Picture palette #3

IMG_5130
Daar ben ik weer met een nieuwe Picture Palette! Dit keer iets later dan normaal, maar dat mag de pret niet drukken. Afgelopen week heb ik veel leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

Ik ben dol op avocado. In een salade, op mijn brood, om guacemole mee te maken, maar ook gewoon los ‘uit het vuistje’. Als ik trek heb dan kies ik vaak voor een banaan, een appel, wat stukjes tomaat of gewoon een halve avocado. Het liefst een rijpe die zo zacht is als boter.

IMG_5073

Tussen de bedrijven door ben ik ook nog even naar de kapper geweest om mijn haar weer te laten bijverven. Ik laat dit altijd doen in de vorm van highlights, zodat het er nog enigszins natuurlijk uit ziet. Ik heb hier nog een lekker ‘ik-ben-net-wakker-hoofd’.

IMG_5074
Ik ben niet echt een filmkijker, maar als ik ga dan vind ik het leuk om naar een flinke horror te gaan, of naar een Arthouse film. Mijn vriend en ik zijn zaterdag naar La Grande Bellezza (arthouse dus) geweest in het Eye museum in Amsterdam. Deze foto heb ik gemaakt toen we stonden te wachten voordat we de zaal in konden. Ik moet toch even zeggen dat de film een absolute aanrader was. Ik ben niet zo snel onder de indruk, maar deze film was gewoon geweldig. Hij duurde 2,5 uur zonder pauze, dus dat is wel een hele zit, maar hij was het dubbel en dwars waard. De film heeft ook talloze geweldige recensies gehad. Gaat dat zien!!

IMG_5101

Dit is het Eye museum vanaf buiten gezien.

IMG_5100

We moesten met het pontje over vanaf centraal station naar Noord. Hoewel ik al 4,5 jaar in Amsterdam woon, had ik dat nog nooit gedaan! 1x gassen en in drie minuten is de boot aan de overkant.

IMG_5099

Nails, nails, nails! Een Barry M lakje gecombineerd met een gouden lakje van Catrice. Wat vinden jullie van een nagel ’tip’ die een andere kleur heeft?

IMG_5092

Veel mensen hebben weer plezier gehad aan mijn artikel waarin ik wat weetjes over mij op een rij zette. Ik heb zelf heel hard moeten lachen toen andere lezeressen aangaven ook een crush te hebben gehad op Ash van Pokemon. 1 iemand wist het zo mooi te verwoorden: ‘Ik viel gewoon voor dat lieve en zorgzame karakter van hem’. Hahaha, hilarisch toch als je het over een tekenfilmfiguur hebt!

feiten over mij

Ik heb zelfs nog flinke discussie met mensen gehad die maar niet konden begrijpen dat ik het verschil tussen een bok, een geit en een schaap niet snap. Ik kreeg van allerlei plaatjes toegestuurd om het me uit te leggen, maar geloof me, dit is voor mij  echt rocket science…

IMG_5081

Zaterdagmiddag heb ik lekker veel tijdschriften gelezen die ik nog had liggen. Deze zijn vanaf begin december! Zo weinig tijd heb ik ervoor gehad.

IMG_5106

Kijk deze prachtige zonsondergang.. Het zou zo zomer kunnen zijn! Deze heb ik gemaakt vlak bij mijn huis, op de terugweg van boodschappen doen.

IMG_5113
Een zwaar maar heerlijk parfum dat ik zondag op had. Beautiful van Estee Lauder.

IMG_5116

Gek doen in de trein met een vriendinnetje die ik al bijna twee jaar niet meer gezien had! Dan heb je genoeg bij te kletsen kan ik je vertellen! We hebben lekker gegeten en geborreld, hier gingen we allebei weer onderweg naar huis.

IMG_5127
Maandag was een gemakkelijke dag qua eten en heb ik een broodje hamburger voor mezelf gemaakt. Met sla, tomaat, komkommer, losse stukjes paprika en een donkerbruin bolletje. En natuurlijk mogen de mayo en ketchup niet ontbreken!

IMG_5128
Dat was mijn week alweer. En nu moet ik heel hard studeren!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Cheryl
  22/01/2014

  IK vind zelf de vriendin altijd een beetje een oude wijven tijdschrift haha :X

  De AH heeft volkoren afbakbroodjes, die gebruik ik altijd! IK weet niet of je weet hoe het in elkaar zit met brood? Het is niet hoe donkerder hoe beter, als iets volkoren heet ( wat een beschermde merknaam is ) dan bevat het veel vezels, heet het zo niet, dan is het in feite witbrood met een kleurtje! Ook is spelt een hele goede, dit bevat net zo veel of meer vezels dan volkoren brood.

  • Reageren
   La VieSagista
   22/01/2014

   Hoi Cheryl, klopt inderdaad dat speltbrood veel beter is. Maar de meeste broden waren op bij de AH dus had ik deze bolletjes maar gehaald. Eigenlijk is helemaal geen brood nog veel beter maarja, dat houd ik niet vol:P

   • Reageren
    Cheryl
    23/01/2014

    Ja balen he maar ja, tussen de middag een salade gaat er bij mij ook niet in 😉 zolang je niet dagelijks wit brood eet maar spelt of volkoren is t denk nietnzo’n probleem.

 • Reageren
  Melissa Charlotte
  22/01/2014

  Leuke foto’s! Ik moet ook nodig naar de kapper en ga ook gelijk weer highlights den.

 • Reageren
  Beautydagboek
  22/01/2014

  Haha, wat ben je toch een leuke meid! Je hebt een grappige schrijfstijl 🙂

  • Reageren
   Beautydagboek
   22/01/2014

   Trouwens, ik zit net je bio door te lezen en ja hoor, je komt oorspronkelijk uit Friesland. Ik dacht het al! Hier nog zo’n Friezin van origine 😉

   • Reageren
    La VieSagista
    22/01/2014

    Klopt, Friezin represent hier hoor! Leuk:) Volgens mij had ik dat van jou ook al gelezen!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.