Outfit: neon pink and cobalt blue

outfit 4

Een klein tijdje geleden kocht ik een kobalt blauw blousje bij de h&m. Leuk voor in de zomer, en ook goed te combineren met mijn groeiende buik. In deze outfit post laat ik jullie de combinatie zien die ik ermee gemaakt heb.

Deze outfit is vrij casual. Zoiets draag ik meestal op doordeweekse dagen wanneer ik geen bijzondere afspraken in de planning heb en ook niet al teveel hoef te lopen, gezien de hakken;-)

outfit 1
outfit 9

Sowieso vind ik het wat moeilijker om me leuk te kleden met een steeds dikker wordende buik, het meestal draag ik wijdvallende shirts of blouses, omdat dat het lekkerst zit. Bijkomend voordeel is dat mijn bolle buik wat minder opvalt, wat soms wel prettig is.

outfit 8

De jeans die ik draag is op dit moment een van mijn favorieten. Deze heeft een speciaal buikstuk die ik lekker over mijn buik kan trekken en wat zeer comfortabel aanvoelt. Het is een vrij strakke skinny jeans, dus ik ben benieuwd hoe lang ik deze nog aankan. Hij is uit de nieuwste collectie H&M positiekleding.

outfit 2

De neon ketting frist het geheel nog een beetje meer op. Deze is van de Primark en heb ik ergens in het voorjaar gekocht.

 outfit 5

In de zomer kan ik niet zonder zonnebril! Mijn Ray Ban Erika heb ik vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen en ik ben er nog steeds super blij mee.

outfit 3

Deze schoenen heb ik net nieuw. Eigenlijk was ik helemaal niet op zoek naar een nieuw paar, maar in de Van Haren liep ik er zomaar tegenaan. Lekker hoog en met een sleehak, I love it!

Bedankt voor het lezen! Wat vinden jullie van de combinatie?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Esra
  22/06/2014

  Leuke outfit, je schoenen zijn geweldig! X
  Esra onlangs geplaatst…WHAT TO WEAR #8 || DATE NIGHTMy Profile

 • Reageren
  Malou
  23/06/2014

  Leuk hoor! Goede locatie ook voor foto’s, haha herkende het meteen! X

 • Reageren
  Jo
  23/06/2014

  Die schoenen! Goeie vondst! 🙂

 • Reageren
  marijn
  23/06/2014

  I love the shoes

 • Reageren
  Oum Feerozah
  25/06/2014

  Wohoo die schoenen, in love !!
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Etat Pur Baby sensitive – Derma hydraterende melkMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.