Picture palette #2

picture paletteHet is weer tijd voor Picture Palette, waarin ik mijn belevenissen van afgelopen week laat zien. Het was een drukke, chaotische week met feestjes, afspraken, en twee deadlines voor mijn studie. En… een avond die eindigde in een kleine ramp. Kijk je mee?

Ik heb besloten om alleen een Picture Palette te maken als ik echt leuke foto’s heb waarbij wat te vertellen is. Als ik namelijk de hele week in de ub zit te studeren, dan is dat niet echt interessant om met jullie te delen. En La VieSagista moet natuurlijk wel boeiend blijven!

Vorige week plofte de lente/zomer-editie van de H&M alweer op de mat. Ik sprong een gat in de lucht want de zomer is echt mijn meest favoriete seizoen. Ik werd helemaal blij van alle vrolijke kleuren en zwierige kleding. In de winter loop ik vaak in lekkere warme truien, wat heel lekker is, maar het liefst draag ik toch korte rokjes, broekjes, jurkjes en natuurlijk mijn bikini.

image-9

Een van de betere gelezen artikelen van afgelopen week was het verhaal over de handen van mijn oma en mij, geschreven door mijn moeder. Ik merk dat mensen het leuk vinden als ik beauty-artikelen afwissel met persoonlijke artikelen, dus dat probeer ik nu ook wat meer te doen. Het 100 jaar handen verhaal kun je hier teruglezen.

IMG_4969

Mijn huisgenootje had een prachtige lipstick van Chanel gekregen van haar vriend, die kwam ze even aan mij showen. Ik ben vergeten te vragen wat de naam van de kleur is, maar het is een soort kersenrood. En ik hou van rood!

image-3

Mijn moeder heeft twee jackrussels. Dit is Pip, echt zo’n cutie! Hij is alleen na zijn castratie een paar maanden geleden heel erg dik geworden. Echt zo’n klein tankje is het nu, maar dat maakt hem wel extra schattig. Hij kan gewoon zo lief kijken en dan moet ik hem óf op de foto zetten óf knuffelen.

IMG_4999

Ik had veel plezier in het maken van mijn What’s in my bag filmpje. Zelf vind ik het ook altijd erg interessant om te zien wat anderen in hun handtas hebben. Ik kreeg veel lieve reacties, ik was helemaal blij! Dus eh, vind je een filmpje of artikel leuk, dan vind ik het super lief als je een reactie achterlaat (A).

IMG_5014

Zaterdag had ik een bal van een vriendinnetje die in de commissie zat hiervan. Daarna zijn we met onze galajurken de stad in gegaan haha. Helaas liep het ’s nachts niet zo goed af, want we konden niet meer in huis komen omdat nergens een sleutel lag. Hierdoor heb ik met nog een vriendin 2 uur (!) buiten gewacht, met onze blote benen in onze galajurk. We waren echt bijna onderkoeld geraakt. Uiteindelijk hebben we 112 gebeld en heeft de politie ons gered. Die troffen twee huilende meisjes aan, compleet verkleumd. De dag erna voelde ik me vreselijk, en nu nog steeds. Spierpijn en ik heb het nog steeds koud de hele tijd. Het verbaast me dus niks als ik ziek word.

image-5

In Groningen zit een heel leuk nieuw beautywinkeltje, genaamd Beau Make-up Store. Hier verkopen ze onder andere Teez, Sleek, Real Techniques en Deborah Lipmann. Ik kocht dit pallet van Sleek.

image-4

Nog wat foto’s om je een indruk van het winkeltje te geven.

IMG_5022

IMG_5024

IMG_5025

IMG_5026

Daarna ging ik nog langs bij Skins Cosmetics, om even te praten over mijn blog. De service is zo fijn en vriendelijk daar! Ik kreeg een heerlijk glas wijn aangeboden.

IMG_5033

Mmmm een lekkere gevulde fruitschaal! Nu ik het idee heb dat ik ziek word, moet ik maar veel fruit eten.

image-10

Een enerverende week kan ik wel stellen!

 

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Femke
  14/01/2014

  Wat een leuke foto! En dat hondje, Pip, wat een enorm lieve dikkerd is dat zeg haha! Echt wat een schatje, ik snap dat je hem altijd moet knuffelen en op de foto moet zetten! Hele leuke foto’s 🙂

  liefs,
  Femke

 • Reageren
  Keytothefuture
  14/01/2014

  Ahhh Pip.. wat een lief hondje zeg 😀

 • Reageren
  Saskia
  14/01/2014

  Leuke foto’s. Ik was ook helemaal blij met de H&M catalogus, zo leuk allemaal!

 • Reageren
  Maureen
  14/01/2014

  Leuke foto’s! Wauw wat een geluk een winkeltje dat sleek en real techniques verkoopt! Omg hadden ze dat hier maar, dan was ik er bijna elke dag te vinden. Kost een palette daar ook gewoon 9 a 10 euro? En weet je misschien hoeveel de real technique kwasten daar kosten? Erg verleidelijk om eens langs te gaan daar, al moet ik daar wel 5 uur voor reizen met de trein.(retourtje)

  • Reageren
   La VieSagista
   14/01/2014

   Ja echt een schattig winkeltje en ze krijgen binnenkort nog veel meer merken in hun assortiment! Ze zijn de enige winkel die inderdaad Real Techniques verkopen, tegen normale prijzen. Voor een Sleek palette betaal je 10 euro.

 • Reageren
  Kim
  14/01/2014

  Leuke picture palette! Maar wat ontzettend rot dat je niet je huis binnen kon! Op een gegeven moment weet je ook geen raad meer, goed dat jullie om hulp hebben gevraagd. Verder ben ik wel heel nieuwsgierig geworden naar het winkeltje wat je noemde… Woon alleen niet in de buurt 🙁 Maar een dagje shoppen in een andere stad is ook altijd leuk 🙂

 • Reageren
  Fabiënne
  14/01/2014

  Leuke foto’s! Het palette van Sleek ziet er erg mooi uit.

 • Reageren
  Fashion meets Beauty
  15/01/2014

  Inderdaad toevallig dat wij op dezelfde dag een artikel hebben geplaatst over Beau Make Up Stores. Ik was afgelopen zaterdag voor het eerst bij deze winkel en ik ben ook even bij Skins Cosmetics geweest, dus misschien hebben wij elkaar nog wel gezien 🙂

 • Reageren
  Angela
  15/01/2014

  Dat Sleek palette is mooi!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.