Picture Palette #4

IMG_5305
Wat gaat de tijd snel! Februari heeft alweer zijn intrede gedaan en voor mijn gevoel is het echt al bijna lente. Op het moment van schrijven is het buiten prachtig weer: het zonnetje schijnt en mijn sjaal en handschoenen heb ik in mijn tas gelaten. Vandaag heb ik weer een Picture Palette voor jullie met een selectie foto’s van afgelopen week.

Yummie, een groene smoothie. Ik begin al helemaal aan de gekke kleur te wennen. In het begin vond ik het maar niks, die kikkerdrilachtige substantie. Nu kan ik niet meer zonder!

IMG_5227Ik ben dol op citroenen. Ik gebruik ze graag voor een sladressing, in een smoothie of in een glas koud water. Ik vind de kleur van citroenen ook altijd zo mooi en vrolijk! Eigenlijk wil ik voor de lente een nagellak in deze kleur.

IMG_5228Een vriendin tipte mij over deze telefoonhoesjes die ze bij de V&D verkopen. Super leuk! Op dinsdag snelde ik naar de winkel om ze te halen. Helaas valt de kwaliteit tegen en bovendien maken ze je telefoon toch wel erg dik.. Heb het hoesje dus maar weer van mijn telefoon af gehaald.

IMG_5236Toen ik een beetje hersenloos op internet aan het rondsurfen was, popte er ineens een banner op dat ze bij Van Den Assem schoenen 50% korting hadden op Uggs. Er zal wel niks leuks meer over zijn dacht ik, maar ik besloot toch een kijkje te nemen. Wat bleek? De Metallic Patent Chestnut waren er nog! Twee dagen nadat ik ze besteld had, kwamen ze al binnen. Deze week komt er een uitgebreid artikel online over deze Uggs.

IMG_5244Dit plaatje stuurde mijn zusje mij. We moesten hier allebei erg om lachen. Ik zweer je dat ik echt wel eens meisjes heb zien rondlopen met hun mascara op deze manier. Volgens mij heb je dan gewoon een week je mascara er niet af gehaald en wel elke dag opnieuw mascara aangebracht.

IMG_5271Afgelopen zaterdag kwam een vriendinnetje terug van een half jaar Malta. Het was super leuk om haar weer te zien. We zijn eerst gezellig ergens wat wezen drinken, en daarna op stap gegaan met een groepje meiden.

IMG_5273Dikke Pip in zijn ‘donut’.

IMG_5325Een plaatje uit de oude doos! Hier was ik denk ik een jaar of 16. Dat is gewoon alweer 7 jaar geleden. Bizar!

IMG_5218Tussendoor moest er natuurlijk gewoon gestudeerd worden. Ik had een deadline voor een nota, waar ik met twee anderen maanden mee bezig ben geweest. Op deze foto lever in ‘m eindelijk in. Ons cijfer was een 7,5.

IMG_5188Een van mijn moeders verhalen is in de Libelle gepubliceerd. Het verhaal heet “De Tante Ellie” en gaat over een kast die bij ons in huis staat. Ik vind dit echt een prachtig verhaal, alleen toch jammer dat de redactie sommige stukjes eruit heeft geknipt.

IMG_5176Eens in de zoveel tijd mag ik mezelf verwennen met een kop koffie van de Starbucks. Ik had een Vanille Latte besteld. Echt zo ontzettend lekker!

IMG_5171En deze paspop zag ik ineens voorbijkomen… Beetje creepy, toch?

paspoppie
Dat was mijn week!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  04/02/2014

  Leuk dat een artikel van je moeder geplaatst is in de Libelle! Schrijven is ook een enorme passie van me en wat zou ik graag nog eens een boek schrijven of korte verhalen. Wordt er helemaal enthousiast van 🙂

 • Reageren
  Margo
  04/02/2014

  Ohhhh je hebt de Uggs besteld! Supertof 🙂 heb lang zitten twijfelen, maar wacht toch tot volgend jaar. Bizar dat ze zoveel korting geven 🙂 Goeie koop!

 • Reageren
  Bertine
  04/02/2014

  wat jammer dat die mobiel hoesjes tegen vielen, ze zien er echt leuk uit!

 • Reageren
  Beautyjuf
  04/02/2014

  Iekk, die foto van de vele lagen mascara…Groene smoothies: jammie! Ik drink er op dit moment één; sinaasappel, avocado, een handvol verse spinazie en een flink glas water erdoorheen. Heerlijk!

  • Reageren
   La VieSagista
   04/02/2014

   Klinkt lekker zeg, jouw smoothie!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.