Outfit of the day: Paul’s Boutique tas

outfit cover

Onlangs ontving ik van het hippe tassenmerk Paul’s Boutique een prachtige stijlvolle handtas die perfect matcht bij vele van mijn outfits. Afgelopen zondag was het zulk mooi en zonnig winterweer dat ik het weer eens tijd vond voor een outfitpost. Klik snel verder voor details van mijn combinatie.

De outfitfoto’s zijn gemaakt bij de kweekvijvertuinen vlakbij mijn huis. Wat was het heerlijk weer toen we gingen shooten! Ik vond het geen probleem om zonder jas te lopen.

outfit Collage 2

De tas die ik draag bevat een zwartglimmende Croc print, waardoor hij een erg chique uitstraling heeft. De hengsels zijn perfect om je schouder te dragen, maar natuurlijk kun je ze ook fijn los in je hand nemen. Aan de binnenkant van de tas zit een oranje detail. Dit geeft de tas een mooie en trendy look.

outfit Collage 1

Dan over naar de kleding. Het vestje is van Only en bevat leren flappen die open vallen. Aan de binnenkant van de flappen zit suède. Mijn broek is van de H&M en mijn overknee laarzen zijn van de Van Haren. Het is echt een favoriet paar van mij!

outfit collage 3

Ik vind deze kleding perfect voor een to go outfit, wanneer ik niet te opvallend gekleed wil zijn maar wel modern en comfy. De laarzen geven het geheel een sexy uitstraling en het vestje dat zowel leer als suède bevat maakt het geheel stoer en vrouwelijk. Dit is met recht een echte Sanne-outfit. Een touch of glamour mag bij mijn outfits nooit ontbreken en dat is net dat vleugje dat mijn Paul’s Boutique tas toevoegt. Mijn lippen heb ik in mijn favoriete matte kleur rood gestift. Ik draag Blake Lively’s variant uit de L’oreal Colour Riche collectie.

Wist je dat de tassen van Paul’s Boutique sindskort te krijgen zijn in Nederland? Je vindt het merk onder andere bij RAAK, Thelittlegreenbag en We Are Labels.

Wat vinden jullie van de outfit? Zou jij dit zo dragen?

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  Angela
  06/01/2015

  Wat een super leuke outfit! Staat je echt heel goed!
  Angela onlangs geplaatst…Tumblr Tuesday #18My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  06/01/2015

  Wat een mooie outfit, staat je erg goed! En ik vind die tas heel mooi!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  06/01/2015

  Leuke outfit! Ik vind de tas heel erg mooi en ook de het jasje vind ik superleuk!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…In Blogging Stories TagMy Profile

 • Reageren
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  06/01/2015

  Classic. Mooie tas en leuk gecombineerd met de rest van jouw outfit.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Dossier: Rode Lippen (wie durft?)My Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  06/01/2015

  Altijd handig zo’n formaat tas! Ik vind het heerlijk om van alles in m’n tas te kunnen gooien, zonder er over na te hoeven denken of het past. En zwart is een makkelijk draagbaar kleurtje, kun je hem vaak dragen :).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Dromen realiteit laten wordenMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  06/01/2015

  Mooie outfit! Helaas kan ik zulke laarzen niet hebben. Dan wordt het een geval; waar gaan die laarzen heen met dat meisje. Wel een hele gave tas!
  Kirsten onlangs geplaatst…Heb ik verschijnselen van een burn-out?My Profile

 • Reageren
  Milou
  06/01/2015

  Leuk! Hele gave tas zeg, hoewel ik niet gek ben op oranje, vind ik zo’n detail wel erg leuk.
  Milou onlangs geplaatst…De verbouwing #7: de verhuizing en onze eerste week.My Profile

 • Reageren
  Annemijn
  06/01/2015

  Wauw wat een prachtige tas! Die zou ik ook wel willen hebben!
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG:Hoogtepuntjes van de week #8 Oud & nieuwMy Profile

 • Reageren
  Diana Carlton
  06/01/2015

  De schoenen kun je zó goed hebben! Bij mij ziet het er niet uit met mijn 1.54 😉
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Wat zou jij aan jezelf veranderen?My Profile

 • Reageren
  Amy
  06/01/2015

  Leuk! Tof vestje heb je ook aan (:
  Amy onlangs geplaatst…2015, nieuw jaar, nieuwe plannenMy Profile

 • Reageren
  Nadia
  06/01/2015

  Mooie laarzen!

 • Reageren
  Diede
  06/01/2015

  Ik vind de foto’s supermooi! De lichtinval is heel goed getimed 😉

 • Reageren
  Kelly Caresse
  06/01/2015

  Wat een mooie outfit foto’s! Je tas is echt geweldig, heel classy en toch ook heel draagbaar, I love it!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Review Masterclass ondernemen van Annic van WonderenMy Profile

 • Reageren
  Stephanie
  06/01/2015

  Mooie outfit 🙂 vooral het jasje en de laarzen!
  Stephanie onlangs geplaatst…Fotodagboek #25 – December, jarig en gezellige dagjes wegMy Profile

 • Reageren
  Whitney
  06/01/2015

  Love the bag! Heb niet veel met krokodillen print maar dit is mooi. En je laarzen. Naja het hele plaatje!
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the moment #18My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.