Over mij en de site

IMG_0339

Over mijn blog

Mijn naam is Sanne, ik ben 29 jaar oud en sinds 2013 schrijf ik op dagelijkse basis op mijn blog La Vie Sanne. Wat begon als een kleine hobbyblog dat enkel ging over beauty, is inmiddels verworden tot een veelzijdige, persoonlijke blog waarmee ik mijn lezers op het gebied van mommy, lifestyle, reizen, make-up en alles daartussenin wil inspireren en amuseren. Niet alleen put ik eindeloos veel inspiratie uit mijn chaotische en gezellige gezinsleven, ook bezoek ik graag events, maak ik geregeld reizen en tripjes en vind ik het leuk om op zoek te gaan naar de laatste trends op het gebied van beauty en mode.

Ik weet dat ik met mijn site niet de wereld zal redden, maar wellicht kan ik hem wel een stukje aangenamer maken. Veel leesplezier!

*De foto’s voor de website zijn gemaakt door Fardo Dopstra. Ik ben haar hier erg dankbaar voor.

4 reacties

 • Reageren
  Romy
  16/05/2017

  Ik heb vandaag de paardenshampoo gehaald waarover je schreef in je blog van 2013. Ik moet het nog uitproberen. Maar nu las ik net een stukje ergens op google dat paardenshampoo kaalheid kan geven op langer termijn…..? Er schijnt iets in de shampoo te zitten waardoor het haar voller wordt maar volgens de schrijver kan je hoofdhuid daar later kaal van worden. Aangezien de blog van jou van 2013 is en het nu inmiddels 2017 is. Zou ik graag willen weten of je nog steeds achter de paardenshampoo van de Welkoop staat. Ik las nml. ook een stukje over zwangerschaps kaalheid in een andere blog van je, zou het niet van de shampoo kunnen komen? Ik durf het nu haast niet meer te gebruiken. Zou je een reactie kunnen geven van de ervaring van paardenshampoo op langer termijn. Vriendelijk dank.

 • Reageren
  Elisabeth
  09/10/2017

  Hoi Sanne,

  Ik ben pas op de blog terecht gekomen. Een hele leuk blog! Soms wil ik wel eens een reactie achter laten op je pagina, maar dat lukt me niet omdat de optie er niet is. Is die er ook niet of ligt dat aan mij? En heb je ook een optie dat ik me kan aanmelden om automatisch berichten te krijgen als je een bericht plaatst? Groetjes

 • Reageren
  Egbert
  09/12/2019

  Hi,
  Someone is using one of your photos with a fake profile on Facebook. I suspected it was a fake person and google the photo which brought me to your site. Just check on Facebook Debby van den Berg and you will see your photo on it.
  Cheers

 • Reageren
  Limor
  21/12/2020

  Hi Sanne! Wat een leuk insta feed en story dat je hebt! Ik ben al een fan! Ik ben van het prachtig Natural Skincare merk, Lavido! Ik denk dat je echt hier over verliefd wordt! Mag ik Lavido aan je introduceren heel graag? Ik hoor het van je😍🙏🏽🌿
  Limor onlangs geplaatst…Waar kan ik Lavido-producten kopenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.