Persoonlijke update 6 februari 2015

Blogfoto

Ik vond het weer eens tijd om jullie te updaten met betrekking tot een aantal zaken over de website en mij persoonlijk. Meestal doe ik dat in video-vorm, maar deze keer heb ik er een artikel van gemaakt. Ik vertel jullie onder andere over mijn geheime project, een weekend Londen op de planning en James zijn ontwikkelingen.

Deze week heb ik het ontzettend druk gehad met mijn studie, mijn blog en natuurlijk de gewone dagelijkse dingetjes met James. Zo kwam er maandag bijvoorbeeld geen artikel online en ook dit artikel heb ik vanochtend vroeg pas getikt. Nadat ik een nacht heb gehad van drie uur slaap welteverstaan, want James sliep helaas niet door. Om 3.00 stond ik naast mijn bed om met James naar de bank te verkassen.

Mijn blog
Laat ik beginnen met mijn blog. Vorige week en deze week heb ik een aantal gesprekken gevoerd met een groot warenhuis over een ontzettend leuk samenwerking die we samen aangaan. Voor het gemak noem ik het nu nog even het ‘geheime project’, aangezien ik er nog niet teveel over kwijt kan. Met meerdere partijen heb ik om de tafel gezeten om het een en ander te regelen en te overleggen en het gaat echt zo ontzettend tof worden! Ik had nooit durven dromen dat ik al zo snel voor zoiets gevraagd zou worden. Dat ik überhaupt voor zoiets gevraagd zou worden. Meer van dit ‘geheime project’ zullen jullie in de loop van de maand horen, in ieder geval kan ik wel vast zeggen dat eind februari alles van start gaat.

Naar Londen
Volgende week ga ik met mijn vriend een lang weekend naar Londen en daar heb ik echt ongelofelijk zin in! Van vrijdag 13 t/m maandag 16 februari vertoeven we met zijn tweeën in een heerlijk hotelletje en laten we James achter bij de oma’s. James is natuurlijk alweer 4 maanden oud en het zijn 4 hele hectische maanden geweest. We hebben ontzettend van hem genoten (en doen dat nu nog steeds) maar er waren natuurlijk ook andere dingen gaande waarbij onze aandacht nodig was. Tijd voor elkaar zat er vaak niet bij. En af en toe moet je er gewoon even uit om ook op mentaal en op emotioneel vlak weer bij te tanken. We vliegen vrijdag om 07.10 (dat betekent dus al rond half 6 op Schiphol en om 4 uur ons bed uit!) en maandagavond rond 20.00 weer terug. Vier volle dagen dus. Ik ben zelf veel blogs aan het afstruinen voor tips over Londen, maar mocht jij nog leuke ideeën hebben (ik ben nu vooral nog op zoek naar geschikte restaurants voor op Valentijnsdag), laat dit dan vooral achter bij de comments! Ik ga overigens erg mijn best doen om vooruit te werken, zodat jullie in die dagen niks hoeven te missen op La VieSagista. Ik ga sowieso vloggen in Londen, de vlogs zullen online komen als ik weer terug ben.

Kleine James
James maakt ongelofelijke sprongen in zijn groei en ontwikkeling. Dinsdag was ik bij het consultatiebureau en net als de vorige keer zeiden ze dat hij met zijn 67 cm bovenaan de groeicurve zit. Hij zit nu heel erg in de babbelfase en bijna iedere dag heeft hij zichzelf wel weer iets nieuws aangeleerd. Hij probeert zich nu ook om te rollen, dus hem in zijn eentje op de bank laten liggen dat is er nu niet meer bij. Voor je het weet ligt ie op de grond. Hij mag nu ook beginnen met pap en groente- en fruithapjes, maar omdat hij nog zulke erge darmkrampjes heeft durf ik dat nog niet aan. Ongeveer twee weken heeft hij heerlijk doorgeslapen, steeds tot 07.00 en soms tot 08.00 waar dat eerst steeds tot 04.30 was, maar de laatste week is dat weer drastisch omgegooid. Met vannacht als dieptepunt 03.00. Daar moet dus nog even aan gewerkt worden! Na een paar van die nachten word je zelf best wel futloos.

Scriptie
Mijn scriptie probeer ik in de avonduren en in het weekend te doen, wat betekent dat de weken voor mij ontzettend volgepland zijn. Afspreken met vrienden staat even op een lager pitje en verder dan 1x per twee weken een etentje kom ik niet. Opzich vind ik het niet erg hoor, maar ik zou blij zijn als ik mijn onderzoek heb afgerond en ik me meer kan focussen op mijn blog. Ik zou bijvoorbeeld graag wat meer op jullie comments gaan reageren en ik ben dat ook zeker van plan, maar soms heb ik daar gewoon de tijd niet voor. Als jullie een vraag hebben dan beantwoord ik die wel altijd, maar soms is het ook gewoon leuk om op de andere comments te reageren. Dan weten jullie dat ik dat dus zeker van plan ben!

Layout
Zoals jullie vast wel gemerkt hebben is mijn layout veranderd. Dit heeft meerdere redenen, maar de belangrijkste is dat ik een overzichtelijke website wilde hebben waar je makkelijk oude artikelen kunt terugzoeken. Dit liet mijn vorige layout niet toe. Hoewel ik het nu wel ietsje rommeliger vind en misschien ook wel een wat meer doorsnee look, denk ik wel dat deze verandering nodig was om mensen nog meer plezier te laten beleven op mijn site. Helaas heb ik meerdere geluiden gehoord dat op sommige mobieltjes de website niet helemaal goed in beeld is, daarover wil ik zeggen: ik ben nog steeds hard op zoek naar een oplossing. De technische kant van mijn website wordt niet door mij uitgevoerd en dus is het lastig te zeggen wanneer dit probleem is verholpen. Het is namelijk best wel een hardnekkig probleem. Geloof me als ik zeg dat ik het liever gisteren dan vandaag opgelost heb, maar helaas heb ik dat niet in eigen hand. Uiteraard horen jullie het van mij als mijn website op iedere telefoon correct beeld laat zien.

Dat was eigenlijk alles wat ik met jullie wilde delen. Heb je nog vragen, laat ze achter bij de comments en ik zal ze beantwoorden. Ook sta ik open voor tips over Londen 😀

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  06/02/2015

  Heel fijn dat je blog nu ook zo’n persoonlijke uitlaatklep voor je is! Zolang het grote warenhuis niet V&D is is het goed 😉 oh wat flauw. Heel leuk dat je gevraagd bent voor zo’n project. Ben super benieuwd! Ik krijg inderdaad gewoon helemaal geen beeld op mobiel. Alvast heeel veel plezier in Londen! Ik heb er 7 maanden gestudeerd 😀 love it!
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Gelukkig nieuw haar thanks to Treatwell en Haarstudio 5My Profile

 • Reageren
  Nadia
  06/02/2015

  Leuk zo’n update! Ik ben heel erg benieuwd naar je geheime project. Wat het ook is: heel cool dat je zo’n kans krijgt! Lastig lijkt me dat, je scriptie afmaken terwijl je ook een kleintje hebt en af en toe wat sociaals wilt doen.

 • Reageren
  Whitney ♡ WhtnysWorld
  06/02/2015

  Succes met je scriptie! Weet het nog goed, vergt veel tijd. Komt vast goed. Nu even doorzetten en dan zit het erop. Voor London ben er al een aantal keer geweest maar weet even geen tips voor restaurants! Vind het ontzettend knap en goed dat jullie gaan, ik durf het nog niet aan. Geniet ervan!
  Whitney ♡ WhtnysWorld onlangs geplaatst…Unboxing! Goodiebag Mama JurydagMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  06/02/2015

  Gaaf nieuws London en geheim project!! Super leuk. Fijn dat alles goed gaat met James. Geniet lekker van London zonder kind, elke vader en moeder heeft tijd samen zonder kinderen nodig. I love it!!
  Nesrin onlangs geplaatst…Binnenkijken bij….mij! Casa di NesrinMy Profile

 • Reageren
  Laura
  06/02/2015

  Ben echt benieuwd naar je project! Vind het echt heel knap hoe je alle ballen omhoog houdt met én een baby én een blog én een studie. Respect 😉
  Laura onlangs geplaatst…Hoe ik mijn kwasten schoon maakMy Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  06/02/2015

  Leuk zo’n update in artikelvorm! Wat fijn dat je 4 dagen naar Londen gaat met je vriend, dat hebben jullie echt wel verdiend denk ik! Tips heb ik eigenlijk niet, ben er maar een keer geweest met school. Kijk er wel al naar uit om je vlogs te zien! 🙂 en dat van die scriptie is heel herkenbaar, ik wou ook dat ik er van af was zodat ik meer aan mijn blog kon werken. Of nou ja, ik wou dat ik er eindelijk eens deftig aan begin ipv altijd aan mijn blog te werken, haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Eens iets anders: een foto op houtMy Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  06/02/2015

  Op mijn telefoon (iPhone 5) werkt je site trouwens prima!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Eens iets anders: een foto op houtMy Profile

 • Reageren
  Elma
  06/02/2015

  Spannend hoor je ‘geheime project’, ik ben heel benieuwd! Lekker dat jullie er een paar daagjes samen tussenuit gaan, ik heb ook korte wintersporttrip zonder de kids op de planning staan 🙂 Even wat tijd samen is ook wel eens lekker!

 • Reageren
  Dionne
  06/02/2015

  Leuke update! Heel veel plezier in Londen!
  Dionne onlangs geplaatst…FashionWeek | Dorhout Mees & Evan MenswearMy Profile

 • Reageren
  Diantha
  06/02/2015

  Heel veel plezier in Londen en ik hoop dat de kleine man snel in een beter slaapritme komt! Liefs, Diantha
  Diantha onlangs geplaatst…Review: Guhl Langdurig VolumeMy Profile

 • Reageren
  Isabel Cristina
  06/02/2015

  Wat gaat het snel met James, nu alweer 4 maanden. Ik ben nog nooit in London geweest dus ik kan je helaas geen tips geven maar ik wens je wel alvast veel plezier!
  Isabel Cristina onlangs geplaatst…DIY Heart shape CandlesMy Profile

 • Reageren
  Joyce
  07/02/2015

  Wat leuk dat je een weekend naar London gaat.
  Ik ben afgelopen week naar London geweest (van zaterdag tot woensdag) en ik heb echt genoten!
  Een aanrader is zeker Jamie’s Italian. Lekker eten en het is ook nog eens betaalbaar. Vooral de toetjes zijn echt heerlijk!! Er zijn hiervan meerdere restaurants te vinden in London.

  Liefs, Joyce.

 • Reageren
  Annemijn
  07/02/2015

  Ik ben vorig jaar bij Italian van Jamie Olivet gaan eten. Ongelooflijk lekker en niet zo duur! Jamie is echt een aanrader en je kunt er nu al reserveren via internet. Hij heeft overigens meerdere restaurants in Londen. Alvast heel veel plezier!
  Annemijn onlangs geplaatst…Shop(v)log Den BoschMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  07/02/2015

  Wat fijn om te lezen dat James het zo goed doet! Wat is hij toch een flinke jongen! Superleuk dat jullie binnenkort naar Londen gaan, geniet er maar even lekker van Sanne! Jullie hebben het dik verdiend. Lijkt me echt heerlijk, 4 dagen quality time! 😉 Geniet, geniet, geniet…
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  09/02/2015

  Zo leuk dat je naar Londen gaat samen met je vriend! Lijkt me zo heerlijk en romantisch! Lekker genieten hoor met z’n tweeën!
  Kirsten onlangs geplaatst…Outfit – All Day BlackMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.