Philosophy purity made simple 3-in-1 facial cleanser

Vorige week heb ik de bekende Purity Made Simple Cleanser van Philosophy in huis gehaald. Ik moest er toch eens achter zien te komen waar de hype rondom dit product vandaan kwam. Op mijn vrije middag sprintte ik naar de ICI Paris aan de Kalverstraat en verblijdde ik mezelf met het grootste exempaar van 240ml.

Philosophy 2


Het reinigen van de huid is misschien wel een van de beste dingen die je kunt doen om je huid zo fris en jong mogelijk te houden. Idealiter was je je gezicht ’s avonds om je make-up er af te halen en ’s ochtends voordat je je make-up op doet. Mijn moeder heeft me dat vanaf het eerste moment dat ik make-up droeg geleerd: haal alles wat je er opsmeert er aan het einde van de dag weer af. En ik geloof haar, want als er iemand een mooie huid heeft voor haar leeftijd dan is het mijn moeder wel.

Nog steeds ben ik een beetje zoekende naar voor mij de beste manier om mijn huid te reinigen; de ene keer gebruik ik alleen melk en een tonic, dan weer alleen een facewash, en op een ander moment alles tegelijk. Het is eigenlijk maar net waar ik zin in heb. Helaas is mijn huid de laatste tijd wat gevoeliger (ik vermoed door het weer) en ben ik wat secuurder met het uitzoeken van reinigingsproducten.

Philosophy
Gelukkig voor mij, heeft de 3-in-1 cleanser van Philosophy mijn kritische test doorstaan. Het is een simpele reiniger die eigenlijk alles doet wat ‘ie moet doen. De substantie is een beetje melkachtig zoals je kunt zien op mijn huid. Hier kun je meteen de milde formule aan merken.

IMG_4314Het enige wat je hoeft te doen is je gezicht vochtig te maken en de cleanser over je gezicht en ogen in te masseren. Je make-up laat zich vervolgens vanzelf verwijderen. Spoel je gezicht erna even af en droog het met een handdoek. Meer hoef je niet te doen.

Ik heb er geen woorden voor hoe heerlijk ik deze manier van reinigen vind! Dat gedoe en gepiel met watjes, tonics, reinigingsmelk en reinigingsdoekjes. Het is allemaal overbodig geworden met deze cleanser.

Er zijn twee formaten te verkrijgen. De kleine van 90ml kost €9,11 en voor een grotere versie van 240ml betaal je €18,95. Deze prijzen zijn gebaseerd op de verkoopprijzen bij de ICI Paris XL. Niet ieder ICI Paris filiaal verkoopt Philosophy, dus check dat even van te voren als je iets van dit merk wilt aanschaffen.

Hebben jullie ‘m al eens getest?

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Verzorging van de huid rondom de ogen | La VieSagista
  03/07/2014

  […] een facewash die ook mild genoeg is voor mijn ogen om alle resten weg te halen. Een goede tip is Philosophy 3 in 1 facial cleanser. Deze is heerlijk milky en dus lekker zacht. Mocht je dan nog steeds restjes in je ogen hebben, dan […]

 • Reageren
  Natascha
  10/10/2015

  Deze reiniger is echt geweldig! Ik ben al jaren fan van de producten van Philosophy en heb er ook meerdere staan 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.