Outfit: end of summer

coverfoto end of summer

Ik krijg het bijna niet over mijn lippen maar toch ga ik het zeggen: het einde van de zomer is in zicht. De blote jurkjes worden weer verruild voor jasjes en de bikini’s verdwijnen langzaamaan weer de kast in. Toch wil ik met deze outfit nog even nagenieten van afgelopen seizoen, want was hij fantastisch!

outfit 2

Ik draag een blauw jurkje van H&M devided. Het is een denim jurkje die ik lekker over mijn buik heen kan trekken. Ik ben gek op lichte jeanskleuren in de zomer, want ze laten je altijd een tikkeltje bruiner lijken. Wees gerust, het is geen glaasje wijn dat ik in mijn handen heb maar gewoon appelsap 😉

outfit 3

Het jurkje heeft een vrij diepe V-hals en onder de borsten zit een strik waarmee je het elastiek strakker kunt aantrekken.

goede Collage

outfit 9

jurkje 2

tweeluik

Qua sieraden draag ik een Michael Kors horloge, een zilveren armband van Accessorize en een zilveren ring met diamantjes van de Primark.

close up

close up 2

Ik heb een simpel make-upje op: een beetje bruine oogschaduw en een oudroze/bruine kleur op mijn lippen. Dit is de kleur Cosmo van Mac. Op mijn wangen heb ik alleen wat bronzer gebruikt.

met roos

outfit 5

De schoenen die ik draag zijn van de Primark. De hakken zijn erg hoog, maar door de sleehak loopt het vrij stabiel.

Als ik de weersverwachtingen bekijk, dan zitten er volgens mij geen hele warme dagen meer aan te komen. Maar met zo’n graadje of 19/20 en beetje zon ben ik al dik tevreden. Voor mij betekent dat minder opgezwollen voeten en niet meer zo kortademig! Ook heb ik wel weer zin in de tijd van het jaar waarin het vroeger donker wordt en we lekker de kaarsjes en de openhaard aan kunnen steken.

Hoe zit het met jullie, hebben jullie al een beetje zin in de herfst met zijn prachtige kleuren? En wat vond je van deze outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  Nadia
  08/09/2014

  Wat zie je er mooi uit! Mooie outfit, en leuke zomerse foto’s. 🙂

 • Reageren
  Malou
  08/09/2014

  Mooi zie je eruit! Maar die hakken! Kun je daar nu nog op lopen??
  Malou onlangs geplaatst…Personal: photodairy week 36My Profile

 • Reageren
  Kirsten
  08/09/2014

  Hele mooie foto’s! En super leuk jurkje. Die hakken maken het heel classy!

 • Reageren
  Anneleen
  08/09/2014

  Wat zie je er goed uit! Mooie foto’s!

 • Reageren
  Bertine
  08/09/2014

  wat een leuk jurkje, staat je goed! ik vind het weer van deze week ook dikke prima!

 • Reageren
  Manon
  08/09/2014

  Mooi jurkje, staat je heel erg goed! Knap dat je nog op hakken loopt, ik heb het evenwicht van een dooie mus sinds mijn buik wat zwaarder aan het worden is haha.
  Manon onlangs geplaatst…Een kijkje in het leven van… Bibian #20My Profile

 • Reageren
  Michelle
  08/09/2014

  Staat je heel goed! Dat jurkje kun je nog heel goed hebben xxx

 • Reageren
  Jennifer
  08/09/2014

  Fantastische outfit, ik zou ‘m zelf ook wel willen hebben nu, vooral het kleurtje past nu goed natuurlijk. Maar ook leuk want ik heb in november nog een gala en no way dat ik daar een speciale galajurk voor ga kopen. Deze vind ik wel heel geschikt, en die kan tenminste ook nog aan onder een vest ofzo.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 16My Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  08/09/2014

  Je ziet er prachtig uit Sanne. Wat een beauty ben je toch! Ik vind het knap dat je nu nog op hakken loopt. Ik kon dat rond deze tijd echt niet meer ;).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Budget | Ebay Finds editie 4My Profile

 • Reageren
  Lisanne
  08/09/2014

  Mooie outfit, staat goed!

 • Reageren
  Angela
  08/09/2014

  Super mooi jurkje!
  Angela onlangs geplaatst…Instaweek #4My Profile

 • Reageren
  Malou
  09/09/2014

  Wat een mooie outfit!
  Malou onlangs geplaatst…THINGS I LOVE ABOUT FALLMy Profile

 • Reageren
  lorana
  09/09/2014

  Wat zie je er stralend uit! Blauw staat je goed! Wat betreft het weer de herfst en de winter vind ik allebei wat hebben. Op naar een gezellige warme tijd, samen lekker knus binnen zitten bij kaarslicht terwijl het buiten koud is heeft toch wel iets magisch. Vooral de maand december vind ik erg gezellig en daar kan ik nu al naar uitkijken erg he 😉

 • Reageren
  Jill
  09/09/2014

  Wauw, wat zie je er prachtig uit! En respect dat je nog op zulke hoge hakken kunt lopen..

 • Reageren
  Dionne
  14/09/2014

  Wauw! Wat een prachtige foto’s! Je Ziet er prachtig uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Imagine Communication is op zoek naar jou!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.