Over mij en de site

IMG_0339

 

Over mijn blog

Mijn naam is Sanne, ik ben 26 jaar oud en sinds 2013 schrijf ik op dagelijkse basis op mijn blog La Vie Sanne. Wat begon als een kleine hobbyblog dat enkel ging over beauty, is inmiddels verworden tot een veelzijdige, persoonlijke blog waarmee ik mijn lezers op het gebied van mommy, lifestyle, reizen, make-up en alles daartussenin wil inspireren en amuseren. Niet alleen put ik eindeloos veel inspiratie uit mijn chaotische en gezellige gezinsleven, ook bezoek ik graag events, maak ik geregeld reizen en tripjes en vind ik het leuk om op zoek te gaan naar de laatste trends op het gebied van beauty en mode.

Over mij

Mijn jeugd bracht ik door in Heerenveen, in het hartje van het groene en waterrijke Friesland. Op mijn 18e verliet ik mijn vertrouwde omgeving in het hoge noorden en zocht ik mijn geluk in de meest bruisende stad van ons land, Amsterdam. Na het behalen van mijn bachelor studeerde ik in 2015 – zo’n half jaar na de geboorte van ons zoontje – af aan de Universiteit Leiden in de richting Taalkunde.
Inmiddels ben ik met mijn vriend en zoontje verhuisd en gesetteld in Arnhem en heb ik de drukke studententijd definitief verruild voor een relatief rustig – maar absoluut geen burgerlijk – gezinsleven. In oktober dit jaar zal ons gezinnetje worden uitgebreid met nóg een telg.
 
Ik streef binnen mijn site een aantal waarden na, waarvan ik graag wil dat jullie ze weten.

– Ik probeer ervoor te zorgen dat mijn schrijfstijl prettig leest en vrij is van fouten en onduidelijkheden. Mocht je toch op iets stuiten, schroom dan niet om dit achter te laten bij de comments.

– Mijn blog pretendeert niet beter te zijn dan een ander, maar op zijn minst iets toe te voegen.

– Tips en ideeën van bezoekers zijn altijd welkom.

– Ik neem mij voor om elke dag 1 artikel te posten, maar door het drukke en chaotische leven met een peuter kan het soms zijn dat ik een dag oversla. Neem dan gerust een kijkje bij de oudere artikelen 😉

– Transparantie is tevens een belangrijke waarde binnen mijn site. Dit betekent dat als ik producten gratis heb ontvangen of als ik betaald ben voor een artikel, ik dit aan zal geven op de site.

Ik weet dat ik met mijn site niet de wereld zal redden, maar wellicht kan ik hem wel een stukje aangenamer maken. Veel leesplezier!

*De foto’s voor de website zijn gemaakt door Fardo Dopstra. Ik ben haar hier erg dankbaar voor.

4 reacties

 • Reageren
  Romy
  16/05/2017

  Ik heb vandaag de paardenshampoo gehaald waarover je schreef in je blog van 2013. Ik moet het nog uitproberen. Maar nu las ik net een stukje ergens op google dat paardenshampoo kaalheid kan geven op langer termijn…..? Er schijnt iets in de shampoo te zitten waardoor het haar voller wordt maar volgens de schrijver kan je hoofdhuid daar later kaal van worden. Aangezien de blog van jou van 2013 is en het nu inmiddels 2017 is. Zou ik graag willen weten of je nog steeds achter de paardenshampoo van de Welkoop staat. Ik las nml. ook een stukje over zwangerschaps kaalheid in een andere blog van je, zou het niet van de shampoo kunnen komen? Ik durf het nu haast niet meer te gebruiken. Zou je een reactie kunnen geven van de ervaring van paardenshampoo op langer termijn. Vriendelijk dank.

 • Reageren
  Elisabeth
  09/10/2017

  Hoi Sanne,

  Ik ben pas op de blog terecht gekomen. Een hele leuk blog! Soms wil ik wel eens een reactie achter laten op je pagina, maar dat lukt me niet omdat de optie er niet is. Is die er ook niet of ligt dat aan mij? En heb je ook een optie dat ik me kan aanmelden om automatisch berichten te krijgen als je een bericht plaatst? Groetjes

 • Reageren
  Andrea
  30/11/2017

  Voorstel samenwerking met laviesanne.nl

  Beste heer/mevrouw,

  Mijn naam is Andrea en ik ben verantwoordelijk voor de promotie van de webshop Telefoonhoesjestore.nl. Onze webshop kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod van meer dan 20.000 trendy telefoonhoesjes, tablethoezen en telefoonaccessoires. Wij versturen dagelijks honderden pakketjes rechtstreeks vanuit ons eigen assortiment naar tevreden klanten.

  Telefoonhoesjestore.nl is momenteel op zoek naar leuke en interessante blogs om een samenwerking mee aan te gaan. Jouw blog lijkt ons hiervoor geschikt omdat wij van mening zijn dat onze doelgroep redelijk goed overeenkomt.

  Ik zou daarom namens Telefoonhoesjestore.nl verheugd zijn om samen met laviesanne.nl een review of een winactie te organiseren (dit kan ook een in combinatie, afhankelijk van jouw voorkeur).

  Als tegenprestatie sturen wij graag kosteloos een testartikel naar eigen keuze op, kunnen wij het blogartikel eventueel op onze Facebookpagina (+ 3000 likes), Instagram pagina (+8000 volgers) of Twitter pagina (ca. 2000 volgers) promoten én uiteraard bij een winactie, shoptegoed of gratis artikelen naar de winnaar(s) versturen.

  Indien je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl horen wij graag wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Wij kunnen dan met een leuk voorstel komen voor het opzetten van de review en eventueel een winactie!

  Met vriendelijke groet,

  Andrea

 • Reageren
  David Cullimore
  09/01/2018

  Hello Sanne

  I hope you are keeping well with your extended family.
  You and Robert stayed at my of my villas Villa de Vista last may in Andalucia and I have just had an enquiry from another Dutch lady who read your blog.
  Firstly I wanted to say thank you and also I was wondering if we could work together to give your followers / readers an incentive to maybe look at our site for their planned holidays in Spain.
  Interested to hear your thoughts on this subject and I have just liked your Facebook page, if you care to like ours, there is a link through our website we do keep you informed as to news and offers.
  I look forward to hearing back from you.

  Kind regards
  David

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge