De perfecte SELFIE HIGHLIGHTER

Highlighter has taken over the world. Strobing, highlighting, dewy finish, alles draait tegenwoordig om een mooie, glanzende en stralende huid.

Als je highlighter op de juiste manier aanbrengt dan maakt het je gezicht slanker, je huid stralender en je uitstraling flawless. Niet voor niets dat ik het liefst iedere dag een dot glans op mijn jukbeenderen aanbreng. Ik heb inmiddels zo mijn voorkeuren wat betreft hightlighters maar ik vind het nog steeds erg leuk om nieuwe varianten uit te proberen. Zeker van drogisterijmerken, die gewoon net iets makkelijker te krijgen zijn.

3

De variant die ik in dit artikel zal bespreken is de L’Oréal True Match Liquid Glow illuminator in 301.C Icy Glow, een highlighter in vloeibare vorm. De highlighter geeft een koele roze glans.

2

Er zit een klein tuutje aan waarmee de hoeveelheid highlighter gemakkelijk te doseren is. In deze tube vind je 30ml, daar kun je dus even mee vooruit.

dsc_0743

Zo op mijn hand zie je inderdaad dat de L’Oreal True Match Liquid Glow Illuminator erg koel is, tegen het witte aan. De glans die eraf komt is enorm. Dit is meestal zo met vloeibare highlighter. Het leuke van vloeibare highlighters is dat je ze ook een beetje met je foundation kunt mengen zodat je hele gezicht een mooie glans heeft. Maar hiervoor geldt: don’t overdo it, want voor je het weet sla je de plank mis en ben je een wandelende discobal. Ook kun je deze L’Oreal True Match Liquid Glow Illuminator als basis gebruiken voor een poederhighlighter, dan is het effect nog intenser.

Ik heb de highlighter over mijn foundation en poeder aangebracht, op mijn jukbeenderen.

dsc_0753

Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk, met mijn middelvinger heb ik het voorzichtig in de huid gedept. Daarna ben ik er nog even met de Beautyblender over heen gegaan voor een nog zachter en natuurlijker resultaat.

cover

full-face
Het resultaat vind ik geslaagd. De glans zit op het randje van glitterig, MAAR dat maakt deze variant perfect voor op foto’s! Op foto’ wil je het namelijk net even iets heftiger en moet het opvallen, highlighter kan immers al snel wegvallen op een selfie. Dit is de ideale highlighter om mee te stroben en bovendien is hij zeer goed op te bouwen qua intensiteit. Een vloeibare highlighter vergt wel even iets meer aandacht bij het aanbrengen dan een poederhighlighter, houd hier rekening mee.

Zoek jij dus nog de perfecte highlighter voor een selfie? L’Oreal True Match Liquid Glow illuminator is zeker de moeite van het uitproberen waard!

Te koop bij de drogisterij en bij Themakeupspot voor €14,99.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Lifesabout
  07/10/2016

  Ja deze heb ik ook! Ik meng hem weleens met mijn foundation of breng hem ter plekke aan. Nog mooier vind ik de hightlighter strobingstick van Maybelline….ook zeker het proberen waard voor jou! Minder glitter en een geweldig mooie glans.
  Lifesabout onlangs geplaatst…De zelfgemaakte (en gezondere) Huzarensalade.My Profile

 • Reageren
  Jamey Herben
  07/10/2016

  Wauw wat een mooie glans zeg!!

 • Reageren
  Maaike
  07/10/2016

  Mooie glans!
  Maaike onlangs geplaatst…Essie Fall Collection 2016My Profile

 • Reageren
  Iris
  07/10/2016

  Wauw, deze is zeker erg mooi!
  Iris onlangs geplaatst…Urban Decay Razor Sharp Eyeliner – FireballMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  08/10/2016

  Ik vind hem ook heel erg mooi!! Draag hem zelf graag tijdens een avondje stappen
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Roadtrip door West Amerika Deel 2My Profile

 • Reageren
  Ineke
  10/10/2016

  Wauw die is mooi zeg!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.