De perfecte paasbrunch maak je zo!

Pasen wordt hier altijd uitbundig gevierd. Extra leuk is dat mijn vriend dit jaar op die dag jarig is. Dit zijn mijn tips voor de perfecte paasbrunch (ook als je weinig tijd hebt).

Eigenlijk gaan we ieder jaar naar mijn moeder op 1e Paasdag. Het is altijd een gezellig samenzijn waarbij de hele middag in het teken staat van lekker en vooral veeeeel eten. Ik kijk er nu alweer naar uit! In dit artikel geef ik je inspiratie voor de perfecte paasbrunch.

Tijdgebrek? Geen probleem. In de HelloFresh Paasbox zit alles wat je nodig hebt voor een heerlijke maal. Een ideale optie als je geen zin hebt om zelf allerlei recepten te bedenken. De Paasbox Brunch (ik testte de Original variant, maar er is ook een Veggie variant zonder vlees of vis) is rijkelijk gevuld met onder andere gerookte zalm, eieren, een paashaan, verse jus, aardbeien, verschillende soorten jam en suikerbrood met ingrediënten om wentelteefjes mee te maken. Binnen een uur heb je een complete brunch op tafel staan. Ik ging ermee aan de slag!

Het voordeel van eten is dat het meestal van zichzelf al vrij kleurrijk is, dus het enige wat ik nog ter decoratie heb toegevoegd zijn een kaarsje en een vrolijk bos bloemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een gekleurd tafelkleed in thema neer te leggen, maar ik vond onze houten tafel wel mooi rustig bij het geheel.

WAARSCHUWING: van de volgende foto’s loopt het water je in (en uit) de mond!


Met de ingrediënten uit de Paasbox van HelloFresh heb ik me uitgeleefd met wentelteefjes, verse jus, ovenbroodjes met eiersalade en zalm en heerlijke verse aardbeien die ik op het laatst bestrooide met een beetje suiker (doet het altijd goed ter decoratie).

De box die ik gebruikte was goed voor vier personen, alles was dan ook afgestemd op dit aantal. Zo zaten er ook vier verse  Paashanen in de box. Dit brood is erg lekker om te eten met een beetje roomboter (ook in de box) en met een beetje jam bijvoorbeeld. In de box zat zowel aardbeien- als bessenjam. Paaseitjes mogen natuurlijk niet ontbreken, dus ook hier heeft HelloFresh aan gedacht.

De HelloFresh Paasbox is er in drie varianten en is te bestellen tot en met 10 april. Hij zal geleverd worden in het paasweekend van 15 & 16 april. Wil je liever een hartige brunch of Paasdiner op tafel zetten? Kies dan voor de Gourmet Paasbox! Natuurlijk worden de veggies onder ons ook niet vergeten, want er is zelfs een vegetarische variant verkrijgbaar. Je vindt alle boxen op deze pagina.

Dus lieve mensen, tijdtekort of gebrek aan inspiratie voor het bedenken van lekkere hapjes is nu geen smoesje meer. Met de HelloFresh Paasbox is het een eitje (ha!) om binnen een handomdraai een heerlijke én feestelijke brunch op tafel te zetten.


Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Nicole
  14/03/2017

  Hmm klinkt heerlijk! Volgens mij doen wij nooit echt iets met Pasen haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Babyboom in Blogland – deel 4My Profile

 • Reageren
  Channa
  14/03/2017

  Oh lekker, moet nog ontbijten dus krijg hier zeker trek van!
  Channa onlangs geplaatst…Op zoek naar een kinderfiets, zo doen wij dat!My Profile

 • Reageren
  Nynke
  14/03/2017

  Ziet er lekker uit 🙂
  En wat grappig, onze vriendjes zijn op dezelfde datum jarig!

 • Reageren
  Frank
  21/03/2017

  Ziet er heerlijk uit! Zeker een handige tip, meestal hebben we weinig tijd (of zijn we te laat met regelen ?).÷
  Frank onlangs geplaatst…Zijn dit weeën?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.