Pearl Drops Pure Bleaching White

1

Ooit, in een ver verleden heb ik mijn tanden een keer laten bleken in Thailand. Nu na twee jaar is dat effect weg en heb ik al een aantal keer op het punt gestaan om ze weer te laten bleken. Helaas is het erg duur in Nederland. Waarom dan niet een DIY setje proberen? In dit artikel laat ik de resultaten zien van Pearl Drops Pure Bleaching White.

Ik zal niet onder stoelen of banken steken dat ik houd van een parelwitte tandpasta smile. Mijn tanden mogen dan wel niet perfect recht zijn, ik vind het wel belangrijk dat ze er stralend en wit uitzien. Daarvoor heb ik 7 dagen Pearl Drops Pure Bleaching White getest.

6

Dit DIY kitje van Pearl Drops is een eenvoudig te gebruiken thuisbehandeling, welke tanden witter maakt in slechts 7 dagen zonder het gebruik van peroxide.

kaart

2

Het werkt als volgt. Je poetst eerst je tanden zoals je dat normaal ook doet.

Stap 1: Schud het Brightner serum (flacon 1) gedurende 3 tot 5 seconden. Breng het royaal aan op het tandoppervlak en laat het gedurende 30 seconden inwerken, zonder aan te raken met lippen of tong.

Stap 2: Schud nu het Activation serum (flacon 2) gedurende 3 tot 5 seconden. Breng het op het tandoppervlak aan met meerdere penseelstreken en wacht opnieuw 30 seconden, zonder aanraking van de tanden met de lippen of de tong, totdat het activatieproces is voltooid.

Spoel je mond na 20 minuten met water. Eet, drink of rook niet gedurende 20 minuten na gebruik, om de actieve witmakers hun werk te laten doen. Het beste resultaat wordt bereikt bij een tweemaal daagse behandeling gedurende 7 dagen.

3

5

Het aanbrengen gaat gemakkelijk en snel. Het vergt wel even wat spiertechniek om je lippen in totaal 60 seconden niet tegen je tanden aan te houden. Als ik beide producten op mijn tanden heb zitten, wordt mijn tandvlees iets gevoeliger. Dit trekt na een kwartiertje weg. Na ongeveer drie dagen gebruik kreeg ik twee aftes in mijn mond (op mijn gehemelte dus ik denk niet dat Pearl Drops er iets mee te maken had), daardoor heb het een paar dagen niet gebruikt, tot de aftes minder pijnlijk waren. Na een aantal dagen ging ik dus weer verder met het gebruik van Pearl Drops. Hieronder zie je het resultaat. Ik heb het goedje alleen op mijn boventanden gebruikt.

Voor en na

Ik heb alle moeite gedaan om de foto’s met dezelfde lichtsterkte te maken, maar omdat beide foto’s op verschillende dagen zijn gemaakt en dus met ander daglicht kan het zijn dat mijn huid bij de ene foto wat donkerder is. Als je goed naar mijn tanden kijkt zie je dat mijn tanden op de rechterfoto meer gepolijst lijken. Er is geen spoortje geel te bekennen! Wel zie ik een heel klein wit vlekje op mijn hoektand (voor de kijkers rechts). Verder ben ik erg blij met het resultaat.

Ondanks dat er aan de Pearl Drops geen heftige peroxides zijn toegevoegd zou ik dit product voor mensen met gevoelig tandvlees niet aanraden. Zoals ik al zei wordt je tandvlees na gebruik iets gevoeliger en ik kan me zo voorstellen dat mensen die hier van zichzelf al last van hebben hier niet goed op reageren.

Om de witte kleur van je tanden te behouden, is het aan te raden om het af en toe bij te houden met dit spulletje. Zeker als je fervent liefhebber bent van gepigmenteerde dranken zoals rode wijn, thee of koffie. Pearl Drops raadt aan om het elke zes maanden te herhalen voor een optimaal resultaat.

Adviesprijs Pure Bleaching White: € 24,99

Verkooppunten: DA Drogist, DIO Drogist, de grotere Etos filialen en Boots Apotheek. Het product is tevens online verkrijgbaar via o.a. www.diodrogist.nlwww.da.nlwww.ah.nlwww.drogisterij.net en www.tandartsplein.nl.

Zouden jullie je tanden willen bleken?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Melanie
  25/10/2015

  Leuke review! Ik zou ook zo graag mijn tanden willen bleken, maar inderdaad erg prijzig. Ik heb wel erg gevoelige tanden en tandvlees, dus ik weet niet of ik dit goedje wel aan durf. Maar voor een product van de drogist geeft het best een aardig resultaat!
  Melanie onlangs geplaatst…Superfoods – zijn ze nou wel, of niet super?My Profile

 • Reageren
  Tamara
  25/10/2015

  Goede review! Ik heb al een paar keer op het punt gestaan om mijn tanden te laten bleken, maar ik haakte steeds af om dan toch maar naar drogisterij artikelen te grijpen, zonder resultaat!

  Fijn dat er dus ook artikelen zijn die wel werken!
  Tamara onlangs geplaatst…Musthaves voor de eerste 3 maanden van je baby.My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  25/10/2015

  Fijne review en super dat er geen peroxide in zit.

  Ik heb vaak op het punt gestaan om hier in Nederland mijn tanden in een salon te laten bleken maar toch durfde ik het elke keer niet aan omdat ik bang was dat het mijn gebit zou verpesten.

  Gelukkig ben ik “gezegend” met een vrij witte kleur en na een bezoek bij de tandarts ziet het er toch stralend en fris uit.
  Nesrin onlangs geplaatst…Meet my boyfriend tagMy Profile

 • Reageren
  Eline
  25/10/2015

  Goede review! Je ziet inderdaad verschil.
  Eline onlangs geplaatst…46 dingen die iedere mama denkt als haar kindje slaaptMy Profile

 • Reageren
  Milou
  25/10/2015

  Ik zou wel graag wittere tanden willen! Maar met zo’n setje durf ik dat niet. Dan laat ik het toch liever professioneel doen.
  Milou onlangs geplaatst…Zwanger: nare dromenMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  25/10/2015

  Ik zie een subtiel verschil, maar da’s juist goed want ik hou niet van een te witte American smile 😉 Dit resultaat is mooi natuurlijk.
  Ik zou mijn tanden zo bleken als ik de loterij had gewonnen. Vind het toch net te prijzig. En blijkbaar wil ik het dan niet graag genoeg, want de prijs valt volgens mij wel mee tegenwoordig. Dit setje zou ik zo overwegen!
  Carlijn onlangs geplaatst…Gezond snacken met Body & Fit ShopMy Profile

 • Reageren
  saskia
  25/10/2015

  Dit zou ik ook weleens willen proberen. Witten bij de tandarts houdt me toch altijd een beetje tegen, dit lijkt me prettiger om gewoon thuis te doen.
  saskia onlangs geplaatst…Mama, wanneer ga jij dood?My Profile

 • Reageren
  Marije
  25/10/2015

  Ik heb ooit eens mijn tanden laten bleken en dit vond ik best wel ongemakkelijk (alleen dat vreselijke bitje al dat je mond spreidt haha). En het was ook ontzettend duur.. Dit lijkt mij een prima oplossing!
  Marije onlangs geplaatst…Update: Hoogzwanger en stuitligging! Of toch niet..?My Profile

 • Reageren
  Renate
  25/10/2015

  Dit merk heeft ook tandpasta, dat schijnt ook te helpen ?

 • Reageren
  Suzanne
  26/10/2015

  Ik zou het wel willen, maar iets houdt mij tegen. Helemaal als jij ook last krijgt van je tandvlees. Ik droom nog wel even verder 😉
  Suzanne onlangs geplaatst…Favoriete drogisterijen en parfumerieënMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.