Picture Palette #5

IMG_5538Afgelopen week was voor mij een emotionele achtbaan met blije hoogtepunten, maar ook verdrietige dieptepunten. Ik hoop dat komende week wat rustiger wordt. Kijk je mee?

Een hoogtepunt is dat ik ga verhuizen! Samen met mijn vriend heb ik een super mooi huis gevonden, en deze week hebben we te horen gekregen dat wij de gelukkige eigenaren worden. En verhuizen betekent natuurlijk ook: shoppen! Ik was nog nooit bij de Ikea geweest, dus dit was voor mij een soort van ‘ontgroening’. We gingen op zaterdag dus ik was eerst nog een beetje huiverig, na alle verhalen dat het op zaterdag de hel zou zijn.

IMG_5460

Ik werd natuurlijk meteen verliefd op een kaptafel. Deze hebben we toch maar laten staan want ik heb het idee dat er nog wel mooiere en vooral meer praktische exemplaren zijn.

IMG_5494Yumm de zaterdagochtend beginnen met een lekkere groene smoothie! Let niet op mijn nagels haha, die zijn een beetje lelijk hier.

IMG_5432Deze ingredienten zaten er in mijn smoothie. Zie je dat poeder? Dat is tarwegras, echt super gezond!

IMG_5428Ook maakte ik heerlijke grapefruitsap. Ik weet dat heel veel mensen dit drankje veeeel te bitter vinden, maar ik vind het juist heerlijk! Als je het echt niet lekker vindt, wil het helpen om er een beetje vers sinaasappelsap bij te doen.

IMG_5422Prachtig, de binnenkant van deze rode grapefruit.

IMG_5421 Dit was de laatste dag dat mijn twee hondjes samen waren… Een paar uur later werd Diddy, de voorste van de twee, ingeslapen. Pip is nog helemaal uit zijn doen. Hij gaat steeds in de mand van Diddy liggen en hij wil absoluut niet alleen zijn. Zo zielig:( Vind het nog steeds een beetje onwerkelijk als ik deze foto zie.

IMG_5382Ik wilde Diddy nog even flink knuffelen voor we hem moesten laten gaan. Lief dropje.

IMG_5372Mijn favoriete lunch: een speltcracker met hüttenkase en peper en zout, en daarbij een gekookt eitje.

IMG_5320Ik had zin om te experimenteren met een felle kleur, en besloot te gaan voor bruin met donkerblauw. Ik vind het een erg geslaagde combo. Wat jullie?

IMG_5334Sinds een paar dagen ben ik de gelukkige eigenaar van een Iphone 5s Gold. Hij is zo suuuuper mooi en snel! Hiervoor had ik een Iphone 4.

IMG_5540Mijn huisgenootje heeft bij YSL gewerkt en heeft nog ladingen aan lipstick liggen. Hoe lief, ze had deze als cadeautje op mijn bed gelegd.

IMG_5542Mijn signature perfume is L’eau D’Issey van Issey Miyake. Ik vond nog twee lege flessen toen ik aan het opruimen was. De rechter zit nog deels vol.

IMG_5552Komende week moet ik nog een hoop dingen regelen voor de verhuizing, en verder ben ik weer volop aan de studie!

Volgen jullie me al op Instagram? Daarop post ik nog veel meer foto’s!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Margo
  11/02/2014

  Leuk, gefeliciteerd! Nog nooit bij Ikea geweest? Wauw!
  Je hondje is natuurlijk hartstikke sneu 🙁 nogmaals sterkte. Je kan zo’n beestje zo erg missen!

  • Reageren
   La VieSagista
   11/02/2014

   Dankjewel:) Ja eerste keer Ikea en waarschijnlijk niet de laatste keer!

 • Reageren
  kim
  11/02/2014

  Wauw, wat leuk dat jullie een huisje hebben! Gefeliciteerd. Maarre… Hoe kan je nou nog nooit bij de Ikea zijn geweest?! Haha 😉 Waar gaan jullie wonen? Je ooglook is heel goed gelukt. Fijne (en nu echt alléén fijne) week!

  • Reageren
   La VieSagista
   11/02/2014

   Thanks! Ja genant he.. Ik deed mijn meubelinkopen gewoon altijd bij andere winkels haha. Had nooit echt een Ikea in de buurt.

 • Reageren
  Beautyjuf
  11/02/2014

  Wat heftig dat je afscheid hebt moeten nemen van je hondje. Ik kan me indenken dat het nog onwerkelijk is en heel emotioneel. Sterkte.

 • Reageren
  Bertine
  11/02/2014

  wat een mooie telefoon! en die kaptafel heb ik ook. geloof mij: er zijn geen mooiere te vinden;)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.