Picture Palette: baggervideo, niet alleen slapen, kiekjes van vriendlief

Ik voel me gewoon jetlagged door de wintertijd, jullie ook? Gaaaaap! Anyway, ik had wel een leuke week met veel sociale dingen. Kijk je mee?

img_8593

Op donderdag filmde ik een look maar uiteindelijk was ik niet bepaald tevreden over de video (wel over de look zelf). Weggegooid materiaal dus weer, voor de zoveelste keer de laatste tijd. Ja, het was echt een baggervideo. Er zat een vlekje op de lens en ik vond de video gewoon niet interessant genoeg.

heerenveen

Vrijdag sjeesde ik in de ochtend door naar Heerenveen, naar mijn familie. (Okay toegegeven, deze foto heb ik gejat. Ik ben niet echt langs de snelweg stil gaan staan om een foto van dit bord te maken, bron).

img_8630

Toen we in Heerenveen aankwamen gingen we meteen door naar de kapper, waar mijn moeder een afspraak had gemaakt voor James.

img_8634

Maar meneer wilde niet en ging op de grond liggen. Hij wilde liever buiten takken zoeken. Tijdens de hele knipbeurt hield ik hem in de houdgreep, vandaar geen foto’s van deze sessie.

img_8636

Stoer kuifje gemaakt! Toch vind ik een zijscheiding leuker bij James. Een ‘net’ kapsel past beter bij hem.

img_8656

Bellen blazen met oma. Bij oma mag dat natuurlijk binnen.

img_8665

Ik had voor James een schema gemaakt met vakjes waarin hij stickers mocht plakken tot de dag dat papa terugkwam. Hij wilde de stickers alleen liever in één keer en in één vakje plakken.

img_8667

‘S avonds lekker in bad.

img_8681

Deze foto vond ik op tafel, hier was mijn moeder in de dertig. Vind dat ik toch wel een beetje op haar lijk, alleen heeft mijn moeder bruine ogen en donker haar. Wel net zo’n groot voorhoofd..

img_8689

Zaterdagochtend meette ik met een vriendinnetje dat op dat moment ook in Heerenveen was. We dronken koffie bij een tentje genaamd ByKees. Echt een super toffe, hippe tent dat is opgezet door een vriendinnetje van mij. De koffie is super lekker maar de smoothies en salades moet je ook zeker eens proberen.

img_8691

Zo ziet het er van de buitenkant uit (gezichten heb ik even geblurred, niet dat je denkt dat zich hier buitenaardse wezens op het terras bevinden).

img_8702

‘S middags vertrok ik naar Emmeloord met James. We zochten een vriendinnetje op dat ook een kindje heeft en bleven een nachtje slapen. We aten pannenkoeken.

img_8724

Zondag weer terug naar Heerenveen en ik was moeeee. James had nogal onrustig geslapen en eindigde bij mij in bed, maar dat ging ook niet helemaal soepel. En die kleintjes, die houden natuurlijk nooit rekening met die verrekte wintertijd he.

img_8732

Nog even in de ballentent spelen bij oma!

img_8707

Ik kreeg ook nog wat foto’s van mijn vriend uit Argentinië. Zijn werkweek daar was ontzettend druk maar in het weekend had ‘ie nog wel tijd om wat sightseeing te doen. Dit is in Buenos Aires.

img_8712

Ook gaf hij me een hint voor een cadeautje dat hij daar voor me heeft gekocht..

img_8735

Ik las de VROUW even door. Leuk artikel over gierigheid. Ik houd niet van gierige mensen, maar kon hier wel om lachen. De schrijfster vertelde bijvoorbeeld dat ze altijd het goedkoopste gerecht neemt in een restaurant.

img_8736

Een van mijn lievelingstoetjes: stracciatellayoghurt!

img_8747

Maandagvond reed ik samen met James weer terug naar Arnhem. Het waren een leuke paar dagen!

img_8743

Mooie zonsondergang.

img_8761

 ‘S avonds bleef er een vriendinnetje slapen die eerder die week ook al twee nachtjes was gebleven. Heel lief van d’r want stiekem vind ik het helemaal niks om alleen te slapen en dit was ook wel erg gezellig. We hielden een tv-avondje en keken onder andere naar Het Perfecte Plaatje.

img_8767

De volgende ochtend meteen wasjes draaien. Deze pluk stof haalde ik nog uit de droger.

img_8771

Koffie mocht natuurlijk niet ontbreken.

img_8780

Gisteren heb ik lekker de hele dag gewerkt, veel foto’s gemaakt en make-upjes uitgeprobeerd. James was bij de gastouder.

img_8783

Nooit verwacht toen ik dit exemplaar kocht dat het wel eens een van mijn meest gebruikte foundations zou worden. Hij is bijna op en als ‘ie nog in het assortiment is, ga ik zeker weer een scoren! Het is een moussefoundation maar hij geeft een hele natuurlijk dekking en hij is ideaal als je haast hebt.

img_8814

Elke avond voordat James gaat slapen lezen we een aantal boekjes. Dit keer in het grote bed, omdat hij daar om vroeg. Een heerlijk rustig momentje om de avond voor hem af te sluiten.

Morgen (vandaag als jullie dit lezen) komt mijn vriend weer terug van zijn zakentrip. Hij komt om 10.00 aan op Schiphol en ik wil hem aldaar met James verrassen. Hopelijk zit het verkeer een beetje mee en zijn we op tijd. De rest van de week is aardig rustig, ik hoef niet naar Amsterdam en komend weekend hebben we niks gepland. Wel moet ik weer wat buffers qua artikelen opbouwen omdat ik de dagen dat ik in Heerenveen was niet zoveel gedaan heb.

Wat vinden jullie van gierige mensen? En vind je het net als ik ook niet zo prettig om alleen te slapen?

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Josan Jongbloed
  02/11/2016

  Namens mij en oudste dochter veel plezier vandaag op Schiphol. Eindelijk herenigd. Je hebt je er kranig doorheen geslagen. Wintertijd sucks. De kids hebben er geen last van, maar ik slaap al dagen beroerd 🙁 Ik vraag me af of gierigheid cultureel bepaald is… .
  Josan Jongbloed onlangs geplaatst…12 reden waarom je Gilmore Girls op Netflix moet kijkenMy Profile

 • Reageren
  Eke
  02/11/2016

  Klinkt als een drukke, maar wel gezellige week! Wat leuk om te zien hoeveel je op je moeder lijkt! En gierige mensen, i don’t get it. Geniet van het leven ofzo! In de 11 jaar dat ik samenwoon is het gelukkkig maar sporadisch voorgekomen dat ik alleen sliep, niet leuk hè? Heel veel plezier strakjes, het is een leuke verrassing!
  Eke onlangs geplaatst…Mijn flop vijf slechtst bekeken video’sMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  02/11/2016

  Alleen slapen sucks haha! En gierige mensen.. Dat snap ik niet al bestel ik ook vaak het goedkoopste maar dat heeft dan er meer mee te maken dat m’n portemonnee niets anders toestaat ?
  Nicole onlangs geplaatst…Hoe verklein je de kans om gehackt te worden?My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  02/11/2016

  Goed dat je de gezelligheid hebt opgezocht en dat je ook ’s nachts gezelschap had. Alleen die nacht met James in bed klinkt minder, al is dat misschien ook wel gezellig… Gelukkig mag je je vriend weer in je armen sluiten nu! Ik vind het kuifje trouwens superstoer staan bij James. Snap wel wat je bedoelt met nette kapsels passen beter bij hem maar dit vind ik juist wel heel cool!
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: een dag met A&M (plog)My Profile

 • Reageren
  Dionne
  02/11/2016

  Ziet er uit als een paar leuke dage!

 • Reageren
  Martina
  02/11/2016

  Dat koffietentje ziet er echt leuk uit! Ik kom wel eens in Leeuwarden, dus ga ik zeker onthouden!
  Martina onlangs geplaatst…2 November 2016 – De jeugd van alle tijdenMy Profile

 • Reageren
  Bregje
  02/11/2016

  Ik vind alleen slapen ook niks! Fijn dat je zo’n lief vriendinnetje hebt dat je gezelschap kwam houden! En ik zie idd gelijkenis met je moeder hoor!
  Bregje onlangs geplaatst…Blauwe vinkjes in Whatsapp: Ja of nee?My Profile

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  02/11/2016

  Oh je lijkt echt op je moeder hoor!!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…En toen was ik mijn lens kwijt, IN MIJN OOGMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  02/11/2016

  Wat lijk je veel op je moeder! Fijn dat je vriend vandaag weer thuis is.

  Ik vind dit stoere kapsel James ook heel leuk staan. Leuk trouwens dat hij op de grond gaat liggen bij de kapper 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Plog: Naar een Turkse bruiloftMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  02/11/2016

  Een druk, maar gezellig weekje zo te zien! Ziet er prachtig uit daar in Buenos Aires!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon LagoonMy Profile

 • Reageren
  Dian
  02/11/2016

  Dan je dichtbij geweest. Woon ook in Emmeloord. Leuke Picture Palette weer.

 • Reageren
  Lieke van Veen
  02/11/2016

  Wat heeft James een leuke jas aan. Die foto van Argentinië ziet er super mooi uit.

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  02/11/2016

  Super lief en heel leuk dat er een vriendinnetje is blijven slapen. Ik vind het Kuifje ook wel heel stoer staan
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Webshop tip: To the moon and back kids + WIN: gaaf setje voor je spruit…My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  03/11/2016

  Wat fijn dat je een paar daagjes bij je moeder bent kunnen zijn! Je lijkt inderdaad hard op haar en je zusje ook! 🙂 Fijn dat je vriend ondertussen terug lekker thuis is. Ik vind alleen slapen ook niet zo leuk… Ik woon nog niet samen met mijn vriend dus pendel van mijn eigen thuis naar hem thuis en ondertussen doe ik ook nog nachtdiensten op het werk. Dat maakt dat ik in een week tijd vaak tussen 3 verschillende bedden switch, niet altijd even gemakkelijk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.