Picture Palette: 11 jaar verkering, nieuwe lingerie

Ik heb weer van alles beleefd de afgelopen twee weken. Iets met verhuizen, een 11 jarig-jubileum en een nieuw lingeriesetje.


img_9442

Op 16 november vierden vriendlief en ik ons 11-jarig jubileum. Hij had voor mij een mand samengesteld met 11 dingen van 11 dingen die ik leuk vind. Dus onder andere 11 zakken drop, 11 witte en 11 rode rozen, 11 nagellakjes, 11 lipsticks en 11 soorten sieraden. Is dat niet lief?!

img_9441

Daarna nam ik hem mee uiteten.. Ik ben even vergeten waar in Arnhem haha, maar het was in ieder geval heel lekker.

img_9454

Met James maakte ik nog een ritje met de trein, gezien papa de auto voor twee dagen mee moest. Wij gingen naar mijn moeder, omdat ik me nog niet zo lekker voelde en ik even wat afleiding wilde. Ik maakte deze paar dagen verder geen foto’s.

img_9514

Dinsdag ging ik naar Amsterdam voor een event van Smashbox.

img_9529

We mochten onszelf opmaken met allerlei Smashbox make-upjes.

img_9532

Samen met Wendy op de foto met onze mooie make-up.

img_9625

Even een selfie (of heet dat ussie?) met Lindsay en Wendy (fotocredits: @cosmocalista).

img_9541

En ook nog even met Bastiaan van Schaijk!

img_9551

Toen was het alweer donderdag. Wederom naar Amsterdam voor mijn zesde en tevens laatste laserafspraak bij Silk Laserclinic.  Ik heb mijn gehele bikinilijn laten doen. (Deze behandelingen heb ik aangeboden gekregen).

img_9552

Vet gare foto maar eigenlijk was ik heel blij deze dag. Ik kreeg namelijk een goede uitslag van een onderzoek. Wellicht dat ik daar later meer over vertel.

img_9567

Tevens vertrok ik op donderdag weer met James naar mijn moeder in Heerenveen, hij ging een paar dagen logeren zodat wij rustig de laatste dingen voor de verhuizing konden inpakken.

img_9576

In een gekke bui trok ik zaterdag een Kersttrui aan.

img_9579

Zaterdagochtend ging ik eerst nog even naar Nijmegen, waar ik was uitgenodigd om de vernieuwde Triumph-store te bekijken.

img_9589

Leuk dit setje voor Kerst!

img_9596

Zelf ging ik voor dit model, de Push-up uit de Magic Boost-lijn. Ik heb hier al eentje van (check dit artikel) en vind ‘m nog steeds erg fijn.

img_9621

De rest van de dag was het inpakken geblazen!

img_9623

Ik krijg elke keer een lichte hartstilstand als ik deze kamer binnenloop.. Man wat een spul!

img_9624

‘S avonds kroop ik op de bank met een nieuw boek.

img_9606

Tot slot nog even een kiekje van mijn dropvoorraad.. Loopt het water je al in de mond? #nospon overigens, gewoon verslaafd 😉

Aanstaande dinsdag gaan we dus écht verhuizen. In de volgende Picture Palette meer..

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Eke
  27/11/2016

  Wat is je vriend attent! Zo leuk! Heel veel succes met de verhuizing en veel plezier in jullie nieuwe huis!
  Eke onlangs geplaatst…Shoplog: Aliexpress november ’16My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  27/11/2016

  Haha zijn dat je 11 zakken drop? Ik tel er alleen geen 11 meer… Die look die je draagt op de foto met Wendy, heb je die dus zelf gemaakt met Smashbox? Wow ziet er professioneel uit, alsof een aanwezige visagist het heeft gedaan! En wow jouw buik… pffff zag ik er maar zo uit na mijn zwangerschap, ben zwaar jaloers. Oké tot zover de complimenten, nu stop ik hè 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Cadeautip VII: Tweezerman Rose Gold (giftset)My Profile

 • Reageren
  Josan Jongbloed
  27/11/2016

  AAaaah iemand die je zoveel drop geeft dat is ware liefde #relationshipgoals Ik vind zo’n jarretelgordel rondom buik niet echt heel mooi, straks kruipen er vetricheltjes uit. Krijg daar een beetje ene rollade-gevoel van. Zo’n push upje zit altijd mooi.
  Josan Jongbloed onlangs geplaatst…5 gouden slaapregels die ik overtradMy Profile

 • Reageren
  Channa
  27/11/2016

  Wat super leuk van je vriend! En alvast succes met verhuizen!
  Channa onlangs geplaatst…Avondje uit: The Prison Cell (The Great Escape)My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  27/11/2016

  Wat een leuk en lief idee van je vriend die 11 van 11-cadeaus! Push-up bh’s draag ik niet; bij mij is het één en al ‘push-up’. Ik heb 10 jaar geleden een borstverkleining gehad, ik ging van 75F naar een volle C, kleine D. Nu zit ik helaas weer op 75F. 🙁 Elke gram die ik aankom blijft daar plakken; alsof ze nooit stoppen met groeien. Terwijl ik wel al eeuwen maat 38 heb. Dus voor mij eerder een minimizing-bh graag, haha!
  Yvonne onlangs geplaatst…Van katten blijf je af. Punt!My Profile

 • Reageren
  Dionne
  27/11/2016

  Leuk overzicht! Dat lingerie setje is mooi! staat je goed!
  Dionne onlangs geplaatst…Wordt 2017 het jaar dat blogs verdwijnen en we allemaal gaan vloggen?My Profile

 • Reageren
  Martina
  27/11/2016

  De collectie drop ziet er heeeerlijk uit haha!
  Martina onlangs geplaatst…25 November 2016 – Menu van een eenjarigeMy Profile

 • Reageren
  Wendy (B)
  27/11/2016

  Proficiat!

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  27/11/2016

  Woooow 11 jaar wat mooi…en zo fijn van de goede uitslag. Wat het ook is…er zal een last van je schouders vallen
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Lieve Roosje…- dit kind moest nu gehaald worden…ze was in levensgevaar…My Profile

 • Reageren
  Lindsay | lindsayvallen.nl
  28/11/2016

  Haha, nu INSTANT zin in drop! Lekkerrr… Leuk overzicht, was gezellig weer even bij te kletsen en leuke “ussie” (denk dat dat het juiste woord is inderdaad, haha 🙂 Je hebt echt een mooi setje uitgekozen en die cadeaus omdat jullie 11 jaar samen waren, cool! Wij zijn volgend jaar 10 jaar samen, dit brengt me op ideeën 🙂

 • Reageren
  Anneleen
  28/11/2016

  Wat een super lief cadeau van je vriend! Die weet hoe hij een vrouw moet verrassen… 😉 En nog veel succes met het verhuizen, de laatste loodjes! Zorg goed voor jezelf hé lieve Sanne! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.