Outfit: heel erg herfst

bos 6

Wat was het afgelopen zondag een heerlijke dag met veel zon en een aangename temperatuur. Ik vond het een ideale dag om eropuit te trekken met vriendlief en James en tussendoor schoten we wat leuke kiekjes van mijn nieuwe Zara-jas. Kijk je mee?

In deze outfitpost staat mijn winterjas van Zara centraal. Ik ben hier zo verschrikkelijk blij mee, vooral omdat ik al een lange tijd op zoek was naar dit model en deze kleur. Ik heb een aantal jaren geleden bij de WE een soortgelijke jas gekocht en die heb ik letterlijk gedragen tot de gaten erin zaten. Toen moest ik ‘m met pijn in mijn hart weggooien en na die tijd ben ik nooit meer zo’n mooi exemplaar tegengekomen. Tot een paar weekjes geleden!

front 2

4bos

DSC_1066

Mijn hoed van de Primark maakt de look helemaal af. Ik was nooit zo van de hoeden, ik vond (en misschien vind nog steeds wel een beetje) het bij mij altijd wat aanstellerig staan. Gewoon net een tikkeltje over de top als je met een kinderwagen aan je hand loopt. Maar toch, het past wel bij het plaatje zo.

front

Deze jas is niet geschikt om er hele warme en fluffy truien onder te dragen. Ik draag hier een simpel zwart t-shirt met witbedrukte letters van S.Oliver onder. Daaroverheen een dun vestje. Mijn laarzen zijn van de Van Haren uit de collectie van vorig jaar. Ik draag een grijze skinny jeans van de H&M.

Dragen jullie wel eens hoeden? En wat is jouw favoriete winterjas? Is dat een lang of een kort model?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Suzanne
  27/10/2015

  Hihi, ik vind je hoed niet aanstellerig staan hoor. Je jas is heel mooi, ik houd ook wel van dat langere.
  Suzanne onlangs geplaatst…Favoriete drogisterijen en parfumerieënMy Profile

 • Reageren
  Bregje
  27/10/2015

  Fiet fiew! Mooie outfit zo en die hoed is echt mooi! Ik snap helemaal wat je zegt over hoe het voelt met een hoed op achter de kinderwagen. Ik draag de mijne ook nog steeds te weinig daardoor 🙁
  Bregje onlangs geplaatst…Breg blogt de week weg #5My Profile

 • Reageren
  Martina
  27/10/2015

  Prachtige jas!!
  Martina onlangs geplaatst…15 Oktober 2015 – Zara & Mango ShoplogMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  27/10/2015

  Ik vind je jas echt heel mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Vlog #3 | Genieten in het mooie Madrid en de mooiste AirBnB kamerMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  27/10/2015

  Prachtfoto’s in prachtnatuur! Is dit de Postbank?
  Je jas vind ik erg mooi en staat je ook goed, die hoed kan je zeker hebben hoor!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwanger willen worden, update!My Profile

 • Reageren
  Eline
  27/10/2015

  Wat een mooie jas, staat je erg goed! Ik draag nooit hoeden, maar meer omdat ik het idee heb dat ‘t me echt niet staat. Maar bij anderen vind ik het juist superstoer en leuk!
  Eline onlangs geplaatst…4 tips voor een goede relatie (ook na de komst van een baby)My Profile

 • Reageren
  Bertine
  27/10/2015

  die jas is echt geweldig mooi!

 • Reageren
  Sanne
  28/10/2015

  Staat je geweldig Sanne! En je hoedendilemma snap ik helemaal. Ik vind het ontzettend gaaf, maar ik vind het bij mezelf wellicht wat te “over the top” staan.

 • Reageren
  Anneleen
  28/10/2015

  Wat een mooie jas! Heel mooie foto’s!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Reageren
  Sara
  31/10/2015

  Leuk! Ik heb die jas ook van de Zara! Ik draag er ook graag een zwarte hoed bij. Ik krijg sowieso wel eens de opmerking diva te horen als ik die draag, but I dont care!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.