama!

img_7849

Even een gemakkelijke maaltijd. Noodles zijn zo klaar.

img_7866

Gisteren (dinsdag) ging ik naar Amsterdam voor de opnames van een video voor Maybelline.

img_7870

Al lopende naar de locatie kwam ik dit bordje tegen.

img_7872

Er stond een heerlijke lunch klaar.

img_7881

Groepsfoto met de andere bloggers: Linksboven: Wendy van Soest, linksmidden Lisa Schreuder (MEIDENmagazine), rechtsboven Sarah Rebecca, rechtsmidden Fashionisaparty, en linksonder Beautyunboxing.

img_7930

Ander perspectief 🙂 Fotocredits: Pinkpress.nl.

img_7929

De opnames die we hadden waren voor een online campagnevideo voor de nieuwe Fit Me Matte + Poreless foundation van Maybelline.

img_7945

Moe en voldaan na een leuke dag 🙂

De rest van de week hoef ik niet meer naar Amsterdam en werk ik thuis. Verder heb ik zaterdag mijn laatste coachingsessie en vertrekt vriendlief op maandag naar Zuid-Amerika voor zijn werk. Ook zijn we natuurlijk druk bezig met het regelen van alles rondom ons nieuwe huis.

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reageren
  Josan Jongbloed
  19/10/2016

  Ik ben heel benieuwd naar de video. Komt hij nog voor dit jaar uit?
  Josan Jongbloed onlangs geplaatst…En toen werd ik opgepakt in Disneyland ParijsMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   19/10/2016

   Over twee weken om precies te zijn!

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  19/10/2016

  Bridget Jones baby was echt geweldig hè!! Ik heb ook zo gelachen vooral toen ze haar door die draaideur wilden duwen.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Schermtijd voor een dreumes, wat is verantwoord?My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   19/10/2016

   Jaaaa dat was echt het meest hilarische moment?

 • Reageren
  Nesrin
  19/10/2016

  Ah wat lief dat je moeder de elektrische deken eerder had aangezet.

  Ik ben benieuwd naar de video. Gaaf dat je vriend (ook al is het voor werk) naar Zuid-Amerika gaat.
  Nesrin onlangs geplaatst…Ik stop met de pilMy Profile

 • Reageren
  Martina
  19/10/2016

  Haha die traktatie! Zo herkenbaar! Ik wilde voor Melle zijn eerste verjaardag spiesjes fruit maken, gelukkig bedacht ik me op tijd dat dat misschien een beetje veel gevraagd was van de leidsters 😉 uiteindelijk bekertjes met bellenblaas en rozijnen!
  Martina onlangs geplaatst…19 Oktober 2016 – Fatboy-perikelenMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  19/10/2016

  O smullen! Dat er alweer oliebollen zijn! Heerlijk zo’n elektrisch dekentje hè? Wij hebben ze ook en als het zo koud is, dan ben je blij dat ie alvast aankan :). Tof trouwens dat je een video voor Maybelline hebt opgenomen, ik ben benieuwd!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Review | OPI Breakfast at Tiffany’s kerstcollectie 2016My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  19/10/2016

  Ik vind de poezentrui juist briljant!! Matcht ook leuk met het blousje van je zus op de biosfoto 😉 Hahaha moest wel even grinniken om je actie met de satéprikkers. Lekker kids proof ja.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: die verdomde ochtenden…My Profile

 • Reageren
  Sara
  19/10/2016

  Geweldig jurkje! Waar heb je die vandaan?

  • Reageren
   La VieSagista
   19/10/2016

   Gewoon H&M!

   • Reageren
    Sara
    19/10/2016

    Thnx, ik heb em zojuist ook besteld. In de aanbieding voor € 9,95!
    Zal heel mooi staan met overknee laarzen 🙂

 • Reageren
  Annemijn
  19/10/2016

  Wat een leuke week en een lekker weekendje met je familie! Ik moest wel lachen om je beschrijving van de ‘domme-mama actie’. Ik zou er ook niet aan gedacht hebben hoor!
  Annemijn onlangs geplaatst…Life by Annemijn bestaat 2 jaar!My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  19/10/2016

  Ah super leuk! Vooral die opnames met Maybelline!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Roadtrip door West Amerika Deel 5My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  19/10/2016

  Ik vind je grijze trui zo mooi! Staat je echt goed!
  Verder is die domme-mama-actie gewoon iets wat ik zou doen. Helemaal! Moeten ze je ook maar geen traktaties laten maken…Ik was zo blij dat ze dat afgeschaft hadden bij het kdv van mijn zoontje. En nu op zijn school doen ze ook niet aan aan trakteren op verjaardagen. De kinderen worden op verjaardagen door de school in het zonnetje gezet en dat vind ik zo goed! Anders zijn moeders (altijd de moeders) hele avonden bezig met traktaties maken voor god-weet-hoeveel kinderen. En elkaar maar de loef afsteken wie het mooiste heeft gemaakt. En bovendien: IK HAAT KNUTSELEN! HAAT! Gelukkig heb ik een kind die er ook een hekel aan heeft..hoef ik me daar niet schuldig over te voelen 😉

 • Reageren
  Rianka
  19/10/2016

  Oh ik vind die jurk juist wel superleuk!! Staat je ook heel goed!

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  19/10/2016

  ??? die sateprikkers
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Shoplog: schatten van de kinderkleding en speelgoed beurzen…My Profile

 • Reageren
  Valerie Pittellioen
  19/10/2016

  Met wat krul je je haar? Zo’n mooie krullen!

 • Reageren
  Suz
  19/10/2016

  leuk om je gisteren te zien Sanne en ben super benieuwd naar het eindresultaat! dankjewel voor de link ook. heel lief!
  Suz onlangs geplaatst…Less is moreMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  20/10/2016

  Ik vind het toch een super leuke traktatie hoor! 🙂 Je hebt er werk in gestoken! En super lief dat je je grootouders bezoekt en dat je tijd voor hen maakt! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.